Meniu

Ecografie abdominala Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre cele mai frecvente investigatii folosite in diagnosticarea afectiunilor organelor interne se numara ecografia abdominala, in sector 4 aceasta putand fi realizata la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top din aceasta zona a Bucurestiului. Atunci cand vrei sa beneficiezi de un serviciu medical si proximitatea este unul dintre criteriile de selectie, aria de cautari se restrange la o anumita suprafata si rezultatele vor exclude unitati medicale la standarde inalte din alte sectoare.

Din fericire, piata serviciilor de sanatate din Capitala permite o selectare a clinicilor si cabinetelor dintr-un anumit sector fara a reduce nivelul de calitate, concluzie la care vei ajunge dupa lectura articolului de fata, dedicat ecografiei abdominale in sector 4. Parcurge-l pana la capat si vei avea la dispozitie informatiile necesare pentru a sti incotro sa te indrepti pentru aceasta investigatie imagistica de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie abdominala in sector 4?

Daca vrei sa faci ecografie abdominala in sector 4 si, pe langa apropierea clinicii sau cabinetului de locuinta sau de medicul care te trateaza, ai dori sa ai parte de servicii de calitate, o investigatie cu rezultate concludente, pe care sa nu fie nevoie sa o repeti, si de un specialist bun care sa consemneze prin observatii detaliate imaginile observate la examinarea sonografica, te poti adresa uneia dintre unitatile medicale de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Marconescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Calm si rabdare in relatie cu pacientii
 • Explicatii pe intelesul pacientilor, ale imaginilor captate prin ecograf
NovaLife
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 180 Ron
 • Clinica de exceptie
 • Medici profesionisti, care inspira siguranta si incredere
 • Personal dedicat si empatic
 • Dotari moderne
 • Uneori timpul de asteptare este mare
Medicor
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici tineri, dedicati si bine pregatiti
 • Seriozitate si profesionalism
 • Contract cu CAS
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Polimed Tineretului
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si competenti
 • Solutii eficiente pentru probleme de sanatate diverse
 • Timp de asteptare mare
 • Organizare deficitara
Discovery Clinic
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 150 Ron
 • Medici profesionisti si atenti fata de pacienti
 • Rabdare si intelegere
 • Amabilitatea personalului de la receptie
 • Graba si superficialitate in timpul consultatiilor pentru unii dintre pacienti
 • Interiorul clinicii nu este foarte ingrijit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor care realizeaza ecografie abdominala in sector 4

Oricate clasamente ai consulta si de oricine ar fi realizate, pe primul loc in preferintele tale se va situa la final clinica sau cabinetul ales de tine pentru efectuarea ecografiei abdominale in sector 4. In acest sens, pentru a-ti putea alcatui propriile criterii de valorizare, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile din top, detalii pe care ti le pune la dispozitie sectiunea urmatoare a articolului.

1. Dr. Paun Marconescu

Cabinetul Dr. Paun Marconescu din sector 4 Bucuresti reprezinta o optiune de capatai pentru realizarea de ecografie abdominala, avand in vedere experienta de peste 30 de ani a unui medic primar care activeaza concomitent la cabinetul individual si in Spitalul „Nicolae Malaxa”. Dr. Paun Marconescu este medic primar in medicina interna si competente in ecografie, cu peste 100.000 de examinari ultrasonografice in portofoliul de lucru. Cabinetul privat functioneaza in sectorul 4 al Capitalei,  Bd. Constantin Brancoveanu, nr. 65-71, din anul 2015, punand la dispozitia pacientilor ecografii abdominale, ecografii de parti moi, ecografii tiroidiene, ecografii scrotale, ecografie reno-vezico-prostatica si rezidiu vezical si ecografie de confirmare sarcina trimestrul 1.

Tarifele practicate de apreciatul medic sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei ecografii abdominale este de 250 de lei. 

Din recenziile de pe Google, reiese ca gradul de multumire a pacientilor pentru prestatiile cabinetului este foarte ridicat. Sunt apreciate serviciile de calitate, activitatea medicului Paun Marconescu, caracterizat drept un profesionist, care trateaza pacientii cu calm si rabdare. Totodata, potrivit marturiilor, medicul ofera explicatii amanuntite, pe intelesul pacientului, ale imaginilor obtinute cu ajutorul ecografului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paun Marconescu
Vezi Pareri

2. NovaLife

NovaLife inseamna peste 15 ani de experienta in sistemul medical privat si brandul sub umbrela caruia functioneaza o clinica in Timisoara si, mai recent, una in Bucuresti, in sectorul 4, str. Izvorul rece, nr. 12, locul in care bucurestenii pot accesa consultatii si tratamente intr-o mare varietate de ramuri medicale, interventii chirurgicale, analize si investigatii diverse, ecografii diverse (ecografie abdominala, ecografie tiroidiana, ecografie de parti moi, ecografie Doppler vasculara, ecografie mamara si altele). Examinarile cu ultrasunete sunt efectuate de dr. Cosmin-Dragos Humulescu, medic specialist medicina interna.

Site-ul NovaLife este intuitiv si iti faciliteaza accesul la lista de preturi pentru consultatii si investigatii. Pentru o ecografie abdominala vei achita suma de 180 de lei.

Unii dintre pacientii clinicii au ales sa isi impartaseasca experientele la NovaClinic Bucuresti. Majoritatea comentariilor contin aprecieri pozitive, recenziile scrise pe Google relevand ca Nova Life este o clinica de exceptie, cu medici profesionist, cu personal dedicat si empatic, si dotari moderne. Sunt persoane care afirma ca medicii inspira incredere si siguranta pacientilor. De cealalta parte se situeaza pacientii nemultumiti ca au avut de petrecut zeci de minute in sala de asteptare, in conditiile in care avea programare.

3. Medicor

Locuitorii sectorului 4 ale Capitalei se pot adresa pentru o ecografie abdominala de calitate unuia dintre centrele Clinicii Medicor, respectiv celei amplasate in Bld. Alexandru Obregia, nr. 20. Serviciile includ consultatii in toate specialitatile medicale, medicina muncii, analize de sange si ecografii, realizate prin sonografie clasica sau Doppler color, la unul dintre cabinetele specializate: medicina interna, nefrologie, cardiologie, ginecologie si endocrinologie. Aici se poate efectua, de asemenea, ecografie cu substanta de contrast, pentru o mai buna vizualizare a organelor si tesuturilor, atunci cand este necesar.

Pretul unei ecografii abdominale la aceasta clinica este de 200 de lei. 

In ceea ce priveste satisfactia pacientilor care au trecut pragul Medicor Obregia, se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt tineri, dedicati si bine pregatiti, caracterizati de seriozitate si profesionalism. Este mentionata, la capitolul aspecte pozitive, posibilitatea accesarii serviciilor decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Ca aspecte care ar putea fi imbunatatite, este consemnat serviciul de receptie, al carui comportament nu este caracterizat de amabilitate si solicitudine. 

4. Polimed Tineretului

Investigatiile ecografice care se pot realiza la Centrul Medical Polimed Tineretului, din Calea Vacaresti, nr. 280, sector 4 includ: ecografie abdominala – abdomen superior si inferior, ecografie cord, ecografie Doppler vascular, ecografie mamara si ecografie de parti moi. La cabinetul de imagistica ultrasonografica activeaza dr. Dorin Dragos, medic primar medicina interna, competente in ecografie. Brandul de servicii medicale Polimed inseamna peste 25 de ani de experienta pe piata privata de sanatate din Bucuresti si doua clinici de familie cu servicii integrate in numeroase ramuri medicale, investigatii si analize, centrul medical din sectorul 4 si o clinica in sectorul 5, Centrul Medical Polimed Electromagnetica. 

Tarifele percepute de clinica pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o ecografie abdominala, pretul este de 160 de lei.

Intrucat Polimed include multe servicii medicale, opiniile pacientilor variaza in functie de experienta avuta. Multi pacienti consemneaza servicii de calitate, medici profesionisti si competenti, faptul ca au beneficiat de solutii eficiente de tratament pentru problemele de sanatate de care sufereau. Aspectele negative inregistrate vizeaza timpul de asteptare mare si organizarea deficitara.

5. Discovery Clinic

La Discovery Clinic, situata in sectorul 4 al Bucurestiului, Sos. Oltenitei, nr. 38 A, pe langa consultatii si tratamente de ginecologie, medicina interna, dermatologie si analize medicale, se pot efectua investigatii ecografice – ecografie abdominala, ecografie de sarcina, ecografie transvaginala, ecografie mamara si ecografie tiroidiana. Centrul medical conteaza pe o echipa de specialisti formata din 11 medici, 2 biologi medicali, 1 biochimist, 1 chimist si asistente medicale. Pacientii pot accesa unele servicii cu trimitere de la medicul de familie, clinica din sectorul 4 avand contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Tariful perceput pentru o ecografie abdominala este de 150 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu serviciile de la Discovery Clinic. Unii marturisesc ca au avut o experienta pozitiva, ca medicii sunt profesionisti si atenti fata de pacienti, ii trateaza cu rabdare si intelegere, iar personalul de la receptie este amabil. Pe de alta parte, unii pacienti reclama faptul ca nu s-au simtit ca intr-o clinica privata, consultatii soldandu-se cu o doza mare de insatisfactie, din cauza superficialitatii si a grabei cu care au fost abordati de medic. Altii considera ca atmosfera si curatenia din clinica nu sunt la parametri optimi. 

Concluzii 

Pentru ecografie abdominala in sector 4, ai la dispozitie mai multe optiuni de top in ceea ce priveste cabinetul de imagistica sau clinica in care ai putea sa beneficiezi de aceasta investigatie utila in diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni si disfunctii ale ficatului, vezicii biliare, rinichilor, pancreasului, organelor reproducatoare, intestinului subtire, colonului sau aortei abdominale. 

Ai toate sansele sa obtii o examinare temeinica, de calitate si o interpretare detaliata, accesand serviciile unuia/uneia dintre cabinetele si clinicile din sectorul 4 Bucuresti, incluse in clasament, care dispun de aparatura necesara pentru realizarea ecografiei abdominale si medici competenti, cu experienta in imagistica medicala.