Meniu

Ecografie abdominala copii Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii sunt predispusi la durerile de stomac, in spatele carora se pot afla afectiuni periculoase, motiv pentru care medicii specialisti recomanda efectuarea unei ecografii abdominale la copii. In Focsani, nu exista atat de multe variante de centre de imagistica in cadrul carora sa se efectueze astfel de investigatii pentru cei mici, insa, chiar si asa, iti recomandam o clinica pe care te poti baza la nevoie. 

Nu ezita sa ceri ajutorul unui specialist din Focsani pentru a afla daca micutul tau se confrunta cu o problema severa sau daca este complet sanatos. Din fericire, ecografia abdominala este o metoda de investigatie neiradianta si nedureroasa, prin care se pot obtine imagini clare ale cavitatii abdominale si a tuturor organelor aflate la nivelul sau, cum ar fi rinichii, pancreasul, ficatul, vezica biliara. Durata unei astfel de proceduri este de aproximativ 30 de minute, in care medicul investigheaza cu atentie fiecare zona afisata pe ecran pentru a se asigura ca nu omite nimic. 

Care este pretul unei ecografii abdominale pentru copii in Focsani?

Preturile pentru ecografiile abdominale pentru copii in Focsani variaza, de regula, in functie de aparaturile utilizate. Costurile pot fi ridicate pentru o investigatie cu o precizie inalta. Pentru a sti exact la ce sa te astepti, ti-am pregatit in tabelul de mai jos care este intervalul de pret practicat in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala copii
Rating
Website
Clinica Tineretii
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pretul unei Ecografii abdominale pentru copii porneste de la 180 Ron
  • Personal medical implicat, priceput si amabil
  • Dotari superioare
  • Investigatii multiple si eficiente
  • Timp indelungat de asteptare
  • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografii abdominale pentru copii in Focsani

Desi nu exista o gama prea variata de clinici specializate in ecografii abdominale pentru copii in Focsani, tot poti apela la ajutorul unui specialist, fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Mai jos iti prezentam centrul medical pe care il poti lua in considerare pentru efectuarea investigatiei in conditii sigure. Iata care sunt parerile celorlalti pacienti:

Clinica Tineretii

Daca esti in cautarea unei clinici din Focsani in care sa se practice ecografia abdominala la copii, poti lua in considerare clinica Tineretii, compusa dintr-o echipa medicala de exceptie, cu multi ani de experienta in spate. Aparatura folosita este de standarde europene, reusind sa capteze imagini clare, prin care medicii pot stabili diagnosticul potrivit. Astfel, toti pacientii pot beneficia de o ingrijire medicala ca la carte, avand parte, totodata, si de un plan de tratament personalizat pentru afectiunile cu care se confrunta. Medicul primar pediatru, dr. Mihaela Prodan, este specializat in ultrasonografie, fiind competent si profesionist.

Pretul pentru o ecografia abdominala la copii incepe de la 180 lei.

In general, recenziile postate in mediul online referitoare la clinica Tineretii sunt pozitive, pacientii mentionand ca personalul medical este unul profesionist, amabil, serios si implicat in activitatea pe care o desfasoara. In plus, nici dotarile cabinetului nu sunt mai prejos, fiind moderne si performante. Cu toate acestea, unele persoane amintesc de faptul ca programarile nu sunt respectate intotdeauna, ca timpul de asteptare in fata cabinetului este, de multe ori, mult prea ridicat si ca personalul de la receptie nu este suficient de implicat. 

Concluzii

Durerile abdominale ale celor mici nu trebuie sub nicio forma sa fie trecute cu vederea; medicii recomanda efectuarea regulata a ecografiilor abdominale la copii in Focsani in cazul in care acestia se confrunta cu un anumit disconfort sau neplaceri. In clinica amintita anterior exista o echipa medicala care este mai mult decat pregatita sa te ajute indiferent care este afectiunea pe care copilul tau o experimenteaza.