Meniu

Ecografie abdominala Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul tau suspecteaza ca suferi de o afectiune la nivelul organelor interne (cum ar fi probleme la rinichi, ficat sau pancreas) si ti-a recomandat sa faci ecografie abdominala, in sector 5 exista mai multe clinici medicale spre care te poti indrepta. 

Ecografia abdominala nu este dureroasa si serveste la examinarea in detaliu a organelor interne, fiind o investigatie care dureaza in jur de 20-40 de minute. In acest articol, poti vedea care sunt clinicile din sectorul 5 al capitalei unde poti face ecografia abdominala si unde vei gasi personal medical bine pregatit. 

Cat trebuie sa platesti pentru o ecografie abdominala in sector 5?

In sectorul 5 al Bucurestiului sunt amplasate mai multe clinici si centre medicale specializate in imagistica, carora se adreseaza un numar mare de pacienti ce trebuie sa faca ecografie abdominala. In continuare, poti vedea care sunt tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici din aceasta zona a capitalei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Exmed Malcoci 
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv amabil
 • Profesionalism si empatie
 • Curatenie
Prof. Dr. Th. Burghele
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti, atenti si empatici
 • Amabilitate
 • Buna organizare
 • Curatenie
 • Atitudinea unor cadre medicale lasa de dorit
Hipocrat
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, atent si empatic
 • Curatenie si aparatura moderna
 • Unii pacienti spun ca programarile se decaleaza
Sfantul Spiridon
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii de calitate impecabila
 • Personal amabil si profesionist
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Centru organizat si curat
 • Programarile se decaleaza uneori
MedicalES Izvor
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit, atent la nevoile pacientului
 • Rapiditate
 • Preturi accesibile
 • Curatenie
 • Uneori apelurile telefonice sunt preluate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face ecografie abdominala in sector 5?

Sunt multe clinici unde se face ecografie abdominala in Bucuresti, sector 5. Chiar daca este o investigatie rapida, majoritatea pacientilor isi doresc sa beneficieze de conditii bune, de profesionalism din partea colectivului medical si de un pret accesibil.

Din acest motiv, am alcatuit un clasament in care sunt surprinse clinicile din sectorul 5 unde se poate face ecografie abdominala si unde sunt indeplinite cerintele unui potential pacient: 

1. Clinica Exmed Malcoci

Optiunea de top a pacientilor din sectorul 5 carora li s-a recomandat sa faca ecografie abdominala este clinica Exmed Malcoci. La aceasta unitate medicala sunt disponibile servicii din mai multe specialitati, astfel incat pacientii sa beneficieze de o abordare multidisciplinara si de solutii de preventie si tratament pentru un spectru larg de afectiuni. Clinca reuneste medici specialisti si medici primari care au un parcurs academic si profesional complex. 

La Clinica Exmed Malcoci, ecografia abdominala totala costa 300 lei. Pacientii care trebuie sa faca doar ecografie abomen superior/inferor vor plati 200 lei pentru investigatie.

Majoritatea pacientilor care au trecut pragul acestei clinici se declara multumiti. Intreaga echipa este apreciata pentru calitati ca profesionalismul, amabilitatea, empatia si promptitudinea. Serviciile sunt de calitate, iar un alt aspect notat pozitiv il reprezinta curatenia din clinica. Locatia este ingrijita si spatioasa.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Exmed Malcoci 
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic Prof. Dr. Th. Burghele

Spitalul Clinic Prof. Dr. Th. Burghele se inscrie pe lista celor mai bune optiuni din sectorul 5 in materie de unitati medicale unde se efectueaza si ecografii abdominale. Activitatea spitalului a inceput in anul 1948, iar acesta a trecut prin lucrari de extindere, ca urmare a dorintei de a integra mai multe specialitati medicale si de a oferi o gama variata de servicii si ingrijiri. Spitalul are o echipa numeroasa, fomata din medici cu experienta profesionala vasta. Unitatea poarta numele celui care a infiintat-o, profesorul Theodor Burghele, care a avut un parcurs impresionant si a publicat mai multe lucari medicale de-a lungul vietii. 

La acest spital, ecografia abdominala costa 150 lei, conform listei de tarife. 

La un search rapid pe Google, vei vedea ca multi pacienti au oferit recenzii spitalului. Majoritatea dintre ei spun ca au avut o experienta peste asteptari si ca apreciaza bunele practici pe care le-au remarcat la personal. Medicii sunt caracterizati ca find competenti, empatici, atenti si rabdatori. Inclusiv personalul auxiliar este laudat pentru amabilitate. Spitalul este curat si bine organizat. Desi cei mai multi pacienti s-au declarat multumiti, exista si persoane ce reclama atitudinea unor medici si a unor asistente. 

3. Hipocrat

Daca locuiesti in sectorul 5 si ai nevoie de o ecografie abdominala, una dintre cele mai bune optiuni o reprezinta clinica Hipocrat. Este disponibila o gama vasta de servicii medicale, efectuandu-se investigatii imagistice de inalta performanta. Clinicile medicale Hipocrat au o prezenta consolidata in Romania, prin cele 7 centre din capitala si alte 4 in afara Bucurestiului. Unitatile medicale din aceasta retea se remarca prin colectivul din care fac parte mai mult de 400 cadre medicale. Obiectivul principal este de a oferi ingrijiri medicale de calitate, astfel ca se folosesc echipamente de ultima generatie, care se aliniaza la cele mai noi standarde nationale si internationale. 

Ecografia abdominala costa 200 lei la clinica Hipocrat.

Serviciile sunt de inalta calitate si raportul calitate-pret este unul bun, conform pacientilor care si-au exprimat pe internet parerea despre aceasta clinica. Personalul de la receptie este laudat pentru amabilitate, iar medicii pentru empatie, profesionalism, atentie si grija pentru pacient. Clinica este curata si dotata cu aparatura moderna. La polul opus, exista persoane care declara ca experienta lor nu a fost tocmai placuta, deoarece programarile lor au fost decalate. Unii dintre ei spun ca au intalnit angajati a caror atitudine nu este tocmai profesionista. 

4. Centrul Medical Sfântul Spiridon

Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi se inscrie pe lista optiunilor de unitati medicale pe care le poti alege daca locuiesti in sectorul 5 si cauti o clinica pentru efectuarea ecografiei abdominale. Lucrarile pentru acest centru au inceput in anul 2004, iar primele cabinete medicale din componenta sa au fost infiintate patru ani mai tarziu. Activitatea medicala, care a debutat in 2009, se afla intr-o imbunatatire continua, lucru sustinut prin investitiile constante in aparatura medicala si prin activitatile didactice adresate personalului medical.  

Ecografia abdominala costa 150 lei. Cu bilet de trimitere, pacientii beneficiaza de gratuitate. 

Conform opiniilor exprimate de pacienti in mediul online, serviciile sunt de calitate impecabila. Sunt aduse cuvinte de lauda intregului personal, de la receptie si medici, pana la personalul administrativ al centrului. Acestia sunt apreciati pentru amabilitate, profesionalism, seriozitate, atentie si pentru atitudinea calma. Pacientii mai apreciaza faptul ca centrul medical este bine organizat si curat. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa unii pacienti au mentionat in recenziile lor ca nu se respecta ora programarii.

5. MedicalES Izvor

Pentru ca ofera servicii complexe de imagistica medicala, centrul MedicalES constituie una dintre optiunile principale in randul pacientilor din sectorul 5 interesati sa faca ecografie abdominala. Centrele din reteaua MedicalES au la baza un concept care pune in prim-plan confortul pacientilor. Se fac permanent investitii in aparatura medicala de inalta performanta, care sa contribuie la calitatea serviciilor. Pe langa dotarile actualizate constant, se pune accent pe investitiile in pregatirea personalului. Din colectiv fac parte medici primari si specialisti, precum si cadre universitare. 

Pentru ecografie abdominala, pacientii vor achita suma de 350 lei. 

Zeci de pacienti care au ales centrul MedicalES si-au impartasit parerile despre acesta in mediul online. Cei mai multi dintre ei se arata multumiti de serviciile de care au beneficiat, afirmand ca personalul este amabil, profesionist, atent la nevoile pacientului si ca furnizeaza informatiile de care acesta are nevoie. Rapiditatea, curatenia si faptul ca preturile sunt accesibile fac parte din lista de avantaje. Feedback-ul este in mare parte pozitiv, insa cateva persoane se declara dezamagite de faptul ca apelurile lor nu sunt preluate.

Concluzii

Ecografia abdominala este una dintre cele mai solicitate investigatii in prezent, iar persoanele din sectorul 5 au la dispozitie o multime de clinici dintre care pot alege. Cateva dintre ele au ajuns in topul preferintelor pentru ca asigura un raport bun calitate-pret si conditii bune de examinare, precum si o atitudine profesionista din partea personalului.