Meniu

Ecografie abdominala Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La o ecografie abdominala in Bistrita pot fi depistate numeroase probleme de sanatate: pietre la rinichi, chisturi, ciroza, pancreatita si multe alte afectiuni, mai usoare sau mai grave, ale organelor din aceasta zona a corpului. Daca ai primit recomandarea de a efectua o astfel de investigatie imagistica in acest oras, te invitam sa urmaresti acest articol in continuare!

Ecografia abdominala se poate realiza in diverse cabinete: de medicina interna, de gastroenterologie, de imagistica. Specialistul care o efectueaza trebuie insa sa aiba competente in acest tip de ecografie, astfel incat sa obtina rezultate elocvente pe care ulterior sa le poata prezenta medicului care a solicitat ecografia, pentru un diagnostic sau o monitorizare.

Cat costa o ecografie abdominala in Bistrita?

O ecografie abdominala in municipiul Bistrita poate avea urmatoarele tarife prezentate in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 100 Ron
 • Clinica moderna
 • Medici cu o vasta experienta
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Curatenie
 • Aglomeratie
Med Total
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Numeroase cabinete medicale
 • Situata in centrul orasului Bistrita
 • Consultatii de medicina interna cu sau fara ecografie abdominala
 • Clinica moderna si curata
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o ecografie abdominala in Bistrita?

Poti efectua o ecografie abdominala intr-una din cele doua clinici din Bistrita pe care ti le prezentam in continuare. Poti descoperi informatii utile legate de dotarile clinicilor, medici, tarifele practicate, dar si pareri ale pacientilor care au trecut pragul acestora.

1. Hardmed

Centrul Medical Hardmed din Bistrita este o destinatie buna, in Bistrita, pentru o ecografie abdominala. Activitatile din acest centru sunt complexe si sunt orientate atat spre patologia copilului, cat si spre cea a adultului. Hardmed este dotat cu aparatura de ultima generatie si o echipa de specialisti cu o experienta vasta si un prestigiu profesional recunoscut. O mare varietate de ecografii se pot efectua aici: abdominala, tiroidiana, de parti moi, Doppler cardiaca, scrotala, de aparat urinar, mamara si axilara, Doppler arterial si de vene, ecografie pentru bebelusi. Medicii gastroenterologi care realizeaza si ecografii abdominale sunt: dr. Crina Stefania Fofiu si dr. Simona Nicoleta Martura.

O ecografie abdominala costa aici 100 de lei, iar pentru o consultatie impreuna cu o ecografie se percepe tariful de 200 de lei. 

Numeroase persoane si-au exprimat parerea pe internet in legatura cu aceasta clinica medicala, majoritatea spunand ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Bistritenii au remarcat in mod special: aspectul si conditiile moderne din clinica, personalul amabil, curatenia.  Sunt insa si persoane care sunt nemultumite ca nu se respecta programarile sau ca se creeaza aglomeratie, in special la cabinetele de medicina de familie.

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Med Total

Policlinica Med Total din Bistrita este o locatie recunoscuta in oras si poti efectua aici inclusiv o ecografie abdominala. Sunt numeroase cabinete care functioneaza in incinta acesteia, de la dermatologie, endocrinologie, si medicina interna, la cardiologie, chirurgie vasculara si neurochirurgie. Ecografiile abdominale sunt realizate de catre dr. Bogdan Man, de la cabinetul de medicina interna, acolo unde specialistul mai poate efctua si EKG. Dr. Man este medic specialist medicina interna in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei. Daca doresti si consultatie, si ecografie, pretul este de 350 de lei.

Bistritenii au o parere buna despre activitatea de la Policlinica Med Total. Ei spun ca aceasta locatie este bine dotata, curata, iar medicii sunt foarte buni. O singura nemultumire principala par sa aiba pacientii in review-uri, si anume faptul ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Inainte de a decide in ce clinica din Bistrita sa mergi pentru o ecografie abdominala, tine cont de informatiile prezentate in acest articol. Astfel, vei avea o baza importanta pentru a lua o decizie buna, din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Chiar daca nu sunt multe clinici in Bistrita in care sa fie pus la dispozitie acest serviciu, el este totusi bine reprezentat, prin clinici moderne, cu dotari performante si, implicit, prin medici cu experienta in efectuarea acestui tip de investigatie imagistica neinvaziva, neiradianta si rapida.