Meniu

Ecografie abdominala copii Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand copilul tau are dureri abdominale, este suspect de calculi renali sau biliari sau alte probleme ale organelor interne, este momentul sa mergi cu el la medic pentru o ecografie abdominala copii, in Bacau aceasta putand fi efectuata la una/unul dintre clinicile si cabinetele din oras cu servicii de imagistica pediatrica. Nu toate centrele de sonografie medicala se ocupa si cu investigatiile la copii, de aceea poate fi dificil sa identifici clinica potrivita la care sa mergi cu cel mic pentru depistarea cauzei simptomelor suparatoare de care sufera.

Articolul de fata iti va fi de folos, iar lectura lui va inlocui timpul pierdut cu cercetarea pietei serviciilor de sanatate din Bacau si va contribui la urgentarea rezolvarii afectiunii cu care se confrunta copilul tau. La finalul lecturii, vei avea toate informatiile necesare pentru o decizie bine intemeiata in privinta alegerii clinicii sau cabinetului catre care sa te indrepti pentru o ecografie abdominala pediatrica.

Unde mergi pentru ecografie abdominala copii in Bacau?

Vrei intotdeauna ce este mai bun pentru cel mic al tau si ecografia abdominala copii in Bacau nu face exceptie de la aceasta regula. Alegand una/unul dintre clinicile sau cabinetele din tabelul de mai jos, te vei asigura ca micutul tau va beneficia de o examinare temeinica, cu rezultate concludente in diagnosticarea simptomelor cu care se confrunta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala copii
Rating
Website
Miniclinic
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale pentru copii este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Calm, blandete si rabdare fata de copii si parinti
 • Rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate ale copiilor
Dr. Mihai Galinescu
400 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale pentru copii este 400 Ron
 • Profesionist desavarsit
 • Chirurg pediatru cu experienta
 • Multe detalii despre diagnostic
 • Medicul inspira siguranta si incredere
 • Tarifele cabinetului sunt mari
Clinica Dr. Luca
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale pentru copii este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bun
 • Profesionist cu experienta, blandete si empatie fata de copii
 • Posibilitatea accesarii serviciilor gratuite, prin CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor care realizeaza ecografie abdominala copii in Bacau

Grija pentru binele copilului este prioritara pentru tine, ca parinte, de aceea o simpla recomandare a unei clinici sau a unui cabinet pentru efectuarea de ecografie abdominala copii in Bacau nu este de ajuns pentru a te convinge sa faci programare la investigatie, iar cand ai mai multe optiuni, alegerea este si mai dificila. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor servi pentru a afla amanunte relevante despre calitatea serviciilor, preturile practicate, aparatura disponibila, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au accesat consultatii si investigatii in cadrul unitatilor medicale din clasament.

1. Miniclinic

Pentru ca vrei, cu siguranta, nu numai personal bine pregatit si aparatura performanta pentru examinare, dar si un medic bland, cu experienta in lucrul cu micii pacienti, Miniclinic este locul ideal in care poti merge pentru o ecografie abdominala copii. Clinica din Bacau este specializata pe servicii pediatrice, consultatii de pediatrie, ecografii, neurologie pediatrica, alergo-imunologie copii, chirurgie-ortopedie pediatrica, boli infectioase si psihologia copilului. Ecografia abdominala va fi efectuata de dr. Ioana Miron, medic primar pediatru, avand competente in ecografie generala.

Tariful pentru o ecografie abdominala copii la aceasta clinica de pediatrie este de 180 de lei.

Gradul de multumire pentru prestatiile Miniclinic este ridicat, potrivit recenziilor lasate de parintii micilor pacienti. Se consemneaza ca la clinica din Bacau serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, calmi si blanzi, cu un comportament delicat atat fata de copii, cat si fata de parinti. De asemenea, se precizeaza faptul ca Miniclinic este locul in care se rezolva eficient problemele de sanatate ale celor mici.

Vezi parerile pacientilor despre Miniclinic
Vezi Pareri

2. Dr. Mihai Codrin Galinescu

La Cabinetul individual privat Galimed, specializat in Chirurgie, Ortopedie si Urologie Pediatrica se ofera consultatii, investigatii cu aparatura de ultima generatie: ecografie abdominala copii pentru patologie chirurgicala, ecografie osteo-articulara, ecografie de sold, ecografie uro-genitala, ecografie de parti moi, si tratament chirurgical si laparoscopic pentru patologie generala si malformatii congenitale. Dr. Mihai Codrin Galinescu este medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, seful sectiei specializate a  Spitalului de Pediatrie Bacau, actualmente Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, medic cu experienta si numeroase participari la congrese si conferinte in domeniul chirurgiei pediatrice, cunoscut autor de lucrari medicale.

Ecografia abdominala poate fi accesata in cadrul consultatiei, la pretul de 400 de lei.

Parintii care au mers cu copiii la cabinetul Galimed scriu, in recenziile de pe Google, ca dr. Mihai Codrin Galinescu este un profesionist desavarsit, un chirurg pediatru cu experienta, care ofera multe detalii despre diagnostic si inspira siguranta si incredere atat copiilor, cat si parintilor. Sunt si persoane care spun ca preturile practicate sunt mari.

3. Clinica Dr. Luca

O solutie accesibila pentru locuitorii judetului Bacau in ceea ce priveste ecografia abdominala copii este clinica din Onesti Dr. Luca, situata la aproximativ 50 de km distanta de municipiul resedinta de judet. Clinica Dr. Luca este specializata in ozonoterapie, tratamente de estetica medicala, pediatrie si ecografie pediatrica. Dr. Mirela Luca este medic primar pediatru, detine competente in ecografia generala si are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bacau.

Consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere de la medicul de familie sunt gratuite. Contra cost, vei achita 200 de lei pentru o ecografie abdominala copii.

Pacientii si parintii copiilor tratati la Dr. Luca Onesti spun, in recenziile lasate, ca au gasit aici un medic bun, servicii de calitate, un profesionist cu experienta, blandete si empatie fata de copii si apreciaza posibilitatea accesarii serviciilor gratuite, prin CAS.

Concluzii

Pentru problemele de sanatate ale organelor interne ale celui mic, poti accesa servicii de ecografie abdominala copii in Bacau la standarde inalte de calitate, cu aparatura performanta si personal calificat pentru acest tip de investigatie. Examinarea sonografica este efectuata de pediatri experimentati, medici primari specializati in pediatrie, chirurgie si ortopedie pediatrica, apreciati pentru grija fata de micii pacienti, blandetea si empatia manifestate si pentru eficienta tratamentelor recomandate sau aplicate.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs, vei putea sa iei o decizie bine argumentata asupra clinicii sau cabinetului in care copilul tau poate beneficia de o ecografie abdominala care sa duca la diagnosticarea si tratamentul adecvat al afectiunii de care sufera.