Meniu

Ecografie abdominala Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane se programeaza la ecografie abdominala in Targu Jiu, aceasta fiind una dintre cele mai utilizate metode de diagnostic pentru numeroase afectiuni. Daca te prezinti la medic si ai simptome precum dureri abdominale, balonare si stari de rau, este foarte posibil sa ti se recomande efectuarea unei ecografii de abdomen.

Cei interesati de ecografie abdominala in Targu Jiu la pret accesibil pot gasi in acest articol numele clinicilor care ofera serviciul la pret rezonabil, precum si mai multe detalii despre activitatea unitatilor medicale respective. 

Ecografie abdominala in Targu Jiu: cat costa?

Daca urmeaza sa faci ecografie abdominala in Targu Jiu si vrei sa identifici o clinica unde se practica tarife rezonabile si unde calitatea imaginilor este superioara, poti consulta urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Charaf Hmida
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism si dedicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura moderna
Clinic Life
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Medici bine pregatiti
 • Locatie moderna
Grafeco Med
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici specializate in ecografie abdominala din Targu Jiu

Ecografia abdominala ofera imagini detaliate ale organelor interne, iar unele clinici din Targu Jiu sunt dotate cu aparatura performanta, ceea ce inseamna o calitate superioara a imaginilor obtinute.

Fiind o metoda nedureroasa, rapida si eficienta de diagnostic, ecografia abdominala poate fi repetata de cate ori este nevoie, deoarece nu foloseste radiatii. Uite caror unitati medicale din Targu Jiu te poti adresa pentru aceasta investigatie imagistica:

1. Dr. Charaf Hmida

Cabinetul Dr. Charaf Hmida este unul dintre cele mai apreciate din Targu Jiu la capitolul ecografiilor. Medicul care profeseaza aici are o experienta solida in domeniul ecografiei, fiind specializat in radiologie si imagistica medicala. Acesta si-a finalizat studiile in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi, iar lucrarea sa de licenta s-a concentrat pe rolul investigatiilor imagistice in diagnosticul cancerului bronhopulmonar. Dr. Charaf Hmida isi desfasoara activitatea atat in propriul cabinet, cat in cadrul altor centre medicale si spitale. 

La acest cabinet, ecografia abdominala costa 150 lei. 

Recenziile pozitive reflecta faptul ca dr. Charaf Hmida este un medic apreciat in Targu Jiu. Acesta e foarte bine pregatit, da dovada de profesionalism si dedicare. Unii pacienti il descriu ca fiind cel mai bun medic din oras. Un alt avantaj il reprezinta dotarea cabinetului, in care este prezenta aparatura moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Charaf Hmida
Vezi Pareri

2. Clinic Life

O alta clinica din Targu Jiu unde poti face ecografie abdominala si unde vei primi un diagnostic corect este Clinic Life. In lista de servicii se regasesc mai multe specialitati medicale, ceea ce inseamna ca pacientii beneficiaza de o gama variata de investigatii. Calitatea actului medical si siguranta pacientilor sunt doua dintre prioritatile personalului, care este format din medici primari si medici specialisti. Acestia au o experienta vasta in domeniul medical si au urmat cursuri postuniversitare prin care si-au consolidat cunostintele.

Ecografia abdominala costa 180 lei. 

La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa bine pregatita, care ofera servicii de calitate. Asa reiese din numeroasele recenzii pozitive oferite de cei care au ales Clinic Life. Locatia este moderna si curata, iar personalul da dovada de profesionalism, amabilitate si grija pentru pacient. 

3. Grafeco Med

Pentru ecografii abdominale si alte tipuri de ecografii, pacientii se pot indrepta catre cabinetul Grafeco Med. Cabinetul este specializat in imagistica medicala, iar activitatea se desfasoara in conformitate cu standarde inalte de calitate. Ecografiile sunt efectuate de catre dr. Baltaretu Dinica Elena, care este medic primar si are o experienta vasta in domeniul imagisticii. 

La Grafeco Med, pacienii vor plati 150 lei pentru ecografia de abdomen. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi dintre acestia se declara multumiti de calitatea actului medical. Dr. Baltaretu are experienta si este amabila, oferind pacientilor informatii si raspunsuri. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici si cabinete medicale din Targu Jiu specializate in ecografie abdominala, o investigatie cruciala in depistarea unor probleme de sanatate. Unitatile medicale prezentate anterior sunt alese de un numar mare de pacienti pentru ca ofera ingrijiri de calitate si pentru ca folosesc aparatura moderna.