Meniu

Ecografie abdominala Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca suferi de un disconfort abdominal si vrei sa afli cauza, fie ca ti-a fost recomandata investigatia imagistica prin ultrasunete de catre medic, poti merge la o ecografie abdominala in Resita la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top din oras, dotate cu aparatura performanta si personal competent. Daca te preocupa problema calitatii examinarii si nu dispui nici de timpul si nici de energia necesare unei cercetari proprii asupra pietei serviciilor de imagistica medicala din oras, articolul de fata iti poate oferi raspunsul la multe intrebari.

Cu ajutorul informatiilor continute in text, vei putea identifica unitatile medicale private din Resita in care poti beneficia de o ecografie abdominala de mare acuratete si vei putea decide incotro sa te indrepti pentru investigatia de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie abdominala in Resita?

Stii cat de importanta este examinarea ultrasonigrafica in intocmirea unui diagnostic corect si in stabilirea unui tratament adecvat pentru afectiunile organelor interne sau ale tesuturilor moi, de aceea vrei sa nu dai gres in alegerea clinicii sau cabinetului in care vei face ecografie abdominala in Resita. Optand pentru o programare la unul dintre centrele medicale din tabelul de mai jos, poti avea siguranta unui serviciu medical de calitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Elena Basa
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, cu experienta
 • Empatie fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite in timpul examinarilor
Vestmed
150-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale variaza intre 150-200 Ron
 • Clinica privata la standarde europene
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
 • Unii pacienti sunt nemultumiti de reprogramarea consultatiilor din cauza indisponibilitatii medicilor
Medical Prest
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Receptia nu raspunde la telefon
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie abdominala in Resita

Cand vine vorba despre sanatatea ta si investigarea acesteia, nu te poti baza numai pe recomandari in alegerea clinicii sau cabinetului in care vei face ecografie abdominala in Resita, ci ai nevoie de informatii suplimentare despre unitatile medicale incluse in top. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii relevante despre activitatea clinicilor, despre dotarile cu aparatura, pregatirea medicilor, tarife si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul pentru consultatii, tratamente si examinari diverse.

1. Dr. Elena Basa

La cabinetul individual privat Dr. Elena Basa, in pachetul de servicii care contine ecografie abdominala este inclusa si o consultatie de specialitate, cu ajutorul careia pacientul isi poate rezolva problemele privind interpretarea imaginilor obtinute prin ultrasunete, poate primi un diagnostic si i se va stabili tratamentul adecvat. Dr. Elena Basa este un specialist apreciat in Resita, medic primar medicina interna, specialist in gastroenterologie, competenta in ecografie generala, doctor in medicina. Cu ajutorul ecografului performant din dotarea cabinetului se pot obtine imagini clare ale organelor interne, dar si imagini in sistemul Doppler color.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 250 de lei, in care este inclusa si consultatia.

Pentru cabinetul dr. Elena Basa se inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor care au lasat recenzii. Acestia scriu ca au beneficiat de servicii de calitate, prestate de un medic profesionist, cu experienta si empatie fata de pacienti, care ofera explicatii amanuntite in timpul examinarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Elena Basa
Vezi Pareri

2. Vestmed

La clinica medicala Vestmed, poti accesa ecografia abdominala in cadrul unuia dintre cabinetele de medicina interna, gastroenterologie sau ginecologie, in care activeaza medici primari si specialisti in ramurile respective, care detin competente in ecografia generala. Vestmed este prima clinica privata din Resita, infiintata de dr. Razvan Lupescu si dr. Mihai Hurmuz, medici specialisti in ortopedie si traumatologie. Centrul medical reuneste un spectru larg de specialitati, o echipa de medici tineri, bine pregatiti si dedicati profesiei si este dotata cu aparatura moderna.

Tarifele practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie abdominala vei plati 150 de lei sau poti beneficia de pachetul ecografie + consultatie la pretul de 200 de lei.

In cea mai mare parte, pacientii sunt multumiti de serviciile Vestmed, pe care o considera o clinica privata la standarde europene, cu medici profesionisti, bine pregatiti si empatici, personal amabil si dotari moderne. Unii pacienti sunt nemultumiti pentru reprogramarea consultatiilor, din cauza faptului ca medicul nu este disponibil la data stabilita.

3. Medical Prest

La Medical Prest, ecografia abdominala este disponibila in modurile 2D, 3D si 4D in cabinetul de obstretica-ginecologie, in care activeaza dr. Florin Bortun, medic primar obstetrica-ginecologie, competenta in ecografie, doctor in stiinte medicale, si dr. Lavinia Chereches, medic specialist in aceeasi ramura medicala. Clinica din Resita reuneste cabinete cu servicii medicale multidisciplinare (ginecologie, neonatologie, pediatrie, medicina de familie si medicina muncii), in care pacientii au acces la consultatii si investigatii diverse, fise medicale necesare in varii domenii de activitate. Aparatura de ultima generatie si competentele medicilor ofera garantia unui diagnostic precis.

Pentru o ecografie abdominala vei achita suma de 180 de lei la acest centru medical.

Parerile pacientilor fata de clinica Medical Prest sunt impartite. Cei care au avut experiente multumitoare scriu in recenziile de pe Google de servicii de calitate, de profesionalism si seriozitate. Pe de alta parte, multi pacienti reclama faptul ca receptia nu raspunde la numarul de telefon si ca timpul de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului este mare.

Concluzii

Nu este cazul sa iti faci probleme in ceea ce priveste calitatea si acuratetea imaginilor obtinute printr-o ecografie abdominala in Resita, la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai sus. Centrele medicale din oras sunt dotate cu aparatura performanta, pentru realizarea de ecografii 2D, 3D si 4D, iar medicii de aici sunt apreciati de pacienti pentru experienta si pregatirea lor temeinica atat in specializarea primara, cat si in competentele in ultrasonografie.

Avand in vedere considerente legate de calitatea serviciilor clinicilor si cabinetelor din Resita, preturi, dotarile cu tehnologie moderna, profesionalismul medicilor si aprecierile pacientilor, informatii pe care le-ai putut afla prin lectura acestui articol, vei putea sa iei o decizie bine intemeiata rational si sa alegi cea mai buna unitate medicala din oras pentru o ecografie abdominala.