Meniu

Ecografie 4D Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Grija pentru noua viata care se dezvolta in pantecele mamei este deosebit de importanta pentru ambii parinti ai bebelusului, care doresc sa il monitorizeze si sa stie cat mai multe lucruri despre evolutia sarcinii, de aceea este de la sine inteles ca vrei cele mai bune servicii in materie de ecografie 4D in Bucuresti. Investigatia se poate efectua pentru fiecare trimestru de sarcina, fiind recomandate intervale specifice de saptamani, iar rezultatele ei depind de performantele aparaturii, dar si de competentelor medicilor.

Se urmaresc in cadrul examinarii dezvoltarea fatului in parametri oprimi, absenta anomaliilor sau a malformatiilor congenitale, calitatea conditiilor din interiorul uterului, de aceea este deosebit de importanta atat pentru parintii copilului, cat si pentru obstreticianul care monitorizeaza sarcina. Pentru rezultate concludente, realizarea ecografiei 4D in cele mai bune conditii de calitate pe care le poti obtine la o clinica din Bucuresti este esentiala.

Unde mergi pentru ecografie 4D in Bucuresti?

Atunci cand nu stii incotro sa te indrepti pentru cea mai buna ecografie 4D in Bucuresti, iti sta la dispozitie tabelul urmator – un clasament al clinicilor si cabinetelor in care poti realiza examinarea in conditii optime si la standarde inalte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Femme Boutique
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D porneste de la 550 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica Elite
500 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D porneste de la 500 Ron
 • Clinica la standarde ridicate de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie, rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Grija si disponibilitate permanenta in serviciile de monitorizare a sarcinii
 • Timp de asteptare mare
Amca
500 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D porneste de la 500 Ron
 • Profesionalism si calitate
 • Medici daruiti
 • Grija si rabdare fata de pacienti
 • Servicii excelente de monitorizare a sarcinii
 • Examinari ecografie cu interpretari corecte si detaliate
Qmed
420 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D porneste de la 420 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Personal de nota 10
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
Donna Medical
490 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D porneste de la 490 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii medicale integrate in acelasi spatiu
 • Curatenie
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie necesita imbunatatiri
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie 4D in Bucuresti

Atunci cand iti doresti tot ce este mai bun atat pentru tine, cat si pentru bebelusul care creste in burtica ta, vei dori sa te asiguri ca beneficiezi de cele mai bune servicii medicale pe toata perioada sarcinii, de consultatii, tratamente si examinari prin ecografie 4D in Bucuresti, de cea mai inalta calitate. Vrei sa iti intemeiezi decizia de a alege o clinica sau un cabinet pe mai multe considerente decat pe simple recomandari, de aceea sectiunea urmatoare a articolului iti poate fi de folos cu informatii referitoare la activitatea centrelor de imagistica, la aparatura de care dispun, calificarea personalului, preturile practicate si opiniile pacientilor care au beneficiat de servicii in cadrul lor.

1. Femme Boutique Medical

Femme Boutique Medical este o clinica de obstretica-ginecologie cu servicii premium si cea mai performanta si actuala aparatura medicala pentru realizarea de ecografie 4D, de urmarire a sarcinii si de control ginecologic. Situata intr-o casa interbelica din zona centrala a Bucurestiului, centrul medical este un spatiu primitor si placut amenajat, in care femeile si viitoarele mame pot conta pe servicii integrate de obstetrica-ginecologie, morfologie fetala, infertilitate si planificare familiala, consiliere la menopauza si andropauza, recoltare analize medicale. Echipa de peste 30 de medici Femme Boutique Medical este alcatuita din unii dintre cei mai buni specialisti din Romania in obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala si consiliere in menopauza. 

Preturile sunt afisate pe site-ul web al clinicii si depind de medicul care realizeaza investigatia de ecografie 4D. Tariful pentru ecografia 4D de monitorizare a sarcinii este de 550-600 de lei la sarcina simpla si de 650-750 de lei pentru sarcina gemelara.

In general, pacientele clinicii sunt multumite de experienta inregistrata aici. Parerile pozitive despre Femme Boutique Medical amintesc calitatea serviciilor, profesionalismul personalului, siguranta pe care o inspira medicii si importanta aparaturii de noua generatie in monitorizarea evolutiei sarcinii. Pe de alta parte, sunt si persoane care spun ca au trebuit sa astepte destul de mult pana au reusit sa intre in cabinetul medicului, desi aveau programare. Alte pareri mai putin favorabile se refera la comportamentul personalului de la receptie, care, in unele cazuri, nu ar fi avut amabilitatea si solicitudinea necesare serviciului de relatii cu publicul.

Vezi parerile pacientilor despre Femme Boutique Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Elite

Clinica Elite sau Centrul de Chirurgie Genito-Mamara asigura servicii medicale de top, cu aparatura de ultima generatie si dispune de cel mai performant eco-scanner dedicat examinarii detaliate, multifactoriale, cu ajutorul caruia sunt posibile investigatii morfologice, ecografie 3D, ecografie 4D, PowerDoppler si elastografie. Unitatea medicala conteaza pe experienta si pregatirea unei echipe de sase medici, din care fac parte chirurgi, obstreticieni si oncologi, medici cu competente in ecografie si medicina materno-fetala.

Ecografia morfologica 4D este insotita de un videodocument si poate fi realizata la pretul de 500 de lei.

Pacientele Clinicii Elite se declara in cea mai mare parte multumite de serviciile medicale de care au beneficiat aici si considera ca au fost tratate la un centru cu standarde ridicate, cu medici profesionisti, atenti fata de pacienti, rabdatori si amabili, care inspira incredere. Femeile care au nascut copii si au avut sarcina monitorizata la aceasta clinica au numai cuvinte de lauda pentru medici, pentru grija si disponibilitatea permanenta a acestora. Sunt si persoane care spun ca au avut de asteptat pana sa intre la consultatie.

3. Amca 

Clinica Amca Medical din Bucuresti pune la dispozitia pacientilor o serie de consultatii, tratamente si investigatii in obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala (urmarire evolutie sarcina, ecografie 4D), nutritie, diabet, neonatologie, pediatrie, urologie, bazate pe un suport tehnic si logistic de ultima generatie. Pentru monitorizarea sarcinii si ecografii morfo-fetale poti conta pe serviciile a sapte medici primari si specialisti in obstretica-ginecologie, avand competente si experienta in ecografie.

Pentru o ecografie 4D vei plati 500 de lei la aceasta clinica.

Pacientii marturisesc in recenziile scrise pe Google ca au gasit in centru Amca profesionalism si calitate, medici daruiti, care abordeaza pacientii cu grija si rabdare, servicii excelente de monitorizare a sarcinii, examinari ecografice cu interpretari corecte si detaliate.

4. Qmed

Un loc special in cadrul clinicii Q Med Brancoveanu il ocupa serviciile dedicate mamei si copilului, centrul fiind dotat cu aparatura performanta pentru urmarirea sarcinii, ecografe Voluson 730 Expert si Voluson E8 , care asigura o calitate exceptionala a imaginii, astfel incat, prin ecografia 4D si 3D, pacientele viitoare mame se vor simti mai aproape de bebelusul din pantece si vor parcurge sarcina fara stres. Clinica din Bucuresti are in portofoliul de servicii medicina de familie, pediatrie, obstretica-ginecologie, ecografie, dermatologie si stomatologie, realizate cu ajutorul unei echipe de 20 de medici.

Tarifele acestei clinici de familie pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o ecografie 4D cu morfologie vei achita o suma cuprinsa intre 420 si 440 de lei.

Pacientii clinicii scriu, in recenziile de pe Google, despre profesionalismul medicilor, calitatea serviciilor, aparatura de ultima generatie, personalul de nota 10 si tratamente eficiente, care au dus la rezolvarea problemelor de sanatate.

5. Donna Medical Center

Centrul de Obstetrica si Medicina Materno-Fetala de la Donna Medical Center este locul potrivit pentru accesarea de servicii de monitorizare a sarcinii pentru viitoarele mame, prin consultatii obstreticale, ecografie 4D si 3D de morfologie fetala pentru trimestrele 1, 2 si 3, analize de laborator recomandate pentru perioada de sarcina. Donna Medical Center este o clinica medicala privata dedicata femeilor, cu servicii integrate din toate ramurile medicale, infiintata in anul 2011 in Bucuresti de catre dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, expert in senologie.

Paleta bogata de servicii si preturile percepute la aceasta clinica sunt afisate pe site-ul web. Pretul ecografiei 4D cu morfologie este de 490-520 de lei pentru trimestrul 1 de sarcina si de 590-700 de lei pentru trimestrele 2 si 3. Pentru o sarcina gemeralara vei plati 680-720 de lei in primul trimestru si 880-1000 de lei pentru trimestrele 2 si 3.

Pacientii Donna Medical Center scriu in recenziile de pe Google despre experiente diferite inregistrate la aceasta clinica. Printre punctele forte ale clinicii se regasesc profesionalismul medicilor, curatenia din interior si posibilitatea accesarii de servicii diferite de investigatii si tratament in cadrul aceluiasi centru. Aspectele care ar pitea fi imbunatatite se refera la gestionarea programarilor, la comportamentul personalului de la receptie si la preturile considerate mari. 

Concluzii

Vrei cele mai bune si performante servicii de monitorizare a sarcinii si verificarea evolutiei bebelusului din burtica ta printr-o ecografie 4D in Bucuresti este esentiala pentru a-ti oferi linistea de care ai nevoie in aceasta perioada delicata din viata ta. Ai nevoie sa te convingi ca ai un copil sanatos, care se dezvolta bine in viata intrauterina si ca nu sunt complicatii, malformatii si alte deficiente, de aceea este bine sa stii din timp ca poti apela cu incredere la una dintre clinicile cuprinse in clasamentul de mai sus.

Fiecare viitoare mama are criteriile ei de selectie in ceea ce priveste cabinetele medicale din Bucuresti in care merge pentru a se asigura ca atat ea, cat si bebelusul sunt bine, de aceea, la finalul lecturii acestui articol de prezentare a serviciilor de top in ecografia 4D din Capitala, vei putea cu siguranta sa iei cea mai buna decizie pentru tine si copilul tau.