Meniu

Ecografie abdominala Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie abdominala in Constanta iti poate fi de mare ajutor, mai ales atunci cand nu esti sigur care este cauza durerii abdominale care pare sa fie tot mai constanta. Ea nu este intotdeauna un motiv de ingrijorare, dar poate sa fie unul din primele simptome ale unei afectiuni complexe. De aceea, cel mai bine este sa apelezi din timp la serviciile unui specialist din domeniu. 

Din fericire, orasul Constanta nu este destinatia ideala doar din punct de vedere turistic, ci si atunci cand vine vorba de centre de imagistica. In cadrul lor vei gasi medici cu experienta in domeniu, care au un comportament exemplar si sunt pregatiti sa te ajute sa treci cu bine peste situatia in care te afli.  

Cat costa o ecografie abdominala in Constanta? 

Un prim aspect prin care se diferentiaza clinicile din oras este bugetul, ceea ce inseamna ca pretul ecografiei abdominale in Constanta nu este mereu acelasi. Costul unei ecografii la abdomenul superior sau inferior este mai mic, fata de cel al unei investigatii abdominale generale. Pentru a crea tabelul de mai jos, au fost selectate preturile de la mai multe centre din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Imamed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Plata in rate
ABC Medical Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Echipamente performante
 • Medici profesionisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Sammarina Medical
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Analize decontate prin CAS
 • Organizare slaba
MedStar
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 180 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici calificati
 • Experienta in domeniu
 • Diverse specializari
 • Personal nepregatit la receptie
Heka Hospital
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Aparatura si dotari de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Amplasat in centrul orasului
 • Numeroase specializari
 • Parcare pentru pacienti
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza ecografia abdominala in Constanta 

Daca pentru tine, in alegerea ecografiei abdominale in Constanta, pretul nu reprezinta un factor decisiv, atunci exista alte aspecte pe care sa le poti lua in considerare. Unul dintre ele este reputatia clinicii, care se vede din recenziile pe care le-au lasat fostii pacienti. Alt factor poate sa fie experienta echipei medicale din cadrul centrului. Informatii relevante poti gasi mai jos: 

1. Imamed

Centrul multidisciplinar Imamed ofera expertiza pentru specialitatile obstetrica-ginecologie, endocrinologie, dermatologie si ecografie abdominala si nu numai, in Constanta. Pe partea de ecografie, cei interesati ii pot gasi aici pe Dr. Butoi Gabriela si Dr. Buhociu Mihaela, medici primari in radiologie si imagistica medicala, dar si pe Dr. Filipiuc Ciprian, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. In cadrul listei de servicii de radiologie si imagistica, pe langa ecografia abdominala, se regasesc si cea mamara, musculo-scheletala, de parti moi, renala si testiculara. Experienta medicilor, impreuna cu echipamentele de ultima generatie, le ofera pacientilor o expertiza completa, astfel incat sa poata beneficia de un plan de tratament potrivit. 

Ecografia abdominala totala costa 220 de lei, iar daca este vorba doar de abdomenul superior sau de cel inferior, pretul este de 150 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, centrul multidisciplinar Imamed a primit numeroase recenzii pozitive, care aduc in discutie profesionalismul personalului medical, amabilitatea si disponibilitatea. Atmosfera placuta contribuire la crearea conditiilor optime de confort, de care se pot bucura toti cei care trec pragul clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Imamed
Vezi Pareri

2. ABC Medical Center

La centrul ABC Medical din Constanta, de ecografia la abdomen se ocupa Dr. Sotila Gianina Gabriela, medic primar in nefrologie. Alte servicii pentru care pot opta pacientii sunt ecografia pentru cord, tiroida, pelvis, san si endovaginala. Centrul reprezinta unul din principalii furnizori de servicii medicale complete din oras, atat gratuite in contract cu CNAS, cat si in regim privat. Din anul 2003 si pana in prezent, centrul a avut suficient timp la dispozitie pentru a-si extinde gama de servicii, astfel incat sa acopere toate ramurile medicale, tinand totodata cont de inovatiile din domeniu. Tehnologia de ultima generatie ajuta in realizarea unui numar mare de investigatii. 

O ecografie abdominala costa 200 de lei. 

Persoanele care recomanda ABC Medical o fac pentru ca au avut parte de o experienta placuta in timpul vizitei lor la centru. Personalul medical are un comportament adecvat, iar serviciile pe care le efectueaza se ridica la nivelul asteptarilor. Singura problema, pe care au sesizat-o majoritatea utilizatorilor, este faptul ca programarile nu se respecta. 

3. Sammarina Medical

Din nevoia potentialilor beneficiari, cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate, a aparut Policlinica Sammarina Medical, unde se realizeaza diverse ecografii abdominale in orasul Constanta. Printre investigatiile la care apeleaza in mod frecvent pacientii, pe langa cea la abdomen, se numara ecografia la san si axila, la tiroida, parti moi, glande salivare etc. Pentru a realiza toate aceste servicii, policlinica este dotata cu aparatul Toshiba Xario 200, care ofera un flux de lucru flexibil si performanta constanta a imaginii de inalta calitate. Prin intermediul acestei tehnologii, timpul de examinare este redus in mod considerabil. De asemenea, la clinica isi desfasoara activitatea Dr. Marian Beciu, medic specialist in endocrinologie, atestat in ecografie. 

In cadrul ecografiei abdominale este inclus si pelvisul, iar pretul este de 150 de lei. 

Aspectul pe care l-au apreciat cel mai mult persoanele care au vizitat Policlinica Sammarina Medical este amabilitatea medicilor care fac parte din echipa. Totusi, capitolul la care policlinica mai are de lucrat este organizarea: unele persoane nu au fost anuntate ca programarea lor a fost anulata, iar livrarea rezultatelor dureaza mai mult decat ar trebui. 

4. MedStar

Printre serviciile pe care spitalul privat MedStar le pune la dispozitia pacientilor se numara si cele de ecografie: abdominala, Doppler, tiroida, parti moi, prostata etc. Spitalul a acumulat, de-a lungul celor 20 de ani de cariera, o ampla experienta in domeniu, ceea ce i-a permis sa-si perfectioneze si sa-si extinda specializarile. Spitalul beneficiaza de dotari de ultima generatie, care ofera sprijin medicilor din cadrul echipei, pentru a rezolva chiar si cele mai complexe cazuri. Fiecare membru care face parte din echipa, dispune de o vasta experienta in specialitatea pe care o reprezinta, asa ca pacientii sa afla pe maini bune. 

O ecografie la abdomenul inferior costa 180 de lei, in timp ce investigatia pentru abdomenul superior este de 250 de lei. Pentru o ecografie abdominala completa, pacientii platesc 360 de lei. 

In recenziile pe care le-au lasat spitalului privat MedStar, utilizatorii care au beneficiat de servicii, au apreciat conditiile de siguranta create de personalul medical, care este amabil si grijuliu cu pacientii. Din pacate, multi dintre ei au avut parte de o experienta neplacuta cu personalul de la receptie, care nu este pregatit sa interactioneze in anumite situatii. 

5. Heka Hospital  

In final, pacientii pot obtine ecografia abdominala de care au nevoie in Constanta, printr-o vizita la Heka Hospital. Spitalul reprezinta unul din principalii furnizori de servicii medicale din oras, iar amplasarea lui este chiar in centru. Unul din principalele obiective ale spitalului este de a oferi catre toate categoriile de persoane o gama cat mai variata de servicii medicale specializate. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar personalul medical poseda o calificare la cel mai inalt nivel. De serviciile de ecografie se ocupa Dr. Ciresica Ungureanu si Dr. Valentina Rusu, medici specialisti in imagistica medicala. 

Pretul unei ecografii abdominale este de 250 de lei, iar daca este inclus si pelvisul, 300 de lei. 

Parerile cu privire la activitatea Heka Hospital sunt impartite, astfel ca unii pacienti relateaza o experienta placuta in recenziile lor, mai ales in ceea ce priveste interactiunea cu personalul de la receptie. In acelasi timp, alte persoane s-au confruntat cu probleme din cauza ca programarile nu se respecta, iar rezultatele pe care trebuie sa le primeasca intarzie. 

CONCLUZII 

In cele din urma, daca intentionezi sa-ti faci o ecografie abdominala in orasul Constanta, trebuie sa ai in vedere clinicile si spitalele prezentate mai sus, in scopul de a face o alegere cat mai potrivita. Unele dintre ele ofera preturi mai mici, in timp ce altele, chiar daca au tarife mai mari, compenseaza prin diverse facilitati.