Meniu

Ecografie abdominala Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie abdominala in Focsani se poate dovedi foarte utila in diagnosticarea diverselor afectiuni medicale, de la cele mai simple, la unele cu adevarat complexe. Durerea abdominala poate avea multe cauze si tocmai de aceea, pentru a avea o idee clara despre starea ta de sanatate, ideal este sa treci prin mai multe investigatii de imagistica. 

Poate ca nu te-ai asteptat la acest lucru, dar in Focsani exista multe clinici care au o categorie intreaga dedicata serviciilor de ecografie. Investigatiile respective sunt realizate prin intermediul tehnologiei moderne si a unor echipe specializate, pregatite sa ofere toate informatiile de care pacientii au nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate. 

Cat costa o ecografie abdominala in Focsani? 

Unul din cele mai importante aspecte ale ecografiei abdominale din Focsani, pretul, variaza de la o clinica la alta, in functie de zona si dotari. In crearea tabelului de mai jos, au fost utilizate informatii in legatura cu tarifele de la cele mai apreciate clinici din oras:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Proelitis
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 160 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de ecografii
 • Conditii optime de confort
 • Programarile nu se respecta
LifeMedical
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 180 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri in strainatate
Medcenter
80-120 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale variaza intre 80-120 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Monitorizare activa
 • Organizare slaba
Clinica Tineretii
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Diverse ecografii
 • Lipsa de comunicare
 • Organizare slaba
Clinica Materna
60 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 60 Ron
 • Medici specialisti
 • Preturi accesibile
 • Colaborare CNAS
 • Lipsa de comunicare
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde iti poti face o ecografie abdominala in Focsani 

In topul de mai jos sunt prezentate cinci clinici in cadrul carora se efectueaza ecografia abdominala, in Focsani. Aspectele prin care se diferentiaza una de cealalta variaza: in timp ce unele exceleaza la capitolul amabilitate, altele ofera o gama variata de servicii si facilitati, asigurand conditii optime de confort pacientilor: 

1. Proelitis

De ecografii abdominale in Focsani, la clinica Proelitis, se ocupa medici specialisti in radiologie si imagistica precum Dr. Pacurici Stefan, Dr. Husdup Lucian si Dr. Stroia Traian. In scopul de a fi mereu la curent cu noutatile din domeniu, medicii participa la cursuri de perfectionare si fac parte din societati precum Societatea Romana de Radiologie si Imagistica Medicala sau Societatea Europeana de Radiologie si Imagistica Medicala. Alte investigatii ce pot fi efectuate aici sunt ecografia mamara, cardiaca, tiroida, Doppler venos, Doppler carotidian, parti moi si de sold la nou nascut. Cei care aleg serviciile clinicii Proelitis au posibilitatea sa beneficieze de cele mai performante solutii intr-un ambient conceput si dezvoltat in jurul pacientului. 

Pretul unei ecografii abdominale incepe de la 160 de lei. 

Conform recenziilor postate pe pagina clinicii Proelitis, cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie activitatea personalului medical sunt amabilitatea si profesionalismul. Pacientii beneficiaza de conditii optime de confort, pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta. Singura problema, pe care au sesizat-o mai multi dintre ei este timpul de asteptare. 

Vezi parerile pacientilor despre Proelitis
Vezi Pareri

2. LifeMedical

In cadrul clinicii LifeMedical isi desfasoara activitatea Dr. Beatrice Ioanitescu, medic primar in gastroenterologie, cu competente in ecografie generala si endoscopie, abilitati care-i permit sa ofere o ecografie abdominala in orasul Focsani. Cu scopul de a-si perfectiona tehnicile de lucru, a participat pe parcursul carierei sale la numeroase intalniri stiintifice in tara si in strainatate, iar in ceea ce priveste ecografia generala, are peste 25.000 de examinari efectuate. Investigatia dureaza, de regula, aproximativ 30 de minute, iar pacientii isi pot relua imediat activitatile obisnuite. Persoanelor care au mai avut o examinare ecografica anterioara le este recomandat sa aduca rezultatele si imaginile obtinute. 

Pentru o ecografie abdominala, pretul incepe de la 180 de lei. 

In recenziile lasate de utilizatori, aspectele care ies cel mai mult in evidenta sunt profesionalismul si empatia personalului medical de la LifeMedical. Serviciile sunt de calitate, iar medicul da dovada de rabdare in timpul interactiunii cu pacientii, ceea ce-i determina pe multi dintre ei sa revina pentru a urma un plan de tratament pe baza diagnosticului primit. 

3. Medcenter

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor medicale, nu este de mirare ca pacientii care au nevoie de realizarea unei ecografii abdominale in Focsani pot opta pentru investigatiile oferite de Medcenter. De acest serviciu se ocupa Dr. Chiriac Oana Gabriela, medic specialist in gastroenterologie, Dr. Filip Pavel, medic specialist in medicina generala cu competenta in ecografie, dar si medici primari in gastroenterologie precum Dr. Chirila Nicolae sau Dr. Necula Laura Olga etc. Aparatura medicala de ultima generatie din dotarea centrului le ofera medicilor sprijinul de care au nevoie pentru a oferi servicii de calitate superioara. Centrul pune accent pe o interpretare corecta a rezultatelor, astfel incat pacientii sa poata beneficia de cel mai eficient tratament pentru situatia lor medicala. 

Costul ecografiei abdominale variaza intre 80 si 120 de lei.

In recenziile pozitive acordate clinicii, utilizatorii atrag atentia asupra serviciilor de calitate si amabilitatii personalului, care se implica de fiecare data. In schimb, cea mai mare problema a centrului este organizarea slaba, care ii pune in dificultate pe pacientii care incearca sa-si faca o programare prin apel telefonic. 

4. Clinica Tineretii 

Misiunea Clinicii Tineretii este de a le oferi pacientilor o medicina de calitate, prin intermediul aparaturii performante si a specialistilor care isi desfasoara activitatea aici, iar in portofoliul serviciilor se regaseste, printre altele si cel de ecografie abdominala in Focsani. Activitatea clinicii a inceput in 2013, cand principalul obiectiv era realizarea fiselor medicale si pentru medicina muncii, iar dupa 2015, au fost adaugate alte specializari medicale. De ecografii se ocupa, pe partea de pediatrie, Dr. Anca Adochitei, medic specialist radiolog, dar si Dr. Daniela Dragnea, Dr. Leonard Demiras sau Dr. Ana-Maria Demiras. Pe langa cea abdominala, alte ecografii efectuate aici sunt cea 4D, intravaginala, de sarcina si morfologia fetala. 

Pentru o ecografie abdominala la aceasta clinica, pretul incepe de la 150 de lei. 

Utilizatorii care au lasat recenzii pozitive clinicii au apreciat serviciile de calitate de care au beneficiat, relatand totodata ca personalul este atent la nevoile pacientului. Totusi, exista persoane care au avut parte de o experienta neplacuta din cauza ca programarile lor n-au fost respectate, iar atitudinea personalului medical lasa de dorit.  

5. Clinica Materna 

Echipa din cadrul Clinicii Materna este formata din cei mai bun specialisti, care ii intampina pe pacienti cu servicii de inalta calitate, in special in ceea ce priveste ecografia abdominala in Focsani. Pe langa investigatia abdominala, persoanele interesate pot beneficia si de ecografia mamara, tiroida, trimestriala, cardiaca, transvaginala, pelvina, renala etc. De ecografii se ocupa Dr. Decebal Popescu, medic primar in medicina interna si medicina de urgenta, cu competenta in ecografie generala, cardiaca si in endoscopie digestiva, Dr. Larisa Popescu Topor, medic specialist in medicina de laborator cu competenta in ecografie generala si citologie cervico-vaginala, dar si Dr. Decebal Popescu. 

Pretul pentru o ecografie abdominala incepe de la 60 de lei pentru etajul superior. 

Mai multi pacienti au lasat un rating pozitiv clinicii, iar in recenziile pe care le-au postat scot in evidenta, pe de-o parte, curatenia si pe de alta parte, amabilitatea personalului medical. In schimb, capitolul la care personalul mai are de lucrat este cel de organizare: clinica este de multe ori aglomerata, iar timpul de asteptare lasa de dorit. 

Concluzii 

In cele din urma, cu ajutorul informatiilor prezentate mai sus, iti poti face o programare la o clinica unde se efectueaza ecografia abdominala in Focsani. In scopul de a lua o decizia cat mai inspirata, tine cont de tarife si de experientele prin care au trecut alti pacienti inaintea ta!