Meniu

Ecografie abdominala Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a merge la o ecografie abdominala in Satu Mare, din acest articol vei afla multe informatii utile. Spre exemplu, vei vedea care sunt centrele in care se efectueaza aceasta investigatie si care sunt preturile pentru respectivul serviciu. 

Ecografia abdominala necesita aparatura moderna, cu care medicul specialist sa poata identifica usor si rapid eventualele probleme: ciroza, litiaza biliara, pancreatita, pietre la rinichi, chisturi ovariene, tumori etc. Descopera in continuare unde sa mergi in Satu Mare pentru o investigatie de acest tip, care ajuta foarte mult in diagnosticarrea sau monitorizarea unei afectiuni.

Cat costa o ecografie abdominala in Satu Mare?

Pretul pentru o ecografie abdominala la clinicile din Satu Mare variaza usor, dupa cum poti vedea si in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Gynoprax
130 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 130 Ron
 • Clinica bine dotata
 • Medici cu experienta in radiologie si imagistica medicala
 • Ecografiile se pot face gratuit, fiind decontate de CAS, sau contra cost
 • Personal amabil si bine instruit
 • Ecografii abdominale si ecografii 3D si 4D de sarcina
 • Medicina materno-fetala
West Medica
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 150 Ron
 • Consultatii ambulatorii in diverse specialitati medicale
 • Personal medical cu experienta in radiologie si ecografie
 • Ecografii abdominale superioare si inferioare
 • Multi oameni se plang ca nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o ecografie abdominala in Satu Mare?

Sunt trei clinici in care se efectueaza ecografie abdominala in orasul Satu Mare. Mai multe informatii utile despre ele poti afla in continuare, pentru a putea sa decizi unde anume sa te prezinti pentru aceasta investigatie imagistica importanta.

1. Gynoprax

Gynoprax este o clinica privata de obstetrica-ginecologie din Satu Mare, in care se realizeaza si ecografie abdominala. La departamentul de Radiologie-Imagistica, sunt doi medici specializati in acest domeniu: dr. Eva Kiss, care are si competenta in ecografie, si dr. Cornelia Anne Marie Arpasteuan-Breg, cu competenta in ecografie CT si o supraspecializare in ecografie mamara si senologie. Ecografiile se pot efectua gratuit, in baza biletului de trimitere de la medicul specialist sau de la medicul de familie, pe baza de programare si in limita  fondurilor alocate.

Pretul unei ecografii generale, care cuprinde abdomenul si pelvisul, este de 130 de lei, potrivit listei de preturi de pe site-ul clinicii.

In recenziile de pe internet, satmarenii isi exprima multumirea in legatura cu serviciile acestei clinici. Unii declara ca personalul este competent si amabil, dispus sa-i ajute pe oameni cu informatiile si ajutorul de care au nevoie. In privinta medicilor se spune ca sunt profesionisti si bine pregatiti. 

Vezi parerile pacientilor despre Gynoprax
Vezi Pareri

2. West Medica

Poti merge, pentru o ecografie abdominala in municipiul Satu Mare, si la clinica West Medica. Aceasta le ofera locuitorilor din judet consultatii medicale ambulatorii in domenii diverse ale sanatatii umane: medicina de familie, medicina generala, chirurgie, neurologie,  ortopedie si traumatologie, reumatologie,  hematologie, ORL, chirurgie plastica si reparatorie, ecografie si radiologie, ginecologie si multe altele. La West Medica se efectueaza ecografii abdominale 2D, superioare si inferioare, dar si alte tipuri de ecografii (mamare, Eco Doppler arterial sau venos).

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei.

Pacientii au pareri impartite in privinta serviciilor de care au beneficiat aici. In timp ce unii spun ca nici macar nu au putut lua legatura cu clinica, pentru ca nu au intrat in legatura cu un reprezentant nici dupa momente bune de asteptare, altii declara ca au fost multumiti de cum a decurs experienta lor, de la primul pas in clinica si pana la final. De asemenea, satmarenii mai spun si ca au remarcat lipsa de profesionalism a personalului de la receptie.

Concluziile noastre

Pentru cei care au nevoie sa faca o ecografie abdominala intr-un centru din Satu Mare sunt trei locatii spre care isi pot indrepta atentia. Parerile pacientilor sunt impartite insa in ceea ce priveste calitatea serviciilor de care au beneficiat in aceste clinici, iar din articol ai putut vedea care sunt punctele forte si care sunt minusurile acestora, astfel incat sa iei cea mai buna decizie in ceea ce te priveste.