Meniu

Ecografie abdominala Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie abdominala in Braila este foarte utila pentru evaluarea organelor si a structurilor din abdomen, putand indica prezenta calculilor, tumorilor, chisturilor, modificarea dimensiunii unui organ si a unor afectiuni hepatice, renale, stomacale. Am realizat acest articol pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, daca esti in cautarea unei clinici bune care ofera acest serviciu.

Poti efectua o ecografie abdominala atunci cand prezinti anumite simptome, cum ar fi: greata, balonare, dureri abdominale, dar si in absenta acestora, pentru preventie. Oricare ar fi motivul pentru care te programezi la un specialist din Braila in materie de ecografii, poti citi in continuare informatii utile despre acest subiect.

Cat costa o ecografie abdominala in Braila

Un pret pentru o ecografie abdominala in Braila poate fi aflat urmarind tabelul de mai jos, in care sunt prezentate tarifele principalelor clinici din oras care ofera acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Vlad Crina
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Aparatura performanta si moderna
 • Diverse tipuri de ecografii, inclusiv ecografie abdominala
 • Consultatii de medicina generala
 • Oscilometrie si EKG
 • Buna comunicare medic-pacient
Kaliophion Medical
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Medic cu experienta, considerat printre cei mai buni din Braila in domeniul sau
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Timp scurt de asteptare
 • Atmosfera placuta
Diaconia
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Oferta vasta de servicii medicale
 • Ecografie abdominala si alte tipuri de ecografii
 • Medici buni, cu experienta in imagistica medicala
 • Aparatura moderna
 • Buna organizare
 • Bun raport calitate-pret
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Poate aparea timp prelungit de asteptare la unele cabinete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici medicale la care te poti programa pentru o ecografie in Braila

Specialistii in ecografie din Braila pot fi gasiti in clinicile de mai jos, cuprinse intr-un clasament, in functie de cat de apreciate sunt de pacienti.

1. Dr. Vlad Crina

Pentru o ecografie abdominala in Braila, prima clinica pe care ti-o recomandam este cabinetul Dr. Vlad Crina Mioara, medic primar de medicina generala cu competenta in ecografia generala. Cabinetul este dotat cu aparatura ultramoderna, un ecograf Doppler color, cu ajutorul caruia se pot realiza mai multe tipuri de ecografii, inclusiv abdominala, cu rezultate clare si relevante. Astfel, daca ai nevoie de o ecografie de ficat, colecist, rinichi, pancreas, splina sau vezica urinara, trebuie sa optezi pentru o ecografie abdominala realizata de dr. Vlad. Pe langa ecografii, in acest cabinet se mai ofera consultatii de medicina generala si se efectueaza oscilometrie si EKG.

Pretul unei ecografii abdominale este de 250 de lei la acest cabinet, incluzand si o ecografie genitala, pentru femei, si o ecografie de prostata, pentru barbati.

Opinia generala despre acest medic din Braila cu competenta in ecografie este ca este un doctor bine pregatit, calm, cu o voce calda si placuta, care ofera informatii pe intelesul pacientilor cu rabdare si intelegere.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vlad Crina
Vezi Pareri

2. Kaliophion Medical

In cabinetul Kaliophion Medical din Braila se efectueaza tomografii computerizate, rezonanta magnetica si ecografii de inalta performanta pentru diverse parti ale corpului. Poti opta aici atat pentru ecografie abdominala, cat si pentru o ecografie mamara, de tiroida, endovaginala sau transrectala. Investigatiile ecografice sunt realizate cu un aparat Siemens Acuson S2000 ABVS, ultramodern. Coordonatorul activitatii medicale de la Kaliophion este medicul Claudiu Leonida, care efectueaza si ecografii si care se preocupa constant de imbunatatirea si extinderea serviciilor prin achizitionarea de echipamente moderne, necesare brailenilor pentru investigarea si diagnosticul problemelor de sanatate.

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei la Kaliophion Medical. 

Persoanele care au ajuns la aceasta clinica din Braila au numeroase cuvinte de apreciere la adresa dr. Leonida, spunand ca este un bun diagnostician, preocupat de adaptarea cabinetului sau la serviciile ultramoderne de investigatii imagistice, astfel ca dotarile clinicii sunt de ultima generatie. Mai sunt subliniate si alte aspecte pozitive: timp scurt de asteptare, buna comunicare medic-pacient, atmosfera placuta in cabinet.

3. Diaconia

Centrul Medical Diaconia Braila este specializat in ecografie abdominala si in alte tipuri de ecografii, precum si in diverse specialitati medicale. Pacientii din judet pot veni la aceasta clinica pentru diverse servicii, de la cardiologie, pneumologie, ORL, alergologie si reumatologie, pana la chirurgie, oncologie si  laborator de analize. Serviciile de ecografie sunt asigurate de dr. Andreea Naca si dr. Daniel Pintilii, ambii fiind medici primari radiologie si imagistica medicala.

O ecografie abdominala costa, la Diaconia, 200 de lei. Pentru o ecografie de abdomen superior sau de abdomen inferior, pretul este de 150 de lei.

Serviciile clinicii Diaconia sunt, in general, apreciate de pacienti. Acestia spun in recenziile din mediul online ca aici este locul perfect pentru efectuarea de analize medicale, dar si ca medicii sunt bine pregatiti si ca este o mare diversitate in ceea ce priveste specialitatile. Mai sunt vazute cu ochi buni si alte aspecte: preturile corecte, curatenia, buna organizare. Sunt insa persoane care nu au fost incantate de servicii, motivand ca se asteapta mult pentru o programare si ca de multe ori nu raspunde nimeni la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

Serviciile de ecografie abdominala din Braila au un pret care variaza de la clinica la clinica, asa cum se intampla in fiecare oras. In unele cabinete, tarifele sunt mai mari, din diverse considerente (performanta echipamentelor, pregatirea medicilor), in timp ce in altele preturile pot fi unele mai mici.

Oricare ar fi motivul pentru care te prezinti la medic pentru efectuarea unei ecografii, vei gasi in Braila o clinica in care sa fie puse la dispozitie serviciile de care ai nevoie, daca tii cont de clasamentul prezentat in acest articol.