Meniu

Ecografie abdominala Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca nu esti sigur la care clinica sa te duci pentru a efectua o ecografie abdominala in Slatina, articolul de fata iti vine in ajutor! Multe clinici din oras pun la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de ecografii, motiv pentru care s-ar putea sa-ti fie dificil sa alegi intre ele, mai ales daca informatiile de care dispui sunt insuficiente. 

Chiar daca exista opinii diferite cu privire la modul in care ar trebui sa arate clinica ideala din Slatina, exista cateva puncte comune, precum aparatura moderna sau medicii specialisti. Alte aspecte importante pentru pacienti sunt preturile accesibile, amabilitatea personalului de la receptie si asigurarea unor conditii optime de confort. 

Care este pretul unei ecografii abdominale in Slatina? 

Pretul ecografiei abdominale in Slatina reprezinta un factor important in procesul de decizie, intrucat orice pacient isi doreste sa beneficieze de servicii de calitate la preturi accesibile. In scopul de a-ti face munca mai usoara, am pregatit tabelul de mai jos, in care sunt incluse preturile de la cinci clinici din oras care presteaza acest serviciu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Promed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Organizare slaba
 • Programarile nu se respecta
Lisimed
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Echipament de ultima ora
 • Personal calificat
 • Diverse servicii
 • Programarile nu se respecta
 • Lipsa de comunicare
Dana Gyn Med
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Oferte si reduceri
 • Lipsa de comunicare
Regina Maria
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 210 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Lipsa de organizare
 • Programarile nu se respecta
Unimed
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 160 Ron
 • Aparatura moderna
 • Investitii constante
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza ecografia abdominala in Slatina

In cadrul clinicilor de mai jos se efectueaza ecografia abdominala in Slatina, impreuna cu alte investigatii similare. Pe langa portofoliul impresionant de servicii, in prezentarile care urmeaza au fost incluse si informatii legate de dotari, pregatire profesionala si reputatie. Tine cont de aceste aspecte, cu scopul de a lua cea mai buna decizie pentru situatia ta: 

1. Policlinca Promed 

Infiintata in anul 2001, Policlinica Promed a acumulat mai bine de doua decenii de experienta in domeniu, ceea ce permite efectuarea unei game variata de servicii, printre care se afla si ecografia abdominala, in orasul Slatina. Scopul policlinicii este acela de a oferi solutii medicale complete, iar pentru a realiza acest lucru, Promed dispune de aparatura de ultima generatie, precum ecografele de clasa premium, de inalta rezolutie si de un personal medical profesionist si implicat. Pe langa ecografia la abdomen, se mai poate efectua si cea pentru tesuturi moi, tiroida, san, pelvis, musculo-scheletala etc. Ecografele din dotare permit posibilitatea examinarii 2D, 3D, 4D, endocavitar, Doppler color si spectral. Medicii care se ocupa de aceasta ramura sunt Dr. Udrea Nicolae, Dr. Udrea Loredana Maria, Dr. Traistariu Victoria Maria si Dr. Traistariu Victor Savin. Rezultatele pot fi eliberate sub forma de documente fotografice si DVD. De asemenea, informatiile sunt transmise pacientilor printr-un limbaj accesibil, astfel incat sa nu existe nelamuriri. 

Costul ecografiei abdominale incepe de la 150 de lei, pentru abdomenul superior. Daca investigatia include si pelvisul, pretul este de 200 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, clinica a strans peste o suta de recenzii, dintre care cele mai multe dintre ele sunt pozitive. Aspectele apreciate in mod deosebit de utilizatori sunt promptitudinea, pregatirea profesionala, amabilitatea si respectul. Au existat si episoade mai putin placute, legate de interactiunea cu personalul de la receptie, iar programarile nu sunt mereu respectate.  

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Promed
Vezi Pareri

2. Lisimed

Policlinica Lisimed pune la dispozitia pacientilor o gama variata de investigatii de radiologie si imagistica, printre care se regasesc si ecografiile abdominale, in Slatina. Alte servicii din aceeasi categorie sunt radiografia clasica, urografia intravenoasa, mamografia, ecografia la san, Doppler vascular etc. Policlinica este dotata cu echipament de ultima ora, care sprijina efectuarea serviciilor la standarde europene. De investigatii se ocupa Dr. Dumitrescu Dorin si Dr. Stegaru Alen, medici primari radiologi, care au acumulat experienta in diagnosticarea bolilor prin intermediul imagisticii medicale. In plus, personalul policlinicii face tot posibilul sa ofere conditii optime de confort si siguranta tuturor pacientilor care se decid sa apeleze la serviciile de aici.

Pretul unei ecografii abdominale este de 200 de lei. 

In recenziile pozitive pe care le-au acordat policlinicii Lisimed, pacientii au apreciat aspecte precum profesionalismul echipei medicale, seriozitatea, promptitudinea si amabilitatea. In acelasi timp, alte persoane au sesizat faptul ca programarile nu se respecta, iar lipsa de comunicare a dus la mai multe neintelegeri intre personalul de la receptie si pacienti. 

3. Dana Gyn Med 

Persoanele interesate il pot gasi pe Dr. Stegaru Alen, medic primar radiolog si la Dana Gyn Med, cabinetul medical unde efectueaza ecografii abdominale si nu numai in Slatina. Centrul dispune de ecograf performant 2D, 3D, 4D, 5D Samsung WS8oA, care permite investigarea tuturor organelor interne si obtinerea rapida a rezultatelor, in timp real. Astfel, pe langa ecografia abdominala, aici pot fi efectuate si ecografia generala, Doppler vascular, ecografia de parti moi, mamara si sonoelastografia, adica ecografia performanta de san. In scopul de a-si monitoriza sanatatea, ideal este ca pacientii sa efectueze cel putin o data pe an o investigatie de acest fel. 

Pentru o ecografie abdominala, pretul incepe de la 200 de lei. Pacientii au posibilitatea sa beneficieze de reduceri de 35% si 50% in mod periodic. 

Chiar daca Dana Gyn Med nu dispune de multe recenzii, cabinetul este apreciat pentru profesionalism si incredere. Cativa utilizatori au relatat si experiente mai putin placute, din cauza lipsei de comunicare dintre medic si pacient. 

4. Regina Maria

Policlinica Regina Maria din Slatina le ofera pacientilor acces la 9 specialitati medicale, iar in portofoliul de servicii se afla si ecografia la abdomen. Celelalte investigatii din aceeasi categorie sunt ecografia de organ, ecografia mamara bilaterala sau unilaterala, ecografia de parti moi si ecografia pentru tiroida. De investigatii se ocupa Dr. Cornel Fulga si Dr. Loredana Mohanu, medici primari in medicina generala cu competente in ecografie. Reteaua Regina Maria are un istoric indelungat, din 1995 si pana in prezent, timp in care a continuat sa se extinda si sa-si mareasca numarul de servicii, astfel incat pacientii sa poata beneficia de toate investigatiile de care au nevoie, la preturi accesibile, chiar in orasul lor.

Pretul investigatiei variaza intre 210 lei, pentru abdomenul inferior, 220 de lei pentru cel superior si 290 de lei pentru ambele. 

Conform recenziilor de pe pagina policlinicii, personalul este amabil, iar clinica dispune de aparatura performanta. Un aspect mai putin placut este faptul ca programarile nu se respecta, motiv pentru care pacientii sunt nevoiti sa astepte mai mult decat si-ar fi dorit. De cele mai multe ori, aceasta neplacere intervine din cauza lipsei de organizare. 

5. Unimed

In cadrul clinicii Unimed isi desfasoara activitatea o echipa multidisciplinara, care ofera servicii medicale complete, inclusiv efectuarea ecografiilor abdominale, in Slatina. Pe langa ecografie, la clinica se realizeaza si spirometria, audiometria, electrocardiograma si video colposcopia. Calitatea serviciilor este asigurata prin investitii constante in dezvoltarea bazei materiale, dar si prin diversificarea specializarilor din cadrul clinicii. Pacientii sunt primiti intr-un mediu placut, in care nevoile lor reprezinta principalul obiectiv al personalului medical. 

Costul investigatiei incepe de la 160 de lei. 

Recenziile pozitive de pe pagina clinicii sunt lasate de pacienti care au fost super multumiti de serviciile de care au beneficiat in timpul vizitei lor, de la atitudinea personalului de la receptie, la actul medical propriu-zis. Totusi, programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce denota o lipsa de profesionalism. 

Concluzii

Prin urmare, indiferent de clinica pe care o alegi din cele prezentate mai sus, ai posibilitatea sa beneficiezi de o ecografie abdominala in Slatina. Pentru a afla mai multe informatii, poti intra in contact cu un reprezentant de-al lor si in acelasi timp, sa te programezi pentru o intalnire in vederea obtinerii serviciului de care ai nevoie!