Meniu

Ecografie abdominala Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa faci ecografie abdominala in Vaslui? Medicul iti poate recomanda sa faci aceasta investigatie pentru a iti evalua sanatatea organelor interne sau pentru a monitoriza o afectiune cronica depistata in trecut. O ecografie poate fi necesara si pentru verificarea organelor dupa o interventie chirurgicala sau dupa un tratament.  

In Vaslui isi desfasoara activitatea mai multi medici care au competente in domeniul ecografiei si pe care ii poti gasi in cadrul unor clinici despre care vei afla mai multe in acest articol.

Care sunt tarifele pentru o ecografie abdominala in Vaslui?

De regula, inainte de a isi face o ecografie abdominala sau o alta investigatie imagistica, multe persoane din Vaslui prefera sa consulte in prealabil tariful. Din acest motiv, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai apreciate unitati medicale unde se fac ecografii, precum si pretul pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Medclinic
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si politete
 • Dedicare
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
Recumed
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si politete
 • Primire calduroasa
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
 • Atitudinea anumitor medici nu este tocmai profesionista
Dr. Dascalu Simona
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Dedicare
 • Atmosfera linistita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti face ecografie abdominala in Vaslui

Pentru investigatii imagistice de inalta calitate in Vaslui, poti alege serviciile uneia dintre urmatoarele clinici, unde se fac si ecografii abdominale:

1. Medclinic

Multe persoane aleg serviciile centrului Medclinic din Vaslui, unde lista de servicii include si ecografii abdominale. Reunind mai multe specialitati medicale, acest centru a fost infiintat din dorinta de a raspunde la nevoile actuale ale pacientilor si de a oferi un act medical de calitate. Echipa este formata din medici cu experienta care imbina cunostintele si tehnologia moderna pentru a oferi ingrijiri calitative. 

La Medclinic, pacientii vor achita 300 lei pentru consultatie si ecografie abdominala. 

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat la Medclinic. Conform parerilor pe care pacientii le-au exprimat pe internet, medicii sunt bine pregatiti, dedicati si amabili. Este curatenie si se foloseste aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Medclinic
Vezi Pareri

2. Recumed

Persoanele care locuiesc in Vaslui sau in apropiere si intentioneaza sa faca o ecografie abdominala se pot adresa clinicii Recumed. Aici profeseaza o echipa numeroasa, din care fac parte medici primari si medici specialisti cu experienta vasta in diferite ramuri ale medicinei. Lista de servicii este ofertanta in privinta consultatiilor, tratamentelor si investigatiilor. Scopul personalului este de asigura un act medical de calitate si de a oferi solutiile potrivite fiecarui pacient care trece pragul clinicii. 

Ecografia abdominala costa 180 lei.

Privitor la feedback-ul pacientilor, pe internet au fost postate foarte multe recenzii pozitive. Clinica Recumed este spatioasa si dotata cu aparatura de ultima generatie, iar personalul de la receptie este amabil si ii ajuta pe pacienti la nevoie. Serviciile medicale sunt de calitate si profesionalismul este principala trasatura a medicilor. Mai multe persoane spun ca au fost intampinate calduros si ca li s-au oferit toate informatiile necesare. La polul opus, exista si pacienti dezamagiti, care spun ca programarile nu se respecta intotdeauna si ca atitudinea unor medici lasa de dorit.

3. Dr. Dascalu Simona

Pentru ecografii abdominale, pacientii din Vaslui se pot indrepta catre Cabinetul Medical Individual Dr. Dascalu Simona. Aici, poti beneficia de ecografii, precum si de consultatii din specialitatile medicina interna si gastroenterologie. Dr. Simona Dascalu este medic primar si are competente in ecografia generala. Aceasta foloseste aparatura moderna pentru a asigura pacientilor imagini inalt calitative si pune pe primul loc confortul si siguranta lor. 

La acest cabinet, pacientii vor plati 150 lei pentru ecografia abdominala. 

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile oferite la cabinetul dr. Dascalu Simona, spunand ca investigatiile au decurs bine. Personalul este apreciat pentru dedicare si profesionalism. Atmosfera este una linistita, iar curatenia reprezinta un punct forte. 

Concluzii

Ecografia abdominala este recomandata pacientilor care se prezinta la medic cu anumite simptome, fiind o investigatie pe care o poti efectua si la clinicile din Vaslui. Inainte de a alege o unitate medicala, este important sa vezi care este parerea altor pacienti si care sunt tarifele practicate. In acest fel, poti lua o decizie informata pentru a beneficia ulterior de servicii inalt calitative, in cadrul unor clinici sau cabinete moderne.