Meniu

Ecografie 4D Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti ecografie 4D in Oradea si nu stii care ar fi cea mai buna optiune pentru a beneficia de imagini clare din interiorul uterului pentru a ti se confirma ca bebelusul tau se dezvolta normal in burtica, fara niciun dubiu, sau pentru a ti se prescrie cel mai adecvat tratament in cazul unei sarcini cu probleme. Evolutia tehnologiei in domeniul medical a dus la aparitia unor metode inovative de monitorizare a sarcinii, prin care viitoarele mame isi pot vedea copilul nenascut, pot afla sexul acestuia, starea de sanatate si pot chiar sa identifice trasaturile fetei micutului.

In Oradea, poti avea parte de toate aceste beneficii ale ecografelor de noua generatie daca te adresezi uneia/unuia dintre clinicile si cabinetele prezentate in articolul de fata. Parcurge-l pana la capat pentru a vedea care dintre centrele medicale iti este cel mai potrivit, in functie de exigentele tale.

Unde mergi pentru ecografie 4D in Oradea?

Pentru servicii avansate de ecografie 4D in Oradea, care permit parintilor sa vada detalii clare ale fatului in timpul sarcinii, iti stau la dispozitie clinicile si cabinetele din tabelul de mai jos. Vei afla, de asemenea, si tarifele practicate pentru o astfel de investigatie, pentru a nu fi luata prin suprindere de costuri.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Eurogin
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Ecografie 4D 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si seriozitatea medicilor
 • Rabdarea fata de paciente
 • Servicii medicale multiple si calitative
 • Explicatii amanuntite despre evolutia sarcinii
Calla
300 Ron
 • Pret Ecografie 4D 300 Ron
 • Specialitati multiple
 • Echipamente moderne si performante
 • Diagnostic precis
 • Investigatii profesionale
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica Mos Calin
400 Ron
 • Pret Ecografie 4D 400 Ron
 • Medic profesionist
 • Acuratetea investigatiilor ecografice
 • Timp de asteptare mare
 • Medic necomunicativ
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie 4D in Oradea

Nu vrei sa mergi doar pe baza recomandarilor cunostintelor tale si ai vrea sa faci o cercetare a pietei serviciilor de ecografie 4D din Oradea, desi perioada propice pentru efectuarea investigatiei se apropie si nu dispui de timpul necesar, iar energia unei femei insarcinate pare sa fie mai mereu in deficit. Pentru o decizie responsabila si bine informata in alegerea clinicii sau cabinetului pentru aceasta examinare importanta in viata ta si a copilului, detaliile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de ajutor.

1. Eurogin

La cabinetul medical Eurogin din Oradea, ecografia 4D ofera o perspectiva unica asupra fatului, prin intermediul tehnologiei avansate de imagine cu aparatul Voluson E8, unul dintre cele mai performante la nivel mondial, care permite vizualizarea detaliilor faciale si ale miscarilor fetale in timp real. Dupa fiecare ecografie poti primi un CD cu imaginile inregistrate sau imaginile tiparite. Pentru examinarea trimestriala a sarcinii, programarile se efectueaza la unul dintre cei sapte medici specializati in obstretica-ginecologie, avand competente in ecografia de sarcina.

Pretul ecografiei 4D in Oradea este de 350 de lei.

Putinele recenzii ale pacientilor recomanda cabinetul pentru calitatea serviciilor, profesionalismul si seriozitatea medicilor, rabdarea fata de paciente si explicatiile amanuntite primite despre evolutia sarcinii.

Vezi parerile pacientilor despre Eurogin
Vezi Pareri

2. Calla

Centrul de diagnostic si tratament al infertilitatii Calla a fost infiintat in Oradea in anul 2013, oferind servicii de obstetrica, ginecologie, reproducere asistata (inseminare intrauterina) si ecografie 4D de monitorizare a evolutiei sarcinii. La baza proiectului Calla s-au aflat medicii dr. Liana Antal, dr. Anca Huniadi si dr. Catalin Noja, in prezent clinica beneficiind de pregatirea si experienta a 11 medici, specializati in obstretica-ginecologie, urologie, endocrinologie si imagistica, la care se adauga personalul laboratorului propriu, cu specialisti in embriologie. Ecografiile se efectueaza cu dispozitivul de ultima generatie Voluson 730 Expert Pro.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie 4D de sarcina, pretul este de 300 de lei.

Pacientii centrului medical au inregistrat grade diferite de multumire pentru prestatiile de la Calla Oradea. Cei multumiti apreciaza serviciile de calitate, pregatirea temeinica si experienta medicilor, investigatiile amanuntite. Aproape unanim in recenziile scrise, pacientii acuza timpul de asteptare mare. Ca aspecte care ar trebui imbunatatite sunt consemnate comportamentul personalului de la receptie si dificultatea contactarii telefonice a clinicii.

3. Clinica Mos Calin

Clinica Mos Calin este specializata pe servicii de imagistica prin ultrasunete: ecografie 4D fetala, ecografii abdominale, ecografii de structuri superficiale, ecografii speciale, cardiace, Doppler vascular si ecografie de sold pentru nou nascuti. Dr. Mos Calin este medic primar radiologie si imagistica, doctor in stiinte medicale. Cabinetul de ecografie este prevazut cu aparatura de inalta performanta, ecografele Samsung RS80 si Samsung RS85, cu ajutorul carora se realizeaza toate tipurile de investigatii ecografice. Pe langa clinica din Oradea, medicul mai examineaza pacientii din Bihor la cabinetul din Beius.

Pentru o ecografie 4D, cabinetul percepe 400 de lei.

Parerile pacientilor sunt diferite in ceea ce priveste activitatea de la Dr. Mos Calin. Pacientii sunt multumiti de profesionalismul medicului si de acuratetea examinarilor. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte negative precum timpul de asteptare mare si faptul ca medicul este necomunicativ.

Concluzii

Fara indoiala, poti avea acces la servicii avansate de ecografie 4D in Oradea, care permit monitorizarea cu acuratete a dezvoltarii intrauterine a copilului si ofera parintilor imagini clare si detaliate ale bebelusului in timpul sarcinii. Cu toate acestea, este important sa se faca o cercetare amanuntita, luandu-se in considerare factori precum calitatea serviciilor, experienta medicilor si recenziile pacientilor inainte de a alege o clinica pentru o ecografie 4D.

De asemenea, inainte de a face programarea pentru investigatia ecografica trimestriala, nu uita sa te consulti cu medicul de familie sau cu medicul ginecolog pentru a alege cel mai bun cabinet de imagistica din Oradea pentru tine si copilul tau.