Meniu

Ecografie abdominala Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul de familie sau medicul specialist sa efectuezi o ecografie abdominala in sector 2 sau vrei sa afli pe cont propriu care este cauza disconfortului sau a durerilor abdominale? Citeste acest articol, in care iti oferim informatii utile legate de centrele medicale si cabinetele in care se realizeaza aceste investigatii imagistice si la ce costuri trebuie sa te astepti.

Ecografia abdominala este preferata de multi medici pentru stabilirea unui diagnostic clar, fiind o metoda nedureroasa, non-invaziva si neiradianta pentru vizualizarea organelor si a structurilor din interiorul abdomenului: ficat, vezica biliara, splina, pancreas, cai biliare, etc. Cu ajutorul acesteia, se pot depista numeroase afectiuni si disfunctii: noduli, organe inflamate, distensie abdominala, litiaza renala, marirea in volum a prostate, pancreatita acuta, apendicita, cancer de stomac sau pancreatic, steatoza hepatica. Vezi unde anume in sectorul 2 sa te adesezi pentru o ecografie abdominala de calitate superioara!

Care este pretul pentru o ecografie abdominala in sector 2

Pretul pentru o ecografie abdominala in sectorul 2 este diferit de la un cabinet la altul. De asemenea, conteaza si tipul de ecografie efectuat, cea mai scumpa fiind ecografia abdominala totala (generala). Pentru o ecografie abdominala inferioara sau superioara, care vizualizeaza doar aceste parti ale abdomenului, tariful este mai mic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Donna Medical
Clinica-Verificata
360 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 360 Ron
 • Medici cu experienta indelungata
 • Aparate de ultima generatie
 • Servicii de excelenta pentru sanatatea femeii
 • Echipa numeroasa la departamentul de Radiologie si imagistica medicala
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Timpi mari de asteptare
Clinica Mediproct
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 350 Ron
 • Abordare multidisciplinara
 • Medici cu experienta
 • Diverse specialitati medicale
 • Numeroase tipuri de ecografii, printre care si ecografii abdominale
 • Aparatura performanta
 • Unele persoane au fost nemultumite de personalul de la receptie
Arena Med
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Dotari moderne
 • Echipa numeroasa de medici specialisti
 • In contract cu Casa de Asigurari de Sanatate din Bucuresti
 • Personalul de la receptie este amabil si bine pregatit
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Pot aparea timpi de asteptare fata de ora programata
Dr. Munteanu
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Medic cu experienta
 • Preturi accesibile
 • Ecografii abdominale gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Consultatii de medicina interna
 • Buna comunicare cu pacientii
Pop de Basesti
40 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 40 Ron
 • Servicii de asistenta medicala completa
 • Medici cu experienta
 • Programari online
 • Doi medici efectueaza ecografii abdominale
 • Servicii pentru copii si adulti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top in care se efectueaza ecografie abdominala in sectorul 2

Iata la ce clinici te poti programa pentru o ecografie abdominala in sector 2, Bucuresti!

1. Donna Medical Center

Prima clinica spre care iti recomandam sa te indrepti pentru ecografia abdominala, in sectorul 2, este Donna Medical Center. Aici, tuturor femeilor li se ofera sansa la o evaluare corecta a starii de sanatate: ecografii mamare, mamografie digitala 3D, ecografii de sarcina, sonoelastografie, teste Papanicolau, ecografii transvaginale. In clinica sunt puse la dispozitie si servicii pentru ambele sexe, cum sunt ecografiile abdominale. Echipa de medici de la acest centru are o experienta de 15-30 de ani in domeniile in care activeaza, iar echipamentele cu care specialistii lucreaza sunt de noua generatie, ce permit ecografii rapide si de calitate superioara. Donna Medical Center a fost inaugurata in anul 2011 de catre dr. Elena Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale.

Pretul pentru o ecografie abdominala totala este cuprins intre 360 si 395 de lei.

Multi dintre pacientii acestui centru medical spun ca medicii sunt bine pregatiti si ca ecografiile se realizeaza fara repros. Curatenia, amabilitatea si atmosfera placuta sunt alte aspecte care au contribuit la o experienta placuta a pacientilor. Sunt insa si numeroase nemultumiri ale oamenilor: de la timpii mari de asteptare la lipsa de pregatire a personalului din call center.

Vezi parerile pacientilor despre Donna Medical Center
Vezi Pareri

2. Clinica Mediproct

Poti efectua o ecografie abdominala in sectorul 2 si la clinica Mediproct. Aceasta unitate medicala a aparut pe piata in 2007 si abordeaza mai multe specialitati medicale: chirurgie generala, cardiologie, gastroenterologie, ginecologie, urologie, proctologie. In clinica se efectueaza si ecografii, cu aparate performante: ecografii abdominale, cardiace, transvaginale, doppler, transrectale. Abordarea multidisciplinara este foarte importanta in aceasta clinica, iar medicii sunt la curent cu ultimele noutati in domeniu, pentru ca ei colaboreaza si cu institutii de renume, precum Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Colentina, Institutul de Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 350 de lei.

Multi pacienti ai acestei clinici sustin ca au gasit aici rezolvarea problemelor care ii framantau. Profesionalismul si pregatirea medicilor sunt aspecte des mentionate in recenzii. In plus, pacientii din Bucuresti si nu numai sustin ca aparatele ecograf cu care este dotata clinica sunt de buna calitate, performante si ofera rezultate de mare ajutor in diagnosticare. Sunt si cateva nemultumiri, legate de personalul de la receptie, care ar avea o atitudine nepotrivita.

3. Arena Med

Clinica Arena Med din Bucuresti, sector 2, este specializata atat in ecografii abdominale, vasculare si cardiace, cat si in alte servicii medicale: oftalmologie generala si pediatrica, optica medicala, cardiologie. In ceea ce priveste ecografiile abdominale, aici se efectueaza ecografii totale (cu o durata de 20-40 de minute), cat si pentru o parte a cavitatii abdominale (abdomen superior, abdomen inferior, ecografia abdominala de organ). Echipa Arena Med este formata din medici cu experienta, printre care si dr. Gabriela Barbu, medic primar medicina de familie cu competenta in ecografia generala. 

Pretul unei ecografii abdominale totale este de 250 de lei, pe cand ecografia partiala de abdomen costa 150 de lei.

Acest centru medical este apreciat, in majoritate, de pacienti, pentru inalta pregatire a personalului medical si pentru profesionalismul si implicarea angajatilor de la receptie. De asemenea, pacientii mai spun si ca au fost multumiti de conditiile moderne din clinica si de faptul ca au fost ajutati sa se simta confortabil si sa prinda incredere in actul medical. Unele persoane si-au manifestat nemultumirea ca nu se raspunde la telefonul clinicii sau ca au fost intarzieri fata de ora programata.

4. Dr. Nicoleta Munteanu

La Cabinetul de Medicina Interna si Ecografie dr. Nicoleta Munteanu din sectorul 2 poti beneficia de o ecografie abdominala generala gratuita, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Medicul se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, astfel ca aceasta examinare imagistica, precum si consultatiile de medicina interna sunt decontate. Pe langa aceste servicii, la cabinetul dr. Munteanu se mai fac si: ecografii tiroidiene, electrocardiografie, pulsoximetrie, determinare indice glezna-brat. 

Pretul normal al unei ecografii de abdomen totale este de 200 de lei, iar pentru ecografia partiala (abdomen inferior sau abdomen superior), tariful este de 150 de lei.

Activitatea acestui medic este apreciata de pacienti pe internet. In review-uri se subliniaza ca medicul efectueaza ecografiile abdominale cu rabdare si meticulozitate, dar si ca preturile serviciilor sunt accesibile, fata de alte unitati medicale din zona. 

5. Centrul Pop de Basesti

O alta optiune de top in privinta ecografiilor abdominale din sector 2 este si Centrul Medical Pop de Basesti, care a fost infiintat in 2022 si ofera servicii de asistenta medicala completa, primara si de specialitate. Specialitatile medicale care functioneaza in aceasta clinica sunt: nefrologie, obstetrica-ginecologie, ecografie, medicina muncii, medicina interna, pediatrie. Ecografiile abdominale sunt realizate de catre dr. Mihaela Munteanu – medic primar chirurgie generala si cu competenta in ultrasonografia generala, precum si dr. Bogdan Nita, medic medicina generala ce are competenta in ecografia abdominala.

Tariful pentru o ecografie abdominala este de 85 de lei, potrivit listei de preturi afisate pe site-ul centrului medical. Pentru o ecografie de abdomen superior pretul este de 40 de lei, iar una de abdomen inferior costa 50 de lei.

Sunt doar cateva pareri exprimate in mediul online referitor la serviciile oferite de acest centru medical. Din ele se remarca un nivel ridicat de satisfactie.

Concluziile noastre

In cazul in care ai nevoie de o ecografie abdominala in sectorul 2 pentru a afla cauza unor dureri in aceasta zona a corpului sau pentru alte simptome care te deranjeaza, poti alege sa o efectuezi la una dintre clinicile prezentate in acest articol, cu sau fara bilet de trimitere, in functie de caz. Datorita medicilor bine pregatiti, cu experienta, care utilizeaza echipamente performante, drumul catre un diagnostic clar si corect va fi unul scurt.