Meniu

Ecografie abdominala Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ca etapa a unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat, ultrasonografia a cunoscut o amploare deosebita in ultimele decenii atat in centrele medicale de stat, cat si in cele private, trend in care se inscriu firesc si serviciile de ecografie abdominala din Deva, de care poti beneficia in una dintre clinicile de top din oras. Vrei, desigur, sa iti investighezi starea de sanatate a organelor interne si a tesuturilor din abdomen si sa ai parte de o examinare la standarde inalte, insa nu stii incotro sa te indrepti pentru a o obtine.

Cautarile te-au condus, din fericire, catre articolul potrivit, prin intermediul caruia vei putea afla unde ai putea sa mergi in Deva pentru o ecografie abdominala de calitate, efectuata cu aparatura performante, de catre medici competenti, cu experienta.

Cat te costa o ecografie abdominala in Deva?

Sanatatea este unul dintre cele mai pretioase aspecte ale vietii si costurile cu analizele si investigatiile pot fi uitate atunci cand este in joc o miza atat de mare, insa ai vrea sa stii cum sa iti organizezi bugetul pentru investigatii medicale si care este tariful pentru o ecografie abdominala in Deva. In tabelul de mai jos sunt incluse clinicile de top din oras in care poti beneficia de o examinare temeinica prin ultrasunete si preturile aferente acestui serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Eco Med
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Aparatura moderna
CM Promed
170 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Maxim Serv
180 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Explicatii amanuntite in timpul consultatiilor si examinarilor
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de ecografie abdominala in Deva

Nu este intotdeauna usor sa te hotarasti incotro sa mergi pentru o investigatie medicala si faptul ca ai mai multe optiuni pentru ecografie abdominala in Deva nu te scuteste de o analiza riguroasa a motivelor pro si contra care te-ar determina sa alegi sau nu o anumita clinica. Pentru a te ajuta sa iti construiesti argumente solide in favoarea unuia dintre centrele medicale din clasament, iti stau la dispozitie informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi o prezentare a clinicilor din punct de vedere al calitatii serviciilor, dotarilor cu aparatura, al calificarii medicilor si din perspectiva gradului de satisfactie inregistrat prin recenziile pacientilor.

1. Eco Med

Cand vrei o ecografie abdominala de calitate, obiectivul este sa gasesti o clinica la standarde inalte, dotata cu aparatura de ultima generatie si un medic ale carui competente au fost dovedite in ani de activitate si zeci de mii de examinari prin ultrasonografie. Centrul Medical Eco Med este locul unde hunedorenii merg pentru ecografii inca din anul 2005, atunci cand medicul Mihaela Rinder pune bazele clinicii. Dr. Mihaela Rinder este medic primar radiologie si imagistica medicala, avand competente pentru senologie imagistica, tomografie computerizata si ecografie generala. Initial centrul a functionat numai cu servicii imagistice, insa in timp s-a dezvoltat, adaugand si alte specialitati medicale in oferta sa, precum ginecologie, pediatrie, neunatologie, cadiologie, urologie si un punct de rezoltare analize medicale. Modernizarile recente, din anul 2021, s-au concretizat intr-un sediu nou, modern, prevazut cu aparatura performanta.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o ecografie abdominala in Deva, pretul este de 170 de lei pentru adulti si de 150 de lei pentru copii.

Pacientii care au calcat pragul Centrului Eco Med declara in recenziile scrise pe Google ca sunt multumiti de prestatiile clinicii. Ei considera ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si trateaza pacientii cu empatie, personalul medical este amabil, iar centrul dispune de aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Eco Med
Vezi Pareri

2. CM Promed

La CM Promed, aparatura performanta permite efectuarea de examene ecografice complete si complexe: ecografie abdominala, ecografie pelvina, ecografie transvaginala 2D, ecografie de sarcina (trimestrele I, II, III), ecografie mamara, ecografie testiculara, ecografie tiroidiana, ecografie de parti moi (tesut adipos, muschi, tendoane), Doppler cardiovascular, Doppler color arterial si Doppler color venos. Continuand serviciile de medicina de familie ale clinicii Promedica fondata in anul 2000, CM Promed pune la dispozitia pacientilor incepand cu anul 2007, 27 de cabinetele specializate, in care hunedorenii au acces la consultatii in diverse specialitati medicale, medicina muncii, fise medicale si ecografie. La cabinetul de imagistica activeaza apreciatul dr. Dan Florea, medic primar radiologie si imagistica medicala, si dr. Laura Schemp, medic specialist in acelasi domeniu.

Pretul unei ecografii abdominale la aceasta clinica este de 170 de lei.

In general, pacientii CM Promed sunt multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate, potrivit recenziilor de pe Google. Se mai amintesc aspecte pozitive precum profesionalismul medicilor si faptul ca investigatiile, consultatiile si tratamente recomandate sau aplicate au fost eficiente. Sunt si multi pacienti nemultumiti care acuza timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. Maxim Serv

La Centrul medical Maxim Serv din Deva, pacientii pot accesa consultatii in 13 ramuri medicale diverse si investigatii cu aparatura moderna: EKG, EEG, eco Doppler, ecografie generala adulti, ecografie abdominala si endoscopie digestiva, ecografie tiroidiana, oscilometrie, osteodensitometrie. Dotarilor moderne ale cabinetului de imagistica prin ultrasunete li se adauga un aparat de elastografie, cu ajutorul caruia se obtin informatii suplimentare care completeaza ecografiile. La cabinetul specializat o vei gasi pe dr. Denisia-Adelina Tornea, medic specialist gastroenterolog, competenta in ecografie abdominala generala.

Pentru o ecografie abdominala, la aceasta clinica din Deva vei achita suma de 180 de lei. 

Pacientii au inregistrat experiente diferite la Maxim Serv, dupa cum reiese din recenziile de pe Google. Unii dintre acestia declara ca au beneficiat aici de servicii de calitate si de medici profesionisti, care au oferit explicatii amanuntite in timpul consultatiilor si examinarilor. Pe de alta parte, pacientii sunt nemultumiti de preturile ridicate si de timpul de asteptare mare.

Concluzii

Poate ca orasul in care locuiesti nu este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate din tara, insa cu siguranta poti gasi aici o rezolvare a problemelor tale medicale, iar in ceea ce priveste ecografia abdominala in Deva, nu ai niciun motiv de ingrijorare. Cele trei clinici incluse in clasamentul de mai sus sunt dotate cu aparatura performanta, care permite efectuarea de investigatii temeinice de acuratete. Iti stau la dispozitie medici imagisti apreciati de hunedoreni si experimentati sau medici specialisti in gasteoenterologie, care detin competente in ecografia generala.

Avand la dispozitie informatiile de prezentare a clinicilor de top din Deva, vei putea sa iei o decizie bine intemeiata rational, pe care sa nu o regreti mai tarziu si sa beneficiezi de o investigatie cu ultrasunete la standarde ridicate.