Meniu

Ecografie abdominala copii Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de stomac in cazul copiilor pot avea o insemnatate uriasa, fiind nevoie de investigatii mult mai amanuntite, cum ar fi ecografia abdominala la copii. In Braila, ai sansa de a gasi cateva optiuni de clinici si cadre medicale la ajutorul carora poti apela, insa nu poti fi sigur ca toate cabinetele din oras reusesc sa presteze servicii calitative. Din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am selectat o clinica din orasul tau pe care o poti alege cu incredere.

Cu toate ca nu exista multe variante disponibile, tot ai ocazia sa ceri ajutorul unui specialist din Braila cu privire la problemele abdominale pe care copilul tau le experimenteaza. Ecografia abdominala este o metoda de investigatie non-invaziva care foloseste unde sonore de inalta frecventa pentru a crea imagini detaliate ale organelor interne din abdomen, cum ar fi: ficatul, vezica biliara, pancreasul, rinichii si tractul urinar. De asemenea, cu ajutorul sau se pot detecta si alte patologii, cum ar fi tumorile. Din fericire pentru copil, procedura nu este dureroasa si dureaza de obicei pana in 30 de minute.

Cat costa o ecografie abdominala la copii in Braila?

Cu toate ca se utilizeaza aparaturi performante si moderne in efectuarea ecografiei abdominale la copii in Braila, care sunt, de cele mai multe ori, scumpe, investigatia in sine nu costa atat de mult. Te incurajam sa te consulti si cu tabelul de mai jos pentru a afla care sunt tarifele aplicate la una dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala copii
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
360 Ron
  • Pretul unei Ecografii abdominale pentru copii este 360 Ron
  • Personal medical experimentat si profesionist
  • Curatenie ireprosabila
  • Aparatura performanta si moderna
  • Personalul de la receptie
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia abdominala la copii in Braila

In cele ce urmeaza ti-am pregatit una dintre cele mai apreciate clinici specializate in ecografia abdominala la copii in Braila pentru a te asigura ca cel mic este complet sanatos sau ca isi tine sub control afectiunea de care sufera. Iata ce ar trebui sa stii:

Hyperclinca MedLife

Pentru efectuarea unei ecografii abdominale la copii in Braila, poti lua in considerare Hyperclinica MedLife. Aceasta ofera o gama larga de servicii medicale, printre care se numara si analizele de laborator, consultatiile, serviciile de radiologie, ecografie, dar si procedurile chirurgicale. Medlife este dotata cu aparaturi de ultima generatie si tehnologii avansate, ceea ce este de un real ajutor in efectuarea unor investigatii imagistice calitative. De asemenea, personalul medical este experimentat si profesionist, fiind mereu la dispozitia pacientului pentru ca acesta sa se bucure de o experienta placuta.

Pretul pentru ecografia abdominala la copii este de 360 lei. 

Cu toate acestea, parerile pacientilor sunt impartite. Unii sunt multumiti, pentru ca au avut parte de ajutorul de care aveau nevoie. Medicii s-au dovedit a fi profesionisti si atenti la nevoile pacientilor, utilizand o aparatura performanta si moderna. Din pacate, exista si pacienti nemultumiti de prestatia personalului de la receptie, care este dificil de contactat si care efectueaza programari pe care medicii nu le respecta in totalitate.

Vezi parerile pacientilor despre Hyperclinca MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Ai grija de sanatatea copilului tau prin efectuarea unei ecografii abdominale la copii in Braila in cadrul clinicii mentionate anterior si afla in timp util daca acesta se confrunta cu o problema de sanatate. Investigatia este moderna, neiradianta si neinvaziva, ceea ce inseamna ca cel mic nu este expus niciunui risc. In plus, medicii vor avea grija ca rezultatul obtinut sa fie interpretat in mod corect.