Meniu

Dermatologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai intrebat la ce dermatolog din Vaslui poti merge pentru o problema de sanatate din aceasta specialitate medicala, din acest articol vei avea raspunsul de care ai nevoie.

Inainte de toate, este important insa sa stii ca trebuie sa mergi la doctor si pentru vizite de rutina, adica nu neaparat atunci cand suferi de o anumita afectiune. Preventia este foarte importanta, chiar si in dermatologie, pentru ca ajuta la identificarea din timp a unor afectiuni foarte grave, cum ar fi melanomul, care este cel mai periculos tip de cancer de piele. De aceea, ia in calcul macar o consultatie pe an la dermatologie in Vaslui sau in alt oras, dupa preferinte!

Unde poti merge la dermatolog in Vaslui?

Mai jos ai cateva informatii utile, in cazul in care vrei sa mergi la dermatolog in Vaslui pentru diagnostic, tratament sau pentru alte proceduri:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Recumed
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pret consultatie 160 Ron
  • Clinica moderna
  • Servicii medicale diverse
  • Personal profesionist
  • Nu se respecta programarile
  • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce dermatolog te poti trata in Vaslui?

Pentru a te asigura ca faci o alegere buna atunci cand alegi dermatologul din Vaslui la care sa te prezinti, poti lua in calcul si recomandarea din acest articol:

Clinica Recumed

In aceasta clinica din Vaslui se fac analize, investigatii si este pus la dispozitie si un spital paliativ. Printre serviciile clinice numeroase se afla si dermatologia. In cadrul acestei specialitati, activeaza dr. Abumahfouz Hussein, care este medic specialist dermatovenerologie si ofera: consultatii, electrocauterizari, folosind un electrocauter cu argon, excisii, consultatie cu lampa Wood, dermatoscopie, sisteme de ingrijire a pielii si scalpului sau de remodelare corporala si rejuvenare. De asemenea, medicul foloseste si laserul pentru diverse proceduri.

O consultatie la Recumed, Vaslui – dermatologie are un pret de 160 de lei.

Unele persoane dintre cele care s-au tratat la Recumed au impartasit din experientele lor in mediul virtual. Multe dintre opiniile exprimate sunt pozitive, vorbind despre personal respectuos si profesionist, mai ales in cazul specialitatii dermatologie. Sunt si numerosi oameni care spun ca experienta lor cu acest centru medical a fost una negativa, in principal din cauza ca: este destul de aglomerat, se sta foarte mult la rand, in picioare, si nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bancea Nicoleta
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In acest cabinet de dermatologie din Vaslui, cu care ai facut cunostinta in cadrul articolului de fata, serviciile medicale sunt de buna calitate, iar oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism. Programeaza-te pentru un consult de rutina sau pentru investigatii, in cazul in care suferi de o afectiune de natura dermatologica!