Meniu

Ecografie abdominala Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia imagistica prin ultrasunete a organelor interne si a tesuturilor moi este o metoda importanta de diagnosticare a diferitelor afectiuni, cunoscand in ultimele decenii o dezvoltare considerabila, si nu este de mirare ca poti sa dispui de un numar mare de optiuni, dar si de calitate in ceea ce priveste o ecografie abdominala in Suceava. Te poti adresa pentru examinarea de care ai nevoie unei clinici de top din orasul tau, dotate cu aparatura performanta si personal medical calificat.

Suceava este un oras mare si este greu sa cercetezi pe cont propriu care ar fi cel mai adecvat centru medical catre care ai putea sa te indrepti pentru o investigatie de calitate, cu rezultate concludente si conforme starii tale de sanatate, de aceea articolul de fata iti va fi de folos in identificarea clinicilor si cabinetelor cu servicii de ultrasonografie medicala. 

Unde mergi pentru ecografie abdominala in Suceava?

In alegerea clinicii sau cabinetului in care vei face ecografie abdominala in Suceava pot fi implicate mai multe considerente, insa raportul calitate-pret este aproape intotdeauna un factor decisiv. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale in care ai toate sansele de a beneficia de servicii la standarde inalte, precum si tarifele practicate de acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Fiziomed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal medical empatic
 • Solutii bune de diagnostic si tratament
 • Unii pacienti spun ca au avut parte de consultatii superficiale
Policlinica Suceava
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Personalul de la receptie nu intampina pacientii cu solicitudine
Policlinica CoraMed
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Personal neprofesionist la receptie
Regina Maria
290 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 290 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu este amabil cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor unde poti face ecografie abdominala in Suceava

Vrei sa beneficiezi intotdeauna de cele mai bune servicii cand este vorba despre sanatatea ta, ceea ce este perfect valabil si pentru ecografia mamara in Suceava, insa simplele recomandari nu te ajuta sa iei o decizie astfel incat sa ai siguranta ca nu vei regreta mai tarziu si ca nu te vei situa printre pacientii nemultumiti care lasa ulterior recenzii negative. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi o prezentare mai detaliata a fiecarei clinici din clasament, cu informatii despre dotarile cu aparatura, competentele medicilor care efectueaza investigatiile imagistice ale organelor din cavitatea abdominala, tarife si gradul de multumire a pacientilor care le-au calcat pragul.

1. Fiziomed

Clinica Fiziomed din Suceava este specializata pe servicii medicale in diverse domenii, proceduri de tratament si recuperare, investigatii de imagistica: osteodensitometrie DEXA, radiologie digitala, examinari diverse prin ultrasonografie: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie cardiaca Doppler, ecografie de tiroida, ecografie de sold pediatrica. Examinarea ecografica a organelor din cavitatea abdominala poate fi efectuata de dr. Bogdan Bondaru, medic specialist in medicina de urgenta, competente in ecografia generala si ecografia Doppler, sau de dr. Paula Panait, medic primar medicina interna, competenta in ultrasonografia generala.

Preturile practicate de clinica sunt publicate pe site-ul web. Tariful pentru o ecografie abdominala este de 170 de lei.

In general, pacientii declara in recenzii ca au avut parte de o experienta multumitoare la Fiziomed. Ei mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medici sunt profesionisti si empatici fata de pacienti. De asemenea, multi scriu ca au beneficiat de solutii eficiente de diagnostic si tratament. Nemultumirile unora dintre pacienti provin din faptul ca medicii care i-au consultat ar fi manifestat superficialitate si neimplicare.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziomed
Vezi Pareri

2. Policlinica Suceava

Cabinete Medicale Grupate Areni, cunoscute de localnici sub numele generic de Policlinica Suceava,  reprezinta un centru medical pluridisciplinar infiintat in anul 1962, in care se pot accesa servicii in majoritatea specialitatilor clinice si servicii paraclinice de imagistica medicala: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie de parti moi, ecografie pelvina, ecografie musculara, ecografie Doppler, radiografii si mamografii. Cabinetul de imagistica este dotat cu aparatura performanta care permite realizarea de investigatii de mare acuratete. O vei gasi aici pe dr. Constanta Pricop, medic primar radiologie – imagistica medicala, competente in ecografie generala.

Tariful pentru o ecografie abdominala este de 180 de lei. 

Pacientii au lasat putine recenzii pe Google pentru aceasta clinica si, potrivit acestora, exista opinii diferite referitoare la activitatea Policlinicii Suceava. Unele persoane scriu despre servicii de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, aglomeratia din policlinica, timpul mare de asteptare si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie sunt aspecte care genereaza nemultumiri.

3. Policlinica CoraMed

Infiintata in anul 2010 ca Centru Medical de Spitalizare, Diagnostic si Tratament, Policlinica CoraMed pune la dispozitia pacientilor de toate varstele din judetul Suceava spitalizare de zi, consultatii si tratamente in ambulatoriu pentru diverse ramuri medicale, analize medicale, investigatii imagistice – ecografie (ecografie abdominala, ecografie tiroida, ecografie mamara, ecografie scrotala, ecografie de parti moi, Doppler, ecografie de sarcina, ecografie de sold), colposcopie, endoscopie si colonoscopie. Centrul medical dispune de trei aparate performante pentru investigatii de precizie prin ultrasonografie. Ecografia abdominala este realizata de dr. Florina Juravle, medic specialist gastroenterologie cu competente in ecografie generala si endoscopie digestiva.

Preturile serviciilor pot fi vizualizate pe site-ul web. O ecografie abdominala te va costa 170 de lei la acest centru medical.

Specifica policlinicilor polivalente este eterogenitatea opiniilor pacientilor fata de activitatea lor, in functie de cabinetul si de medicul caruia s-au adresat. Unele persoane se declara multumite, considerand ca serviciile sunt bune si medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, exista si multi pacienti care sustin ca sunt deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare. De asemenea, se apreciaza ca personalul de la receptie nu se comporta profesionist cu pacientii. 

4. Regina Maria

La Regina Maria, in Suceava, trei dintre medicii Policlinicii efectueaza ecografie abdominala: dr. Ilinca Cimpanu si dr. Ovidiu Olariu, medici primari radiologie – imagistica medicala, competente in CT si ecografie, si dr. Andreea Reziuc, medic primar medicina interna, competente in ecografie. Cunoscuta retea privata de sanatate Regina Maria are in componenta sa policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei si dispune in Suceava de o policlinica, un centru de imagistica, un laborator de analize si un centru de recoltare.

Ecografia abdominala se poate realiza la pretul de 290 de lei.

Policlinica Regina Maria din Suceava inregistreaza pareri diferite din partea pacientilor. Unii mentioneaza in recenziile de pe Google ca serviciile sunt de calitate si medicii – profesionisti. Potrivit altor comentarii, preturile ridicate nu justifica standardele prestatiilor clinicii, timpul de asteptare este mare, iar comportamentul personalului de la receptie este nepotrivit pentru serviciul de relatii cu publicul.

Concluzii

Cand locuiesti intr-un oras resedinta de judet sau in proximitatea acestuia, este de asteptat ca serviciile medicale de un anumit tip sa fie disponibile in mai multe clinici si acest lucru este valabil si pentru ecografie abdominala in Suceava, municipiu care nu dezamageste cu nimic la capitolul imagistica medicala prin ultrasunete. Clinicile si cabinetele din oras dispun de aparatura performanta si medici profesionisti, cu ajutorul carora poti accesa investigatia de care ai nevoie la standarde ridicate de calitate, cu rezultate precise, in vederea unui diagnostic corect intocmit de medicul tau. 

In Suceava te poti adresa pentru o ecografie abdominala atat medicilor specialisti in radiologie – imagistica medicala, cat si unor medici gastroenterologi sau internisti cu experienta in ecografie si simptomatologie clinica. Nu mai amana momentul examinarii si suna pentru o programare la una dintre clinicile medicale din clasamentul de mai sus si vei avea toate sansele sa beneficiezi de servicii de calitate.