Meniu

Ecografie abdominala Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gandesti sa-ti faci o ecografie abdominala in Arad? Daca raspunsul este da, atunci informatiile din acest articol iti pot fi de mare folos in alegerea unei clinici care sa se potriveasca nevoilor tale. O ecografie de calitate te ajuta in obtinerea unui diagnostic cat mai corect, astfel incat medicul care se ocupa de cazul tau sa-ti poata oferi toate optiunile de tratament de care poti beneficia. 

Optiunile pe care le ai, in ceea ce priveste obtinerea unei ecografii in Arad, sunt numeroase si tocmai de aceea, ideal este sa-ti faci o idee despre asteptarile pe care le ai de la o clinica, inainte de a incepe cautarile. Spre exemplu, daca bugetul reprezinta un factor decisiv pentru tine, clinicile cu prioritate vor fi cele care au preturi accesibile.  

Cat costa o ecografie abdominala in Arad? 

Tot cu privire la buget, in cazul ecografiei abdominale in Arad, pretul difera de la o clinica la alta. Acest lucru inseamna ca, daca esti atent, poti obtine serviciul de care ai nevoie la un pret mult mai accesibil decat te-ai fi asteptat initial. Consulta tabelul ce urmeaza, in scopul de a compara preturile de la clinicile din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Policlinica AS
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 160 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici specialisti
 • Colaborare CAS
 • Diverse abonamente si promotii lunare
 • Parcare spatioasa
 • Programarile nu se respecta
Dr. Gombors
185 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 185 Ron
 • Echipamente performante
 • Personal tanar
 • Diverse ecografii
 • Atmosfera placuta
Interdiabetic
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 100 Ron
 • Aparatura noua
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS pe anumite specializari
Centrul Sf. Luca
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 160 Ron
 • Aparatura performanta
 • Comunicare constanta
 • Servicii de calitate
 • Contract CAS
Mediqua
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Personal calificat
 • Diverse ecografii, inclusiv 4D
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie abdominala in Arad

Pentru a crea topul de mai jos, au fost selectate cinci clinici in portofoliul carora se regaseste ecografia abdominala in Arad. Fiecare clinica este insotita de o scurta prezentare a activitatii sale, de la echipament, le pregatirea personalului medical si facilitatile de care pot beneficia pacientii care aleg sa apeleze la servicii medicale: 

1. Policlinica AS 

La Policlinica AS din Arad exista un catalog impresionant de specialitati, inclusiv cea de imagistica, in care sunt incluse ecografiile abdominale. Clinica este dotata la standarde ultra moderne, iar colaborarea pe care o are cu Casa de Asigurari face ca serviciile sa fie accesibile unui numar cat mai mare de pacienti. In cadrul clinicii isi practica meseria medici talentati, cu experienta, care sunt pregatiti sa faca tot ce le sta in putere pentru a-i ajuta pe pacienti. In gama de ecografii generale pe care le realizeaza specialistii sunt incluse cele pentru abdomen, pelvis, endovaginale, tiroidiene, toracale si de parti moi. 

Pretul unei ecografii abdominale incepe de la 160 de lei. 

Pacientii care recomanda cu incredere Policlinica AS prin intermediul recenziilor, o fac datorita unor aspecte precum profesionalismul, seriozitatea si accesibilitatea. Din pacate, exista multe persoane care au avut parte de o experienta neplacuta, din cauza programarilor nerespectate, sau pentru ca nu au reusit sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii prin apel telefonic. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica AS
Vezi Pareri

2. Dr. Gombors

La cabinetul Dr. Gombors se pot efectua ecografii abdominale si vaginale 2D, 3D si 4D in Arad, iar in functie de rezultate, medicul prescrie si monitorizeaza cel mai potrivit tratament pentru vindecarea afectiunilor. Ecografia de acest tip faciliteaza diagnosticarea mai multor afectiuni, precum cancerul endometrial, cancerul ovarian, problemele de fertilitate etc. Alte servicii de care pot beneficia persoanele care aleg serviciile cabinetului de ginecologie Dr. Gombors sunt consultatiile, micile interventii si asistenta la nastere. Realizarea unor ecografii de calitate este sprijinita de echipa tanara si de aparatura medicala performanta. 

Costul ecografiei abdominale este de 185 de lei. 

Dr. Gombors este foarte apreciat de pacientele care au beneficiat de serviciile sale, iar acest lucru se datoreaza rabdarii si pasiunii pe care o are pentru meserie. Rezultatele analizelor sunt explicate pe intelesul tuturor, fara a se omite vreun detaliu. 

3. Interdiabetic

Centrul Medical Interdiabetic a fost infiintat in anul 2017, iar de atunci si pana in prezent, a continuat sa-si mareasca echipa de medici cu scopul de a oferi o gama cat mai variata de servicii, inclusiv ecografia abdominala in Arad. Cu privire la aparatura ecografica si electrocardiografica, aceasta este la zi, ceea ce permite efectuarea unui numar impresionant de investigatii. De serviciu se ocupa Dr. Daniel Patrascanu, medic primar, care are competenta in ecografie vasculara si ultrasonografie generala. Nu toti medicii care isi desfasoara activitatea la clinica se afla in contract CAS, asa ca e important sa verifici inainte de a te programa. 

In cadrul ecografiei de abdomen este inclus si pelvisul, iar pretul este de 100 de lei. 

Aspectele pe care le-au apreciat cel mai mult pacientii in recenziile pe care le-au lasat pe pagina clinicii sunt profesionalismul, atitudinea si implicarea. Ratingul ridicat pe care l-a obtinut clinica se datoreaza tocmai serviciilor de calitate prestate in cadrul ei. Totusi, exista si cazuri in care pacientii nu au obtinut toate informatiile de care aveau nevoie in urma investigatiei. 

4. Centrul Medical Sf. Luca 

Printre serviciile oferite de Centrul Medical Sf. Luca al Crimeii se numara si cel de ecografie abdominala, in Arad. Celelalte investigatii pentru care pot opta pacientii sunt ECG de repaus, ecocardiografia transtoracica, US Doppler vasculara, testul de efort, monitorizarea Holter ECG si monitorizarea Holter TA. Scopul principal al centrului este de a sprijini preventia, diagnosticarea si recuperarea pacientilor care se confrunta cu afectiuni cardio-respiratorii. In plus, centrul beneficiaza de contract CAS, ceea ce inseamna ca serviciile pot fi decontate. 

Pretul unei ecografii este de 160 de lei. 

Recenziile de pe pagina Centrului Medical Sf. Luca sunt foarte pozitive si scot in evidenta aspecte precum competenta, amabilitatea si disponibilitatea personalului medical. Serviciile de care au beneficiat cei mai multi dintre ei au fost prompte si de calitate, ceea ce i-a determinat sa recomande centrul si altor persoane, care se afla intr-o situatie similara. 

5. Mediqa

Centrul medical multidisciplinar Mediqa pune la dispozita pacientilor servicii medicale la standarde germane, inclusiv in ceea ce priveste ecografia abdominala 4D in Arad. Misiunea centrului este de a oferi atat locuitorilor orasului, cat si pacientilor din zona, posibilitatea de a beneficia de servicii medicale private, de o calitate superioara. Exista mai multi medici care isi desfasoara activitatea la clinica si au competenta in ecografie; spre exemplu, Dr. Ioanas Letita este medic primar in pediatrie si are competenta in ecografia abdominala, sau Dr. Marian Alin Ioan, medic primar in medicina interna, care are competenta in ecografie generala si ecografie Doppler.

Pretul unei ecografii abdominale este de 200 de lei. 

Oamenii care au avut parte de o experienta pozitiva la Centrul Medical Mediqa au adus cuvinte de lauda personalului medical, pentru amabilitatea de care a dat dovada. Chiar si asa, alte persoane s-au confruntat cu probleme din cauza ca programarea lor nu a fost respectata, sau pentru ca interactiunea cu personalul de la receptie a lasat de dorit. 

Concluzii

In final, poti conta pe oricare din clinicile si centrele prezentate mai sus, in vederea obtinerii unei programari pentru o ecografie abdominala in Arad. In timp ce unele exceleaza din punct de vedere al dotarilor, altele pun la dispozitia pacientilor servicii accesibile prin intermediul colaborarii cu Casa de Asigurari. Alege optiunea cea mai potrivita pentru situatia ta!