Meniu

Ecografie abdominala Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca doctorul specialist sau medicul de familie considera ca este nevoie de o ecografie abdominala in Ploiesti, poti urmari informatiile din acest articol astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie in privinta locatiei unde o vei efectua. 

Ecografia abdominala nu este invaziva, nu utilizeaza radiatii, este accesibila la pret si ofera informatii in timp real. Din aceste motive, este una dintre metodele preferate ale medicilor pentru stabilirea unui diagnostic care vizeaza: ficatul, pancreasul, rinichii, vezica urinara, splina, intestinul, ovarele si uterul, ea evidentiind eventualele chisturi, tumori, probleme de functionare. Citeste in continuare pentru a vedea in ce clinici din Ploiesti poti efectua o ecografie abdominala in conditii foarte bune.

Cat costa o ecografie abdominala in Ploiesti

O ecografie abdominala, in Ploiesti, are un pret care difera, in functie de: performanta aparatului ecograf utilizat, clinica, medici etc. Tabelul de mai jos prezinta cateva tarife ce se practica in oras pentru un astfel de serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Numeroase cabinete de specialitate
 • Laborator de analize medicale
 • Investigatii imagistice, inclusiv ecografii abdominale
 • Timp de asteptare rezonabil
 • Personal de la receptie bine pregatit
 • Aglomeratie
Andodent
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Gama variate de specialitati medicale
 • Aparatura performanta si moderna
 • Medici cu experienta
 • In contract cu CAS Prahova
 • Consultatii la domiciliu
 • Nu se respecta programarile
Ana Medical Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Medici cu experienta
 • Tehnologie si aparatura noua
 • Servicii pentru toate varstele
 • Personal bine pregatit
 • Programari nerespectate
Panaceea
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Personal medical cu experienta
 • Numeroase cabinete medicale din diverse specialitati
 • Locatie centrala
 • Aparate ecograf performante
 • Curatenie
Munmedica
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Medicina muncii si multe alte servicii medicale
 • Specialisti cu experienta
 • Ecografii pentru diverse parti ale corpului
 • Cladire noua
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se face ecografie abdominala in Ploiesti

In 5 clinici se realizeaza ecografie abdominala in orasul Ploiesti. Le-am identificat si ierarhizat in functie de recenziile pacientilor, astfel ca le poti descoperi in cele cu urmeaza pe fiecare cu avantajele si dezavantajele sale!

1. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata din Ploiesti a fost infiintata in 2004, fiind o societate cu capital integral privat sub forma de societate civila medicala. In ultimii ani, policlinica a intrat intr-un proces de modernizare, iar din 2007 ofera si servicii de medicina muncii. Serviciile policlinicii sunt numeroase, cuprinzand diverse specialitati medicale, un laborator de analize medicale, cabinete de imagistica medicala, in care se efectueaza ecografii abdominale, de parti moi, ecografii generale si de organe.

Tariful unei ecografii abdominale generale este de 170 de lei.

Calitatile pe care pacientii le apreciaza cel mai mult la personalul medical de la aceasta policlinica sunt: empatie, profesionalism, amabilitate, buna pregatire. Oamenii mai spun si ca timpul de asteptare este rezonabil, dar si ca personalul de la receptie ofera indrumarile necesare, fiind bine instruit.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Andodent

O prima optiune in Ploiesti pentru ecografia abdominala poate fi Centrul Medical Andodent. Acesta a fost inaugurat in anul 2006 si si-a inceput activitatea ca un cabinet de stomatologie, de aici si numele sau. In prezent, sunt peste 20 de specialitati medicale si circa 40 de cadre medicale care isi desfasoara activitatea in locatie. Unele dintre serviciile centrului sunt decontate prin CAS Prahova (medicina de familie, ginecologie, diabet si nutritie). Aparatura medicala este ultramoderna, achizitionata prin trei programe finantate partial prin fonduri nerambursabile europene. Procedurile ecografice (abdominale, mamare, genitale, tiroidiene, vasculare) sunt realizate de catre trei medici: dr. Bogdan Boca, dr. Gabriel Stoicescu si dr. Victor Nicolici. 

Pretul unei ecografii abdominale este de 250 de lei.

Ploiestenii spun ca in aceasta clinica sunt medici buni la toate departamentele, ce isi dau interesul pentru rezolvarea problemelor de sanatate si pentru ca pacientii sa plece multumiti din cabinetele lor. Este apreciat si personalul de la receptie, despre care se spune ca este bine pregatit si sociabil. Atat serviciile de stomatologie cat si restul serviciilor primesc aprecieri in privinta aparaturii si a profesionistilor. Alte persoane si-au manifestat insa nemultumirea ca nu se respecta programarile. 

3. Ana Medical Center

Ana Medical Center este un Centru de Excelenta in Obstetrica si Ginecologie.  Serviciile medicale dedicate femeilor mai cuprind si: fertilizare in vitro, ecografii morfo-fetale, pediatrie, neonatologie, dermatologie si multe altele. Pe langa ele, sunt si servicii destinate barbatilor. In cadrul departamentului de imagistica, se realizeaza atat ecografii mamare, si ginecologice, cat si ecografii testiculare, cardiace, abdominale, tiroidiene sau de sold, pentru copii. Medicii de la acest compartiment au o vasta experienta in domeniul ecografiilor, cum este dr. Catalin Ignat, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Pretul unei ecografii abdominale pentru copii sau adulti este de 200 de lei. 

Unii pacienti spun ca serviciile din acest centru medical sunt la superlativ, in special datorita profesionalismului medicilor, care trateaza fiecare caz cu atentie si devotament, folosind tehnologie si aparatura moderna. Review-urile pozitive apartin in special mamicilor care complimenteaza activitatea ginecologilor de aici si a ecografiilor de monitorizare a sarcinii.

4. Panaceea

In Centrul Medical Panaceea din Ploiesti poti face o ecografie abdominala sau poti opta pentru diverse alte servicii medicale. In acest centru functioneaza numeroase cabinete medicale, in care activeaza medici recunoscuti pentru profesionalism si experienta, in diverse domenii: neurologie, medicina interna, medicina de familie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie, ORL, endocrinologie, oncologie. Cabinetul de ecografie generala este dotat cu aparatura ultramoderna din Germania, cu ajutorul careia se pot efectua numeroase investigatii ecografice: de tiroida, scrotale, de sarcina, endovaginale, de parti moi, abdominale, ecocord.

Un pret pentru ecografie abdominala in Ploiesti, la Panaceea, este de 170 de lei.

Unii prahoveni sustin ca au mers intotdeauna cu incredere in acest centru medical pentru analize si investigatii si ca timpul de asteptare nu este la fel de mare ca in alte clinici. De asemenea, pacientii au mai punctat in recenzii ca varietatea serviciilor este un alt punct forte. 

5. Munmedica

Clinica Medicala Munmedica este o alta optiune pentru o ecografie abdominala in Ploiesti. Serviciile pe care le ofera sunt: medicina muncii, recuperare si fizioterapie, psihoterapie, psihologie, examinari de laborator si explorari functionale. Personalul clinicii este format din specialisti cu o vasta experienta. In cadrul cabinetului de ecografie, se efectueaza mai multe investigatii de acest tip, pe langa cele abdominale: de san, cardiaca, de tiroida, de parti moi, testiculara.

Tariful pentru o ecografie abdominala este de 180 de lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul clinicii au tinut sa-si exprime opinia, referitor la calitatea serviciilor, in mediul online. Acestia spun, in general, ca au intalnit servicii rapide si de calitate, oferite de o echipa de profesionisti. Printre ei, se afla insa si persoane nemultumite, mai ales de timpii de asteptare si de faptul ca nu au putut plati cu cardul in aceasta locatie.

Concluziile noastre

In conditiile in care ai primit recomandarea de a merge la o clinica pentru o ecografie abdominala in Ploiesti, poti sa iei in considerare locatiile pe care ti le-am prezentat. In aceste cinci clinici, prahovenii considera ca serviciile sunt de calitate si ca in multe dintre ele medicii sunt foarte bine pregatiti si utilizeaza echipamente ultramoderne.