Ecografie abdominala copii Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o clinica la care se presteaza serviciul de ecografie abdominala pentru copii in sector 6? Daca da, atunci te vei bucura sa afli ca in aceasta parte a capitalei poti gasi medici pregatiti, care stiu sa se comporte cu micii pacienti, astfel incat investigatia sa treaca imediat, iar copilul sa poata primi un diagnostic corect si un tratament pe masura. 

De cele mai multe ori, doctorii din sector 6 recomanda o ecografie de acest fel cand cei mici se confrunta cu o durere abdominala care, la prima vedere, nu pare sa aiba o cauza anume. Investigatia este non-invaziva si sigura, asa ca nimanui nu trebuie sa-i fie teama. 

Cat costa o ecografie abdominala pentru copii in sectorul 6? 

Factorii care pot influenta costul ecografiei abdominale pentru copii, din sectorul 6, difera, de la modul in care se desfasoara investigatia, la combinarea ei cu alte teste similare in scopul de a obtine mai multe informatii utile. Tabelul de mai jos te ajuta sa-ti face o idee cu privire la pret: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Rosana Medical
Clinica-Verificata
150-230 Ron
  • Pretul unei Ecografii abdominale variaza intre 150-230 Ron
  • Aparatura medicala noua
  • Medici specialisti
  • Gama variata de servicii
  • Programarile nu se respecta
  • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru a obtine o ecografie abdominala pentru copii in sectorul 6?

Chiar daca nu exista multe optiuni pentru ecografii abdominale pentru copii in sectorul 6, acest lucru nu inseamna ca persoanele care au nevoie de un diagnostic nu pot beneficia de el. In schimb, ele pot sa viziteze clinica prezentata mai jos, pentru a face rost de investigatia de care au nevoie pentru cei mici: 

Rosana Medical 

Cei care isi doresc sa aiba acces la o ecografie abdominala pentru copii in sectorul 6, se pot duce la sediul clinicii Rosana Medical din aceasta zona. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Catalin Ignat si Dr. Roxana Lupa, medici primari in imagistica. Pe langa ecografia abdominala pentru adulti si copii, Dr. Ignat realizeaza inclusiv ecografie abdominala pentru nou-nascuti. Misiunea clinicii a fost dintotdeauna aceea de a le oferi pacientilor servicii integrate, unde isi pot rezolva majoritatea problemelor de sanatate. Clinica are un caracter modern, cu aparate medicale noi, investigatii de specialitate exacte si tratamente profesioniste. Programarea se poate face online sau prin intermediul numarului de telefon afisat pe site. 

Indiferent ca este vorba de o ecografie la abdomenul superior sau la cel inferior, pretul este de 150 de lei, iar o ecografie abdominala generala costa 230 de lei. 

Conform recenziilor postate de pacientii clinicii Rosana Medical din acest sector, unele persoane au avut parte de o experienta pozitiva, in timp ce altele s-au confruntat cu mai multe probleme. Programarile nu respecta mereu, iar in unele situatii, informatiile pe care le ofera medicii nu sunt suficiente pentru a determina cauza simptomelor unui pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Rosana Medical 
Vezi Pareri

Concluzii 

In cele din urma, daca intentionezi sa apelezi la serviciul de ecografie abdominala pentru copii din sectorul 6, acum ti-ai facut o idee despre clinica pe care urmeaza sa o vizitezi in acest sens, inclusiv in ceea ce priveste gama de servicii, pregatirea medicilor care isi desfasoara activitatea aici si tarifele pe care le practica.