Meniu

Ecografie abdominala Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie abdominala in Severin te poate ajuta sa determini cauza durerii cu care te confrunti in ultima vreme, asa ca nu strica sa-ti faci o idee despre clinicile si cabinetele care ofera acest tip de serviciu. In general, clinicile dispun de aparatura moderna, lucru care permite efectuarea unui numar impresionant de investigatii ecografice. 

Chiar daca nu exista multe clinici specializate in imagistica in Severin, tot ai acces la o gama variata de ecografii. Daca nu esti sigur la care din ele sa te programezi pentru o investigatie, te poti folosi de informatiile din acest articol pentru a lua o decizie. Principalele aspecte prezentate sunt legate de tarife si experientele pacientilor care au optat pentru serviciile clinicilor respective. 

Cat costa o ecografie abdominala in Severin? 

Pretul ecografiei abdominale in Severin variaza in functie de tipul investigatiei: superioara, inferioara sau generala. Un alt aspect care are potentialul sa influenteze pretul unei interventii este aparatura de care dispune un cabinet. Consulta tabelul urmator pentru a vedea suma de la care pornesc preturile ecografiei in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 80 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Gama variata de ecografii
 • Atmosfera placuta
 • Experienta
Dr. Olimpia Vulpasin
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de ecografii
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru o ecografie abdominala in Severin 

In cadrul clinicilor prezentate mai jos se efectueaza ecografia abdominala in Severin, doar ca modul in care cele doua isi desfasoara activitatea difera. Pe langa tarife si opiniile utilizatorilor, care au fost postate pe paginile clinicilor, alte informatii relevante sunt cele legate de aparatura si de pregatirea personalului medical. 

1. Elixir Medical Clinic  

Clinica privata Elixir Medical dispune de multiple specializari, de la medicina interna, la cardiologie si chiar chirurgie plastica, iar in portofoliul sau se regaseste si efectuarea de ecografii abdominale in Severin. De asemenea, clinica dispune de aparatura de ultima generatie, prin intermediul ecografelor GE Healthcare, considerate un standard de aur in ecografie. Echipa de specialisti din cadrul clinicii ofera sprijin in rezolvarea oricarei probleme medicale, punand accentul pe calitate si profesionalism. Alte servicii pentru care pot opta pacientii sunt ecografia de tiroida, ecografia musculoscheletala, ecografie la domiciliu etc. 

La aceasta clinica, ecografia abdominala costa 80 de lei. In acelasi timp, ecografia generala include abdomenul si pelvisul, iar pretul este de 150 de lei. 

Pacientii recomanda clinica Elixir Medical pentru profesionalism, promptitudine si tehnologia de top. Personalul medical este amabil si are experienta in domeniu, iar pentru multe persoane, diversitatea serviciilor reprezinta un mare bonus. 

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic  
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpia Vulpasin 

Fiind vorba de primul cabinet de ecografie deschis in Drobeta Turnu Severin, in 1994, serviciile oferite de Dr. Olimpia Vulpasin sunt de o calitate superioara, in special in ceea ce priveste ecografia abdominala. Cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniu, personalul a avut suficient timp la dispozitie pentru a-si perfectiona tehnicile de lucru, astfel incat pacientii sa beneficieze de imagini clare, pe baza carora sa se poata pune un diagnostic cat mai corect. Atat adultii, cat si copiii pot opta pentru aceasta investigatie. Alte ecografii efectuate la cabinet sunt ecografia tiroidiana, mamara si obstetrica-ginecologica 3D. Programarile se pot face la sediu, sau prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul ecografiei abdominale incepe de la 100 de lei. 

Cei mai multi utilizatori au oferit un rating pozitiv cabinetului, fiind multumiti de experienta de care au avut parte in timpul vizitei. Indiferent ca au avut nevoie de o consultatie de medicina interna sau de o ecografie, au primit sprijin din partea personalului medical. 

Concluzii

Prin urmare, ai posibilitatea sa-ti faci o ecografie abdominala in Severin la una din clinicile mentionate mai sus, in scopul de a afla mai multe despre cauza durerii cu care te confrunti. Diagnosticul obtinut te va ajuta sa alegi un plan de tratament ideal pentru situatia in care te afli.