Meniu

Ecografie abdominala Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica sau un cabinet in care sa faci ecografie abdominala in Bacau si nu stii care ar fi cea mai buna optiune prin care sa beneficiezi de o investigatie imagistica de calitate, pe rezultatele careia sa poata conta medicul in intocmirea unui diagnostic corect si stabilirea unui tratament adecvat. Examinarea imagistica prin tehnogia cu ultrasunete este cea mai eficienta metoda de a depista afectiunile si problemele de functionare ale organelor din cavitatea abdominala, ficat, colecist, pancreas, rinichi, vezica urinara, intestine si organele de reproducere.

Pentru ca nu este usor sa cercetezi piata serviciilor medicale de imagistica dintr-un oras precum Bacaul, articolul de fata iti va servi drept ghid cu ajutorul caruia vei putea sa identifici clinicile care realizeaza ecografie abdominala si sa poti alege catre care dintre ele sa te indrepti pentru investigatia de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie abdominala in Bacau?

Factorii de care depinde calitatea pentru o ecografie abdominala in Bacau sunt legati de performantele aparaturii si de competenta medicului care efectueaza examinarea. Alegand una dintre clinicile din clasamentul de mai jos, ai toate sansele de a obtine un rezultat cat mai fidel realitatii, adica imagini concludente ale organelor si tesuturilor din abdomenul tau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Sfaturi si explicatii
 • Personal amabil
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Interior curat si primitor
Euro-Med Diagnostic
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Specialist foarte bun
 • Persoana deosebita
 • Calm, rabdare si empatie fata de pacienti
 • Examinari ecografice amanuntite
 • Diagnostic corect
 • Explicatii detaliate in timpul investigatiilor
Mediclinic
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Personal amabil si empatic
 • Medici profesionisti
 • Diagnostic corect
 • Preturi decente
Dr. Grigoriu
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dr. Radu Grigoriu este un profesionist cu experienta
 • Diagnostic corect
 • Tratamente eficiente
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Micromedica
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist la imagistica
 • Timp de asteptare mic pentru ecografii, radiografii si mamografii
 • Multi pacienti spun ca nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care realizeaza ecografie abdominala in Bacau

Cand ai mai multe optiuni de clinici pentru efectuarea ecografiei abdominale in Bacau, este dificil sa te indrepti direct catre una dintre ele fara a cunoaste mai multe informatii pe care sa le poti folosi ca argumente in favoarea deciziei tale. De aceea, sectiunea urmatoare a articolului iti ofera detalii semnificative despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispun clinicile din top, preturile practicate, competentele medicilor si opiniile pacientilor care si-au rezolvat aici problemele de sanatate.

1. Anastasios

Pentru o ecografie abdominala la clinica Anastasios din Bacau, te poti adresa cabinetului de gastroenterologie, unde vei intalni doi medici specialisti cu experienta, dr. Gabriel Salbaticu si dr. Mariana Lucaci. Investigatia se realizeaza cu dotari tehnologice de ultima generatie, in conditii de confort si siguranta pentru pacienti, care beneficiaza si de interpretarea imaginilor de catre medici competenti si dedicati profesiei. Centrul medical Anastasios pune la dispozitia bacauoanilor 12 specialitati medicale, aparatura performanta si peste 30 de medici orientati catre intocmirea unui diagnostic corect, stabilirea unui tratament eficient si o relatie cu pacientii caracterizata de empatie si respect. In reteaua Anastasios se regasesc doua clinici, una in Cluj-Napoca si alta in Bacau.

Tariful perceput pentru o ecografie abdominala este de 200 de lei.

Un grad ridicat de multumire inregistreaza aceasta clinica in randul pacientilor care i-au trecut pragul. Potrivit recenziilor, serviciile sunt excelente, medicii profesionisti se apleaca asupra problemelor pacientilor cu rabdare si empatie, oferind explicatii despre afectiunile de care acestia sufera. De asemenea, se apreciaza ca personalul clinicii este amabil, ca timpul de asteptare este mic si ca interiorul centrului medical este curat si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Euro-Med Diagnostic

Euro-Med Diagnostic este un cabinet de gastroeterologie din Bacau, specializat pe consultatii in aceasta ramura medicala, ecografii, endoscopii si analize, in care poti realiza ecografie abdominala cu ajutorul aparatului multidisciplinar ACUSON S2000, varful de gama in tehnologia imagistica prin ultasunete, care permite imagini de inalta rezolutie, extrem de utile in alcatuirea diagnosticului. In cadrul acestui cabinet activeaza un medic apreciat de locuitorii judetului Bacau, dr. Catalin Andriescu, medic primar gastroentelogie, avand competente in ecografie.

Pentru ecografia abdominala in Bacau, pretul este de 250 de lei in aceasta unitate medicala.

Pacientii se declara multumiti de experienta la cabinetul de gastroenterologie din oras si consemneaza in recenziile scrise ca dr. Catalin Andriescu este un specialist extraordinar si o persoana de o calitate umana deosebita, manifestand rabdare, calm si empatie fata de pacienti. Se mai mentioneaza ca examinarile ecografie se realizeaza amanuntit, diagnosticul pus este corect, iar pacientii primesc explicatii detalitate in timpul investigatiilor.

3. Centrul Medical Mediclinic

Centrul Medical Mediclinic din Bacau ofera servicii medicale diverse: cardiologie, ginecologie, medicina muncii, medicina generala, ginecologie, laborator de analize medicale, cabinet de imagistica in care se realizeaza ecografie abdominala, ecografie cardiaca, ecografie mamara si ecografie Doppler vascular. Brandul de servicii medicala Mediclinic a fost infiintat in Bacau in anul 2006, avand ca obiectiv promovarea excelentei in actul medical, prin consultatii, analize si investigatii la standare inalte, cu accent pe confort si grija pentru sanatatea pacientilor.

Pentru o ecografie abdominala vei plati 200 lei la aceasta clinica.

Pacientii apreciaza activitatea Mediclinic, asa cum rezulta din recenziile lasate in urma interactiunii cu personalul si serviciile centrului medical. Ei considera ca au beneficiat de consultatii si investigatii de calitate, de un diagnostic corect, de personal amabil si empatic, de medici profesionisti si de preturi decente.

4. Dr. Grigoriu

Clinica Dr. Grigoriu, cu o experienta de peste 30 de ani in serviciile de sanatate private din Bacau, ofera locuitorilor orasului servicii de stomatologie, cardiologie, medicina interna, neurologie si ecografie – ecografie abdominala, ecografie generala si ecografie cardiaca. La cabinetul de cardiologie si medicina interna il vei gasi chiar pe fondatorul clinicii, dr. Radu Grigoriu, medic primar in aceste specialitati, avand competente in sonografie medicala.

Pentru o ecografie abdominala, tariful la aceasta clinica este de 210 de lei.

Desi clinica inregistreaza un grad de multumire a pacientilor relativ bun, experientele acestora sunt diferite in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Despre dr. Radu Grigoriu se spune ca este un profesionist cu experienta si ca diagnosticul intocmit a fost corect, iar tratamentul recomandat a fost eficient. In general, se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, chiar daca mai exista aspecte de imbunatatit in activitatea centrului medical, cum ar fi comportamentul personalului de la receptie.

5. Micromedica

Micromedica Bacau este un centru in care se pot accesa analize medicale, investigatii imagistice de medicina generala, radiografie, mamografie digitala, radiografii dentare, ecografii – ecografie abdominala, ecografie de sold bebelusi, ecografie parti moi, ecografie Doppler, osteodensitometrie DXA, consultatii si tratamente in mai multe specialitati medicale. Ecografiile se realizeaza cu ecograful performant OG Mindray DC 8, care permite efectuarea de investigatii 2D, dar si 3D/4D. Centrul medical din Bacau face parte dintr-o retea medicala privata care activeaza si in orasele Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt si Bicaz.

Preturile investigatiilor sunt publicate pe site-ul web al retelei Micromedica pentru fiecare dintre centrele acesteia. Pentru o ecografie abdominala in Bacau, pretul este 200 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea Micromedica Bacau sunt impartite si depind de experienta fiecarei personae care a lasat recenzie pentru aceasta clinica. Pe de o parte, pacientii spun ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt bine pregatiti si abordeaza pacientii cu amabilitate si empatie. Opinii pozitive se inregistreaza pentru departamentul de imagistica, in care personalul este profesionist, iar timpul de asteptare este mic. Pe de alta parte, aspectele organizatorice genereaza nemultumiri in randul pacientilor, multi dintre acestia declarand ca nu li s-a respectat ora programarii si ca nu au beneficiat de un comportament amabil si de solicitudine din partea personalului de la receptie. De asemenea, multi reclama ca la numarul de telefon al clinicii se raspunde extrem de greu. 

Concluzii

Daca ai dureri sau simptome suspecte in abdomen, poti obtine imagini ale organelor interne si ale tesuturilor printr-o o ecografie abdominala, in Bacau investigatia putand fi realizata la una dintre clinicile si cabinetele medicale de top din oras. Vei gasi aici aparatura performanta, ecografe de ultima generatie, cu ajutorul carora se obtin rezultate imagistice de mare acuratete pentru diagnostice detaliate si corecte, utile in tratamentul afectiunilor de medicina interna si gastroenterologie.

In Bacau, vei gasi la centrele medicale din clasamentul de mai sus, medici profesionisti, cu pregatire temeinica si experienta in ultrasonografie, apreciati de sute de pacienti care au lasat recenzii in urma vizitelor la cabinetul lor. Informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie in alegerea clinicii potrivite pentru a beneficia de o ecografie abdominala la cele mai ridicate standarde de calitate.