Meniu

Ecografie abdominala Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu probleme de sanatate la nivelul ficatului, vezicii biliare sau chiar al rinichilor, cel mai probabil vei avea nevoie de o ecografie abdominala. In Galati, ai libertatea de a alege dintr-o gama variata de clinici specializate in astfel de investigatii, prin intermediul carora ai ocazia de a depista la timp problemele pe care le experimentezi si de a le trata intr-un cadru specializat.

Ecografia abdominala este una dintre cele mai populare metode de investigatii care sunt solicitate in Galati, pentru verificarea starii de sanatate. Din fericire, exista multe cabinete medicale dotate cu aparaturi performante, capabile sa efectueze investigatii profesionale. Pentru a-ti simplifica procesul de documentare, poti lua in considerare cabinetele si clinicile medicale prezentate in cele ce urmeaza.

Cat costa o ecografie abdominala in Galati?

Pretul pentru o ecografie abdominala in Galati variaza de la o clinica la alta, in functie de dotari si de experienta medicala a medicilor si asistentelor. Astfel, nu vei intalni acelasi pret peste tot, motiv pentru care ai pregatite in tabelul de mai jos tarifele practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
ReumaDiagnostic
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Empatie, atentie, profesionalism, amabilitate
 • Rating excelent
 • Aparatura noua si moderna
 • Diagnostic precis
 • Servicii multiple si calitative
DC Clinic
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Clinica multidisciplinara
 • Aparatura performanta
 • Personal comunicativ, responsabil, empatic
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Axess Imaging
270 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 270 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal medical experimentat si atent la nevoile pacientului
 • Investigatii si servicii calitative
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
 • Programari decalate
Pro Clinic
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Personal medical profesionist
 • Tehnologie moderna
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii multiple
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Sanavita
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii calitative
 • Promptitudine si amabilitate
 • Investigatii ecografice multiple
 • Unele cadre medicale isi trateaza pacientii cu superficialitate
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografie abdominala in Galati

Descopera care sunt cele mai apreciate si frecventate clinici specializate in ecografie abdominala in Galati conform topului prezentat in cele ce urmeaza. Ti-am pregatit o descriere a fiecarei institutii medicale in cadrul careia ai ocazia sa afli care sunt dotarile sale, experienta medicilor, dar si care este parerea pacientilor:

1. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este un cabinet medical care ofera o abordare moderna in efectuarea examinarilor ecografice, printre care se numara si ecografia abdominala in Galati. Pe langa aceasta, clinica este specializata si in tratarea patologiilor musculoscheletale, prin intermediul personalului medical profesionist si experimentat. Centrul medical este supraspecializat in patologiile musculoscheletale, oferindu-i pacientului ocazia de a le trata si de a le preveni. Aparaturile utilizate sunt de o performanta ridicata, avand capacitatea de a oferi rezultate precise in privinta investigatiilor ecografice ca: ecografia musculoscheletala, tiroida, a glandelor salivare, Doppler. Medicii care se ocupa de realizarea unor astfel de investigatii sunt chiar dr. Sarbu Nicolae si dr. Moisii Andreea.  

Pretul pentru o ecografie abdominala totala cu tot cu reducere este de 180 lei. 

Conform recenziilor din mediul online, pacientii au fost multumiti in unanimitate, laudand empatia, atentia, profesionalismul, amabilitatea si receptivitatea cadrelor medicale care le-au fost de un real ajutor in combaterea problemelor de sanatate pe care le-au experimentat. Aparatura este noua si moderna, ceea ce contribuie foarte mult la obtinerea unui diagnostic precis. 

Vezi parerile pacientilor despre ReumaDiagnostic
Vezi Pareri

2. DC Clinic

Clinica privata DC Clinic are ca specializare principala tratarea hemoroizilor, varicelor si efectuarea ecografiilor abdominale in Galati. Pe langa acestea, clinica este o varianta potrivita pentru cei care vor sa efectueze colonoscopie, sa depisteze daca sufera  sau nu de cancer la san, ano-rectal, digestiv, genital. De asemenea, institutia medicala pune la dispozitia persoanelor interesante urmatoarele specialitati: obstetrica-ginecologie, cardiologie, urologie, boli de nutritie, oncologie etc. Echipa medicala care se afla in spatele DC Clinic este pasionata de activitatea pe care o desfasoara, fiind responsabila, atenta la nevoile pacientului si talentata. Alaturi de aparatura performanta, investigatiile medicale sunt intotdeauna ireprosabile. 

Pentru o ecografie abdominala in Galati, pretul este de 150 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online pentru DC Clinic, pacientii si-au exprimat multumirea fata de cadrele medicale care sunt amabile, responsabile, comunicative si empatice. De asemenea, aparatura este performanta, de ultima generatie, care este de un real folos in eliberarea unui diagnostic corect. Cu toate acestea, pacientii au mentionat ca programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Axess Imaging

Centrul de imagistica medicala Axess Imaging este dedicat tuturor persoanelor care vor sa beneficieze de o ecografie abdominala in Galati. Principala misiune a centrului medical consta in evaluarea corecta a starii de sanatate a tuturor pacientilor care ii calca pragul, asigurand servicii de inalta calitate. Datorita folosirii unei aparaturi ultramoderne, rezultatele obtinute sunt clare si rapide, fiind interpretate in mod corect de catre medicii specialisti. De asemenea, personalul medical este compus din doctori si asistente cu experienta vasta, capabili sa desfasoare un act medical ireprosabil. Pe langa ecografia abdominala, pacientii mai pot opta si pentru: ecografie hepatica, mamara, de parti moi, renovezicala, tiroida.

Pretul pentru ecografia abdominala totala este de 270 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. In timp ce unii sustin ca au fost tratati cu profesionalism, seriozitate, respect si amabilitate de catre personalul medical, exista si pacienti care au experimentat situatii mai putin placute, fiindu-le dificil sa ia legatura cu personalul de la receptie. In plus, timpul de asteptare in fata cabinetului este indelungat. Cu toate acestea, multi dintre ei au fost multumiti de aparatura performanta si tehnologia moderna, dar si de prestatia medicala. 

4. Pro Clinic

Pro Clinic este o optiune care poate sa fie luata in considerare de pacientii care au nevoie sa efectueze o ecografie abdominala in Galati. Echipa medicala este intotdeauna gata sa le vina in ajutor pacientilor cu diverse solutii si tratamente personalizate, astfel incat problemele de sanatate sa le fie tratate in intregime de catre cadre medicale specializate. De asemenea, echipamentele utilizate sunt de un real ajutor in stabilirea unor diagnostice corecte. Pe langa ecografia abdominala, pacientii pot opta si pentru urmatoarele investigatii: ecografie tiroida, testiculara, sarcina, Doppler etc.

Pretul pentru aceasta investigatie este de 250 lei.

Conform recenziilor postate, pacientii au pareri atat pro, cat si contra. In unele cazuri, acestia au mentionat ca personalul medical este profesionist, empatic si atent la detalii. Tehnologia utilizata este moderna, ceea ce este definitor pentru realizarea unui act medical ireprosabil. Cu toate acestea, au existat si situatii in care pacientii au mentionat ca programarile nu le-au fost respectate.

5. Sanavita

Sanavita este un centru medical multidisciplinar, infiintat in anul 2008, in cadrul caruia se pot efectua si ecografii abdominale in orasul Galati. Pacientii beneficiaza atat de consultatii de specialitate, cat si de investigatii profesionale, realizate prin intermediul echipamentelor medicale performante; aparatul Aloka Prosound Alpha 7 este cel utilizat pentru examinarile ecografice. Nu este mai prejos nici personalul medical, a carui experienta vasta este reflectata in reusitele obtinute de-a lungul timpului. Promptitudinea si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile apreciate de pacienti, pentru ca au ocazia de a obtine rezultate rapide si exacte in cadrul investigatiilor ecografice realizate. 

Pretul pentru ecografia abdominala in Galati la Sanavita este de 170 lei.

Potrivit parerilor pacientilor, serviciile oferite de clinica sunt discutabile. In timp ce unii dintre ei isi exprima aprecierea si multumirea pentru serviciile calitative de care au beneficiat si pentru prestatia exemplara a cadrului medical, altii afirma ca actul medical ar putea fi imbunatatit. Programarile nu sunt respectate mereu, iar unii medici isi trateaza pacientii cu superficialitate.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in ecografii abdominale in Galati si nu stii catre care varianta sa te orientezi, poti lua in considerare optiunile amintite anterior, alaturi de parerile oneste ale pacientilor. Este de-a dreptul important ca, inainte de a apela la serviciile unui centru medical, sa te asiguri ca vei fi tratat cu respect si ca vei beneficia de un comportament medical ireprosabil.