Meniu

Ecografie 4D Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru cele mai bune imagini intrauterine ale copilului se recomanda o ecografie 4D. In Cluj, investigatia se poate realiza la unul dintre cabinetele de imagistica dotate cu aparatura necesara si personal competent pentru a face interpretarea.

Examinarea se face asadar in timpul sarcinii si oferă indicii importante asupra dezvoltarii fatului, depisteaza timpuriu anomaliile fetale si surprinde imagini in timp real ale copilului, miscarile si expresiile acestuia in uter.

Unde poti face ecografie 4D in Cluj?

Sonografia volumetrica sau ecografia 4D in Cluj presupune existenta unei aparaturi de noua generatie si personal medical calificat, la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Clinica Pro Vita
Clinica-Verificata
320 Ron
 • Ecografia 4D este 320 Ron
 • Spatiu primitor, modern si curat
 • Medici profesionisti si seriosi
 • Amabilitatea personalului
 • Servicii medicale ireprosabile
Raymedica
350-400 Ron
 • Ecografia 4D este 350-400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Locatie curata
 • Echipamente moderne
 • Ambianta placuta
Clinica Gynia
480 Ron
 • Ecografia 4D este 480 Ron
 • Profesionalismul si implicarea medicilor
 • Amabilitatea si empatia personalului
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Conditii bune de internare
 • Activitatea sectiilor de chirugie si neonatologie ar putea fi imbunatatita
Novogyn
400-500 Ron
 • Ecografia 4D este 400-500 Ron
 • Profesionalismul si promtitudinea interventiilor medicilor
 • Conditii deosebite de confort si curatenie
 • Empatia, grija si sustinerea gravidelor in timpul nasterii
 • Nu se respecta programarile
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor
Halmasan
420 Ron
 • Ecografia 4D este 420 Ron
 • Spatiu modern, dotat cu aparatura noua
 • Personal bine pregatit
 • Parcare in curtea clinicii
 • Se respecta programarile
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici unde poti face ecografie 4D in Cluj

Exista anumite perioade optime in timpul sarcinii pentru efectuarea de ecografie 4D. In Cluj, viitoarele mame pot beneficia de servicii medicale de calitate alegand un cabinet de imagistica cotat la standarde inalte si apreciat de paciente.

1. Clinica Pro Vita

Clinica Pro Vita din Cluj ofera servicii medicale complexe, printre care si ecografie 4D, la cele mai inalte standarde. Personalul medical are ca deziderat abordarea pacientilor cu  empatie si respect, in timp ce problemele de sanatate sunt tratate cu rigoare stiintifica, intr-un ambient primitor, dotat cu aparatura moderna.

O ecografie obstetricala 3D/4D are un pret de 320 lei. La cererea parintilor, imaginile se pot inregistra pe stick, la un tarif suplimentar de 45 lei.

Pacientii clinicilor apreciaza serviciile medicale Pro Vita si mentioneaza in recenziile lor spatiul primitor, modern si curat, profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea personalului medical. Multe dintre opiniile exprimate apartin unor persoane care au revenit la clinica si au beneficiat de serviciile, calificate ca ireprosabile, ale mai multor medici.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Pro Vita
Vezi Pareri

2. Raymedica

Cabinetul medical privat Raymedica din Cluj este specializat in obstetrica-ginecologie, cardiologie, endocrinologie, ecografie abdominala, ecografie 4D. Spatiul modern, amenajat dupa normele UE, ofera un cadru placut si relaxant in care pacientii pot apela cu incredere la consultatii si investigatii medicale, la medici cu experienta si pregatire vasta in domeniile aferente.

Pretul pentru o ecografie 4D la acest cabinet este de 350 lei, iar pentru o sarcina gemelara, de 400 lei.

Clienții Raymedica se declara multumiti de serviciile acestei clinici. Ei remarca prestatia excelenta a medicilor, curatenia desavarsita si amabilitatea intregului personal. Exista si pareri potrivit carora ar putea fi imbunatatit sistemul de programare a consultatiilor si atitudinea angajatilor de la receptie.

3. Clinica Gynia

Clinica Gynia este un spital privat de obstetrica si ginecologie din Cluj inaugurat in 2008, in care pacientii pot beneficia de servicii medicale 24 de ore din 24, inclusiv de ecografie 4D. Spitalul dispune de un ambulator cu trei cabinete de consultații, o sectie de ginecologie cu 10 paturi si o sectie de obstetrica cu 10 paturi, bloc de nastere, compartiment nou-nascuti si sectie de ATI.

Pentru o ecografie 4D, la aceasta clinica viitoarele mame platesc 480 lei.

Recenziile demonstreaza multumirea pacientelor care au nascut la aceasta clinica sau carora le-a fost monitorizata sarcina aici. Acestea apreciaza profesionalismul, implicarea, amabilitatea si empatia medicilor si moaselor. De asemenea, sunt mentionate disponibilitatea personalului de la receptie si conditiile bune de internare. Exista si pacienti nemultumiti de sectia de chirurgie a spitalului si de cea de neonatologie.

4. Novogyn

Sub aceasta denumire exista in Cluj Clinica Novogyn si Centrul Medical Novogyn, cu spital si ambulatoriu, in ambele facilitati putandu-se efectua ecografia 4D. Clinica s-a infiintat in urma demersurilor unei echipe de medici clujeni, care au dorit sa ofere o alternativa femeilor din Cluj-Napoca si din Transilvania pentru asistenta la nastere si tratamentul afectiunilor ginecologice.

O ecografie 4D in ambulator costa 400 lei si 500 lei pentru o sarcina gemelara la ambele adrese Novogyn.

Mare parte dintre pacientele clinicilor Novogyn se declara multumite de serviciile oferite aici. Ele mentioneaza profesionalismul si promptitudinea interventiilor medicale, conditiile deosebite de confort si curatenie, empatia, grija si rabdarea fata de gravide in timpul nasterilor. Exista si multe persoane care reclama lipsa de seriozitate in respectarea programarilor si intarzieri mari in comunicarea rezultatelor analizelor.

5. Halmasan

Pacientele din Cluj pot realiza ecografie 4D si la Clinica Halmasan, infiintata in urma cu mai bine de 20 de ani, de catre Dr. Petru Halmagean, medic primar obstetrica-ginecologie cu o bogata experienta profesionala. Clinica dispune de servicii de obstetrica, ginecologie, pediatrie, endocrinologie, urologie, chirurgie pediatrica, chirurgie generala, precum si de cursuri de puericultura.

O ecografie 4D cu CD inclus are un tarif de 420 lei.

Pacientii clinicii se declara in general multumiti de serviciile medicale prestate aici. Ei remarca spatiul modern, aparatura noua, personalul bine pregatit, care inspira increderea pacientilor. De asemenea, sunt mentionate faptul ca se poate parca in incinta centrului si ca programarile se respecta. Exista mai multe reprosuri la adresa personalului de la receptie si a lipsei de amabilitate a acestuia.

Concluzii

Pentru monitorizarea sarcinii si cele mai performante imagini ale bebelusului in viata intrauterina, se poate apela cu incredere la o ecografie 4D in Cluj, la unul dintre centrele medicale de top dotate cu aparatura de ultima generatie si personal specializat, cu experienta. Aprecierile pacientelor recomanda serviciile clinicilor din orasul din inima Transilvaniei pentru calitatea ireprosabila a actului medical, monitorizarea sarcinilor si investigatiile imagistice aferente.