Meniu

Ecografie abdominala Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a depista daca sufera de o afectiune la nivelul ficatului, pancreasului, rinichilor sau altor organe de la nivelul abdomenului, mai multe persoane vor sa isi faca programare la ecografie abdominala in Hunedoara. Optiunile de clinici nu sunt la fel de variate precum in alte orase mari din tara, insa pacientii au la dispozitie serviciile unei unitati medicale apreciate.

Ecografia nu este dureroasa si nu foloseste radiatii. De altfel, este una dintre cele folosite metode de diagnostic pentru un spectru larg de afectiuni. Din acest articol vei afla mai multe informatii privitoare la clinica din Hunedoara pe care o poti alege pentru investigatii imagistice. 

Cat costa o ecografie abdominala in Hunedoara si unde o poti face?

Daca locuiesti in Hunedoara si trebuie sa faci ecografie abdominala, iata care este cea mai buna varianta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Caroll Med
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism
  • Amabilitate si empatie
  • Explicatii pe intelesul pacientilor
  • Clinica nu are parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Caroll Med

Deschisa in 2016, clinica medicala Caroll Med constituie optiunea principala a persoanelor care locuiesc in Hunedoara si care trebuie sa faca in timp util o ecografie abdominala. Pentru a oferi pacientilor servicii complexe si variate, aceasta clinica reuneste mai multe specialitati medicale. Cateva dintre specialitatile acoperite sunt medicina interna, cardiologia, neurologia si pneumologia. Activitatea clinicii este coordonata de catre dr. Radu Carollina, medic primar in boli infectioase, a carei experienta in domeniul medicinei se intinde pe mai mult de trei decenii. Din echipa fac parte medici profesionisti, capabil sa abordeze cazuri complexe intr-o maniera personalizata. 

Pentru o ecografie abdominala, vei plati 170 lei. 

Foarte multi pacienti si-au relatat experienta avuta la Caroll Med in mediul online, prin recenzii. Cei mai multi dintre ei spun ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate, empatie si promptitudine. De asemenea, au primit explicatii pe inteles. Faptul ca unitatea medicala nu dispune de parcare constituie un dezavantaj pentru unii pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Caroll Med  
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta clinica reprezinta alegerea de top a unui numar mare de pacienti din Hunedoara care trebuie sa faca ecografii abdominale. Cu ajutorul acestei examinari, medicul poate sa depisteze care este cauza simptomelor precum dureri abdominale sau balonare. Fiind vorba despre sanatatea pacientului, este bine ca ecografia sa nu fie amanata, intrucat depistarea din timp a afectiunii creste sansele de vindecare mai rapida.