Meniu

Ecografie 4D Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti insarcinata si vrei sa beneficiezi de o procedura cat mai eficienta prin care medicul specialist sa verifice starea de sanatate a celui mic poti lua in considerare ecografia 4D in Timisoara. Clinicile din orasul de pe raul Bega sunt dotate, de cele mai multe ori, cu aparaturi performante si cu tehnologii avansate, pentru a duce la bun sfarsit orice metoda de investigatie. 

Examinarea sarcinii prin aceasta forma de investigatie este una dintre cele mai solicitate servicii medicale din Timisoara, pentru ca, prin intermediul sau, medicul poate sa identifice din timp anomaliile pe care fatul le poate experimenta. Cu ajutorul imaginilor clare redate in timp real, se pot vedea cu usurinta miscarile copilului. Important este si ca medicul sa interpreteze in mod corect rezultatele obtinute in urma scanarii cu ultrasunete 4D.

Cat costa o ecografie 4D in Timisoara?

Cu toate ca pentru o ecografie 4D in Timisoara sunt necesare aparaturi performante si echipamente de ultima generatie, preturile nu sunt atat de ridicate, ci se adreseaza tuturor bugetelor. Cu toate acestea, este important de mentionat ca preturile sunt diferite de la o clinica la alta, in functie, bineinteles, de prestatia medicala, dar si de eficienta aparaturilor utilizate. Mai jos, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate la unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Dr. Crisan
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D porneste de la 200 Ron
 • Experienta de peste 24 de ani
 • Aparatura performanta
 • Medic primar in obstetrica si ginecologie
 • Atentie, calmitate si rabdare
 • Rezultate precise
Alpha Clinics
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D este 350 Ron
 • Echipament medical modern
 • Servicii calitative
 • Investigatii si proceduri profesionale
 • Rezultate exacte
 • Tratamente eficiente
Dr. Ammar
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D este 190 Ron
 • Investigatii si proceduri multiple
 • Cabinet curat si modern
 • Aparatura performanta
 • Servicii de calitate
 • Rabdare, calmitate, profesionalism
Centrul Medical Dr. D
275 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D este 275 Ron
 • Ambianta placuta
 • Servicii de calitate
 • Personal medical amabil si profesionist
 • Aparaturi bine puse la punct
 • Investigatii si proceduri multiple
Medicina Fetala
225 Ron
 • Pretul unei Ecografii 4D este 225 Ron
 • Prestatie medicala exemplara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atentie la detalii, responsabilitate si amabilitate
 • Investigatii profesionale
 • Calificari FMF
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografia 4D in Timisoara

Stim ca este dificil sa te hotarasti asupra unei singure clinici de ecografie 4D in Timisoara, pentru ca exista o multime de variante pe care le poti lua in considerare, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, vei descoperi o lista de cinci clinici pe care ti-am pregatit-o cu atentie. Citeste mai departe si afla care este parerea celorlalte persoane care au pasit pragul cabinetelor medicale amintite:

1. Dr. Crisan

Cabinetul medical individual al dr. Crisan se adreseaza tuturor femeilor insarcinate care vor sa beneficieze de o ecografie 4D in Timisoara. Medicul are o experienta de peste 24 de ani in acest domeniu, avand o medie anuala de 120 de nasteri si 250 de interventii chirurgicale pentru diverse afectiuni. Experienta si profesionalismul le-a dobandit in cadrul cursurilor de specialitate, de formare si perfectionare, dar si in cadrul diverselor spitale prestigioase din Timisoara, cum ar fi Spitalul Clinic Nr. 5 („Clinica Odobescu”). Titlul de medic primar in obstetrica si ginecologie l-a obtinut in anul 2000, iar in anul 2002 a dobandit titlul de doctor in medicina. In prezent, medicul are titlul de Sef de sectie Obstetrica-Ginecologie. Activitatea desfasurata in cabinetul sau este ireprosabila, iar aparatura este performanta, pentru captarea rezultatelor potrivite.

Pretul pentru o ecografie 4D porneste de la 200 lei.

Multe dintre persoanele care au apelat la serviciile dr. Crisan au fost multumite de faptul ca este rabdator, atent si calm, explicand clar si detaliat care este situatia pe care pacienta o experimenteaza si ce este de facut. Aparatura utilizata pentru realizarea investigatiilor este de o calitate superioara, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt precise si conforme cu realitatea. Cu toate acestea, exista anumite nemultumiri in ceea ce priveste personalul de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Crisan
Vezi Pareri

2. Alpha Clinics

Centrul medical Alpha Clinics, fondat in anul 2011, este o varianta care poate sa fie luata in considerare de toate pacientele care vor sa efectueze o ecografie 4D in Timisoara. Echipa de medici este experimentata in aplicarea tratamentelor profesionale, dar si in efectuarea investigatiilor ecografice. Cabinetele Alpha Clinics sunt dotate cu un echipament medical modern, astfel incat toata lumea sa beneficieze de servicii calitative si de rezultate precise. Pe langa ecografia 4D, centrul medical mai are disponibile si urmatoarele investigatii: ecografie mamara, de sarcina trimestrul I, II si III, ecografie transvaginala si abdominala etc.

Pretul pentru o ecografie screening sarcina trimestrul II 4D este de 350 lei.

Femeile care au apelat la serviciile centrului medical Alpha Clinics au fost multumite, datorita personalului medical care a dat dovada de rabdare, atentie, bun simt si, mai presus de toate, empatie. Recomandarile de tratamente sunt eficiente, iar rezultatele obtinute in cadrul ecografiilor de screening sunt exacte. 

3. Dr. Ahmad Mouhamad Ammar

Dr. Ahmad Mouhamad Ammar este medic primar in obstetrica si ginecologie, efectuand cu precizie ecografii 4D in orasul Timisoara. Acesta are competenta de ecografie obstetricala, motiv pentru care le ofera pacientelor sale una dintre cele mai bune prestatii medicale. Cabinetul individual este dotat cu cele necesare pentru realizarea unor interventii la standarde ridicate, astfel incat rezultatele obtinute sa fie exacte. De asemenea, curatenia este ireprosabila, iar mediul din cabinet este unul confortabil, in care pacientul se simte in siguranta. Pe langa aceasta investigatie, medicul mai este expert si in realizarea: ecografiei normale, cauterizarea colului uterin, montarea de sterilet, extractia steriletului, examenul bacteriologic etc.

Pretul unei ecografii 4D este de 190 lei.

Pacientele care au vizitat cabinetul doctorului Ahmad Mouhamad Ammar au fost incantate de serviciile de care au beneficiat, multe dintre acestea apreciind faptul ca medicul este de incredere, rabdator, calm si capabil sa gaseasca o solutie optima pentru orice problema medicala. Calitatea investigatiilor este superioara, atitudinea pozitiva, iar cabinetul este curat si modern.

4. Centrul Medical Dr. D

Centrul medical Dr. D este specializat in endocrinologie, in cadrul sau efectuandu-se si ecografii 4D in Timisoara la o calitate superioara. Personalul medical lucreaza intr-o maniera eficienta, profesionala si responsabila, astfel incat pacientul sa se bucure de un plan bun de tratament si de investigatii cu rezultate precise. Cabinetul este dotat in mod corespunzator si se adreseaza in principiu pacientelor. Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara si consultatiile clinice, investigatiile de specialitate, practici terapeutice si monitorizare constanta. Medicul care se ocupa de efectuarea ecografiei 4D este prof. dr. habil. Dana Stoian, medic primar endocrinolog, cu o experienta vasta in proceduri de acest fel. 

Pretul pentru ecografie 4D la centrul medical dr. D este de 275 lei.

Profesionalismul si grija fata de pacient se remarca din recenziile pozitive postate in mediul online. Pacientele au parte de servicii de inalta calitate, o aparatura foarte bine pusa la punct si de un personal medical de exceptie, capabil sa faca fata cu succes oricarei situatii pe care o intampina. Echipa medicala este amabila, iar ambianta din cabinet este placuta si prietenoasa.

5. Centrul de Medicina Fetala

Centrul de Medicina Fetala, in frunte cu dr. Marius Bogdan Muresan si dr. Dumitrascu-Biris Dan Andrei, se adreseaza femeilor insarcinate, care isi doresc sa isi monitorizeze sarcina printr-o ecografie 4D in orasul Timisoara. Personalul medical din cadrul cabinetului este calificat FMF, ceea ce inseamna ca prestatia sa este, de cele mai multe ori, ireprosabila. Prin intermediul aparaturilor performante folosite, echipa medicala este capabila sa depisteze din timp anumite probleme sau complicatii care pot aparea in timpul sarcinii, cu scopul ca atat pacienta, cat si copilul sa fie in siguranta.

Pretul pentru o ecografie 4D este de 225 lei.

Pacientele care au apelat la serviciile centrului de medicina fetala din Timisoara au fost multumite de prestatia medicala, dar si de echipamentele medicale de ultima generatie. Personalul medical este foarte atent la detalii, motiv pentru care multe dintre acestea au mentionat ca interventiile si investigatiile au decurs perfect. 

Concluzii

Esti insarcinata si vrei sa te asiguri ca micutul tau se dezvolta in parametri optimi, motiv pentru care vrei sa beneficiezi de o ecografie 4D in Timisoara de calitate? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca ti-am pregatit unele dintre cele mai bune variante de clinici chiar in orasul tau pe care sa te poti baza cand vine vorba de astfel de investigatii complexe.