Meniu

Ecografie abdominala Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe detalii despre clinicile medicale unde poti face ecografie abdominala in Brasov? Acest articol surprinde informatii de interes pentru cei carora li s-a recomandat sa faca investigatie imagistica la nivelul abdomenului, pentru depistarea unor eventuale afectiuni. 

Ecografia abdominala este noninvaziva si studiaza organe precum ficatul, vezica urinara si rinichii. Inainte de investigatie, este posibil ca medicul sa iti faca o serie de recomandari, pe care trebuie sa le respecti pentru obtinerea unor imagini cat mai clare. Referitor la pretul ecografiei abdominale in Brasov, mai jos vei gasi un tabel in care figureaza tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici medicale pentru aceasta investigatie. 

La ce clinici poti beneficia de un pret bun pentru ecografie abdominala in Brasov?

Daca prezinti semne sau simptome care ar putea indica disfunctia unuia dintre organele situate in cavitatea abdominala, medicul iti va recomanda sa faci ecografie abdominala, in Brasov fiind situate mai multe clinici si centre medicale specializate in acest domeniu. In continuare, poti vedea preturile pentru aceasta examinare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 170 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti, empatici si atenti
 • Personal de la receptie amabil
 • Confort si atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
 • Respectarea orei programarii si preturi bune
Kronmedica
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionlism, empatie si rabdare
 • Explicatii detaliate
 • Preturi mici
 • Curatenie
 • Locuri de parcare disponibile
Rmn Diagnostica
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Explicatii amanuntite
 • Dorinta de a ajuta
 • Apelurile sunt preluate greu si programarile se decaleaza uneori
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii medicale excelente
 • Profesionalism si rapiditate
 • Amabilitate si empatie
 • Conditii foarte bune
 • Dotari de ultima generatie
 • Cativa pacienti spun ca managementul clinicii este defectuos
Dr. Fernye
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Atitudine calma
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor pe care le poti alege pentru ecografie abdominala in Brasov

Persoanele care locuiesc in Brasov si cauta pe internet clinici unde se fac ecografii abdominale vor observa ca au foarte multe optiuni. Totusi, nu trebuie sa aleaga numai in functie de ordinea in care Google afiseaza rezultatele, pentru ca aceasta poate sa difere de la o cautare la alta.

Daca te numeri printre brasovenii care vor sa se programeze la o clinica in vederea efectuarii ecografiei abdominale, din clasamentul de mai jos vei afla detalii care iti vor fi de folos in alegerea unei clinici:

1. Clinica Promed

Clasamentul celor mai bune clinici din Brasov carora te poti adresa pentru a face ecografie abdominala incepe cu Promed. Serviciile sunt centrate pe pacient si acopera mai multe specialitati medicale, in ideea de a oferi ingrijiri complexe si solutii de preventie. Se folosesc tehnologii de ultima generatie si se respecta standarde inalte de profesionalism. Medicii din colectivul clinicii Promed pun accent pe calitate si sunt in permanenta conectati la noutatile din domeniul lor de specialitate. 

La aceasta clinica, vei plati 170 sau 180 de lei pentru ecografia abdominala, in functie de medic. 

Clinica este printre cele mai apreciate din Brasov, lucru dovedit de numeroasele recenzii pozitive pe care le-a primit. Serviciile sunt de inalta calitate, clinica este moderna si curata, preturile sunt mai mici in comparatie cu alte clinici. Atmosfera este placuta si pacientii se bucura de confort si simt ca sunt pusi pe primul loc. Se foloseste aparatura moderna si ora programarii se respecta. Personalul de la receptie este amabil si are o atitudine pozitiva, iar medicii sunt caracterizati de profesionalism, rabdare, empatie, interes pentru pacient si disponibilitatea de a oferi explicatii. Inclusiv decorul clinicii este notat ca avantaj. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Kronmedica

O alta locatie din Brasov, care a devenit una dintre optiunile principale in vederea efectuarii ecografiilor abdominale, este Kronmedica. Centrul medical a fost deschis in anul 1998, iar pe parcursul anilor de activitate si-a extins lista de servicii, in care au fost integrate mai multe specialitati medicale. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti, care asigura calitatea actului medical si folosesc tehnologii moderne. 

O ecografie abdominala costa 200 lei. 

Mai multi pacienti si-au exprimat pe internet opinia despre clinica Kronmedica, spunand ca se ridica la standarde europene. Clinica este curata si eleganta, iar pacientii au la dispozitie locuri de parcare. Preturile sunt mici, iar personalului ii sunt aduse multe cuvinte de lauda. Medicii ofera explicatii detaliate, sunt rabdatori, empatici, dau dovada de profesionalism, punctualitate, amabilitate si empatie.  

3. RMN Diagnostica

Centrul medical integrat RMN Diagnostica din Brasov este o alta locatie pe care o poti alege daca ti s-a recomandat sa faci ecografie abdominala. Primul centru din aceasta retea a aparut in 2007 la Sibiu, dupa care si-a extins activitatea si in alte patru orase din tara. Echipa medicala de la RMN Diagnostica mizeaza pe dezvoltare si perfectionare continua, asigurandu-se ca actul medical indeplineste standarde inalte de calitate. 

Tariful pentru o ecografie abdominala variaza intre 150 si 330 lei, in functie de medic si de varsta pacientului (pensionarii beneficiaza de un pret mai mic). 

Referitor la feedback-ul pacentilor, cei mai multi dintre acestia se arata multumiti. Persoanele care au facut ecografie abdominala la RMN Diagnostica afirma ca au beneficiat de explicatii amanuntite din partea medicului, de rabdare si profesionalism. Personalul mai este apreciat pentru amabilitate, pasiunea pentru meserie, implicare si dorinta de a ajuta. Exista si cateva persoane ce reclama sistemul de programari, spunand ca timpii de asteptare pentru preluarea unui apel sunt foarte mari si ca uneori programarile se decaleaza. 

4. Polimed Dacia

Pentru investigatii imagistice de inalta calitate, inclusiv pentru ecografii abdominale, locuitorii orasului Brasov pot merge la Polimed Dacia. Centrul medical a fost deschis in anul 2012, iar lista de servicii acopera mai multe ramuri ale medicinei. Din colectiv fac parte medici primari si medici specialisti pentru care primeaza siguranta pacientului. Se folosesc tehnologii moderne, astfel incat rezultatele sa fie cat mai precise. 

La acest centru medical, ecografia abdominala costa 200 lei.

Serviciile medicale sunt excelente, iar unitatea este moderna, primitoare si curata. Aceste aspecte au fost punctate de pacienti in recenziile lor, prin intermediul carora si-au relatat experienta. Investigatiile sunt efectuate cu profesionalism si rapiditate, iar personalul este atent, amabil, empatic. Conditiile sunt foarte bune, iar centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si persoane care au avut experiente mai putin placute. Ei mentioneaza ca timpii de asteptare sunt mari si ca managementul clinici este defectuos. 

5. Dr. Fernye

Cabinetul dr. Fernye completeaza lista celor mai bune variante de clinici si centre medicale din Brasov unde se fac ecografii abdominale. La acest cabinet, investigatiile sunt efectuate cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. Aici isi desfasoara activitatea dr. Aurel Fernye, care este specializat in radiologie si imagistica medicala. De asemenea, medicul are competente si in alte specialitati, anume computer tomogaf, senologie si rezonanta magnetica.  

Ecografia abdominala costa 300 lei la cabinetul dr. Fernye. 

Majoritatea persoanelor se declara multumite de serviciile oferite la cabinetul dr. Fernye. Ei apreciaza in primul rand profesionalismul medicului, precum si atitutinea sa calma. De asemenea, pacientii spun ca medicul le inspira incredere. Cabinetul este curat si se foloseste aparatura moderna. 

Concluzii

Daca urmeaza sa iti faci ecografie abdominala si locuiesti in Brasov sau in apropiere, acestea sunt cele mai bune optiuni de cabinete si clinici medicale. Sunt considerate a fi variante de top pentru ca au primit feedback pozitiv de la numerosi pacienti si pentru ca ofera un raport bun calitate-pret.