Meniu

Ecografie 4D Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Monitorizarea unei sarcini este un aspect foarte important pentru viitorii parinti, iar o ecografie 4D in Targu Mures poate oferi numeroase indicii despre cat de bine este bebelusul in burtica mamei.

Ecografia 4D permite vizualizarea tridimensionala a unor structuri din corp, metoda fiind utilizata in special in obstetrica, ajutand la observarea fatului in timp real si in miscare. Dar acest tip de ecografie se mai intrebuinteaza si in medicina interna, pentru a vedea organe precum: ficatul, rinichii sau pancreasul, astfel incat sa poata fi identificate si evaluate diferite afectiuni. In acest articol ne vom concentra pe ecografiile 4D din Targu Mures pentru monitorizarea sarcinii.

Cat costa sa faci o ecografie 4D in Targu Mures?

Pretul pentru ecografia 4D in Targu Mures variaza si poate fi aflat in tabelul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Holomed
Clinica-Verificata
300-400 Ron
 • Pret Ecografie 4D 300-400 Ron
 • Numeroase specializari medicale
 • Echipa de medici tineri si bine pregatiti
 • Serviciu de telemedicina
 • Atentie la detalii
 • Ecograf performant la care se realizeaza diverse tipuri de ecografii
 • Preturi mari fata de alte clinici
Galenus
500 Ron
 • Pret Ecografie 4D 500 Ron
 • Medici cu experienta
 • Centru medical modern si bine dotat
 • Numeroase specialitati medicale
 • Se efectueaza numeroase ecografii, inclusiv ecografii 4D de sarcina
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari pentru ecografia 4D fata de alte clinici
Dr. Szidonia Szekely
415 Ron
 • Pret Ecografie 4D 415 Ron
 • Locatie accesibila, in apropiere de UMF Targu Mures
 • Medici cu experienta
 • Doctor cu o inalta pregatire pentru ecografiile 4D
 • Clinica moderna si spatioasa
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Preturi mari
 • Lipsa unei parcari pentru pacienti
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care se face ecografie 4D in Targu Mures

In continuare, prezentam un top 3 al clinicilor din Targu Mures in care se efectueaza ecografie 4D. Poti descoperi informatii utile despre personalul medical, aparatura utilizata sau parerile pacientilor in legatura cu aceste locatii.

1. Holomed

Clinica Holomed din Targu Mures cuprinde 25 de specializari, insumand 9 cabinete, printre care si unul de ecografie in care se realizeaza ecografii 4D. Echipa de medici a acestei clinici este una numeroasa si alcatuita din adevarati profesionisti, unii dintre ei fiind cadre universitare la UMF Targu Mures. In cadrul clinicii functioneaza un ecograf Voluson 8 General Electric, ce permite vizualizarea de finete a interiorului, putand depista si cele mai mici formatiuni. Ecografiile 4D sunt realizate de catre dr. Simona Rusu si dr. Felix Szasz, medici primari obstetrica-ginecologie.

Pretul unei ecografii de morfologie fetala 3D/4D este cuprins intre 300-400 de lei, in functie de numarul saptamanilor de sarcina, cea mai scumpa fiind ecografia de la 21 de saptamani.

Opiniile exprimate de pacienti in mediul online arata ca serviciile acestei clinici sunt foarte apreciate, din mai multe motive: echipa de specialisti tineri si profesionisti, materiale si tehnica medicala de ultima generatie, atentie la detalii, dar sunt si persoane care spun ca preturile sunt cam mari fata de alte clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Holomed
Vezi Pareri

2. Galenus

La Centrul Medical Galenus poti merge atat pentru o ecografie 4D, cat si pentru alte investigatii si servicii medicale de ultima generatie. Galenus isi propune sa dezvolte un ecosistem medical, care aduce pacientul in fata medicilor intr-un cadru modern si sigur, beneficiind de toata atentia asupra nevoilor sale. Aici se realizeaza o multitudine de ecografii, pentru toate specialitatile, inclusiv pentru obstetrica-ginecologie. In acest ultim departament sunt nu mai putin de sapte medici specialisti, care pot efectua si ecografii 3D sau 4D.

Pretul pentru o ecografie 3D/4D de sarcina este de 500 de lei la Galenus.

Parerile pacientilor sunt diverse in ceea ce priveste serviciile acestui centru medical, Unii se declara incantati de modul cum au fost primiti si tratati, cu amabilitate si pricepere, in conditii moderne. Altii spun insa ca in cazul lor personalul a fost lipsit de profesionalism si ca modul de comunicare este unul „invechit” si ca nu se respecta programarile.

3. Dr. Szidonia Szekely – Regina Maria

Dr. Szidonia Szekely este medic specialist obstetrica-ginecologie si are competente de ecografie si ecografie morfofetala, astfel ca poate efectua si ecografie 4D in cadrul Campus Medical Targu Mures al retelei Regina Maria. Acesta este primul campus medical Regina Maria si are o suprafata de 900 de metri patrati. In cadrul policlinicii functioneaza numeroase specialitati medicale pentru copii si adulti, investigatii ecografice, analize medicale, reumatologie, medicina interna, neurologie etc.

Pretul unei ecografii de sarcina in trimestrul trei – 3D/4D este de 415 lei la dr. Szidonia Szekely, in cadrul policlinicii Regina Maria.

Multi spun despre amplasarea acestei clinici ca este una foarte buna, care permite accesul facil. Pe langa acest aspect, mai sunt apreciate si altele: medicii cu experienta, varietatea de specialitati, aspectul placut si modern. In schimb, sunt si persoane care spun ca nu exista parcari pentru clienti, ca preturile sunt prea mari in raport cu calitatea serviciilor sau ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Pentru o ecografie 4D in Targu Mures, te poti adresa uneia dintre cele trei clinici prezentate in acest articol. Tine cont de toate necesitatile si preferintele tale inainte de a lua o decizie, pune in balanta calitatea si pretul serviciilor, astfel incat sa pornesti cu „temele facute” pentru aceasta investigatie. Parerile pacientilor pot fi un bun punct de plecare in luarea unei decizii, oferindu-ti o perspectiva destul de clara asupra raportului calitate-pret.