Meniu

Ecografie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atat copiii, cat si adultii pot avea nevoie la un moment dat de o ecografie in Alba Iulia, pentru diagnosticare sau pentru monitorizarea unei probleme de sanatate. Pentru a veni in sprijinul locuitorilor din judetul Alba si din municipiul Alba Iulia, am realizat un clasament al clinicilor din oras care ofera acest serviciu. 

Astfel, indiferent ca trebuie sa efectuezi o ecografie abdominala, o ecografie mamara, de sold, Doppler sau alt tip de ecografie, in continuare vei putea face cunostinta cu clinicile si specialistii de top in imagistica medicala din Alba Iulia. De asemenea, vei vedea si care sunt tarifele practicate, dar si parerile pacientilor referitor la aceste centre medicale.

Cat costa o ecografie in Alba Iulia?

Pretul pentru o ecografie difera in Alba Iulia, ca si in restul tarii, in functie de mai multi factori: prestigiul clinicii, reputatia, experienta si pregatirea medicului care o realizeaza, cat de performanta este aparatura etc. In tabelul de mai jos poti sa vezi tarifele percepute in principalele clinici din municipiu pentru o ecografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 250 Ron
 • Consultatii si servicii imagistice
 • Serviciu de telemedicina
 • Ecografii mamare, abdominale, de tiroida si de parti moi
 • Contract cu CJAS Alba
 • Aparatura de ultima generatie
 • Multi pacienti foarte multumiti
 • Buna organizare
 • Bun raport calitate-pret
Romger Diagnostica
100-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 100-250 Ron
 • Analize de laborator ce se pot deconta prin CJAS Alba
 • Medici cu experienta
 • Aparatura ultramoderna, de inalta rezolutie
 • Ecografii copii si adulti
 • Rezultate rapide
 • Conditii moderne
Gynlife
150-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-250 Ron
 • Ecografii pentru femei si bebelusi
 • Medici foarte bine pregatiti si apreciati
 • Conditii moderne
 • Aparatura performanta
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Ecografii 2D, 3D, 4D
Medimage Lois
130-260 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 130-260 Ron
 • Locatie noua si moderna
 • Investigatii de inalta performanta
 • Aparate de ultima generatie
 • Medici cu experienta in imagistica medicala
 • Diverse tipuri de ecografii
Terra Aster
100-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 100-300 Ron
 • Ecografii generale decontate prin CJAS Alba
 • Centru medical modern
 • Personal profesionist si bine pregatit
 • Echipa numeroasa de medici la cabinetul de ecografii
 • Numeroase specialitati medicale
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre medicale cu serviciu de ecografie in Alba Iulia

In continuare, te invitam sa descoperi clinicile medicale din Alba Iulia cu serviciu de ecografie. Citeste cu atentie informatiile si pregateste-te astfel pentru momentul cand va trebui sa decizi la care dintre ele sa mergi pentru o investigatie de rutina sau pentru a afla cauza unor probleme de sanatate. 

1. Medima

Reteaua medicala Medima este prezenta si in Alba Iulia cu servicii moderne de ecografie. In aceasta locatie, se realizeaza urmatoarele tipuri de ecografii: mamara, de tiroida, abdomino-pelvina, testiculara si de parti moi adenopatii. Aceste investigatii sunt efectuate de dr. Ofelia Popa, medic specialist radiologie si imagistica medicala, iar dr. Silviu Dan Crainic, medic primar radiologie si imagistica medicala este specializat si in senologie imagistica, astfel ca la acest medic se pot efectua ecografii mamare. Clinica este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca unele investigatii se pot deconta partial sau total.

Pretul unei ecografii realizate in acest centru este de 250 de lei, indiferent de tipul sau.

Serviciile Medima Alba Iulia sunt evaluate de pacienti cu nota maxima, iar acest lucru spune multe despre activitatea medicala din aceasta locatie. Oamenii spun ca de fiecare data experienta lor aici a fost foarte placuta, datorita: promptitudinii, personalului amabil si bine pregatit din punct de vedere profesional, bunei organizari, atentiei si rabdarii fata de nevoile pacientului. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Romger Diagnostica

Romger Diagnostica este un centru medical romano-german din Alba Iulia care ofera si servicii de ecografie. Centrul se afla de 24 de ani pe piata serviciilor medicale, unde s-a remarcat prin calitatea serviciilor de laborator, de ecografie si de endoscopie, realizate cu aparatura ultraperformanta, de inalta rezolutie, cu care se pot diagnostica si evalua diverse patologii. Ecografiile care se pot realiza in acest centru medical sunt de mai multe tipuri: abdominale, de cord, de parti moi, ecografii pentru bebelusi (transfontanelara, de sold). Doppler artere si vene, ecografie carotidiana, elastografie, ecografie reno-urinara.

Preturile ecografiilor realizate la Romger Diagnostica se situeaza in intervalul 100 – 250 de lei, cea mai scumpa fiind ecografia de cord, cu consultatie si EKG incluse.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici din Alba Iulia, motivand ca au fost intampinati cu amabilitate si profesionalism si ca au gasit conditii moderne si foarte bune. Un alt aspect apreciat de oameni se refera la performanta aparaturii, cu care sunt oferite rezultate relevante si rapide.

3. Gynlife

Gynlife Alba Iulia este o clinica axata pe sanatatea femeii, astfel ca aici se realizeaza urmatoarele tipuri de ecografii: mamare, de sarcina, ginecologice, 2D, 3D, 4D, ecografii abdominale, ecografii de sold pentru nou-nascuti. Alte servicii de care pot beneficia femeile din judetul Alba sunt: consultatii de obstetrica si ginecologie, chirurgie plastica, estetica, videocolposcopie, sexologie. In cabinetul de ecografie de la Gynlife isi desfasoara activitatea mai multi medici, printre care: dr. Nicoleta Caia, dr. Dan Vasilescu, dr. Valentin Cotarlea. Ecografiile specifice ginecologiei si obstetricii sunt efectuate de catre dr. Ioan Casian Lancrajan.

Pretul unei ecografii variaza de la 150 la 250 de lei.

Recenziile din mediul online arata ca oamenii sunt multumiti de experienta traita la Gynlife. Printre calitatile enumerate se afla: medicii bine pregatiti, conditiile ultramoderne din clinica, aparatura performanta, cu care se realizeaza ecografii de mare acuratete, un colectiv amabil si profesionist.

4. Medimage Lois

Daca ai nevoie sa faci o radiografie, o mamografie sau o ecografie in Alba Iulia, o buna optiune este si Clinica de Radiologie si Imagistica Medimage Lois, infiintata de o familie de medici. In aceasta locatie se afla dotari de ultima generatie in aparate ecograf, mamografe si aparate Roentgen. Ecografiile care sunt puse la dispozitie aici sunt numeroase: abdominale, mamare, tiroidiene, testiculare, de parti moi, Doppler vascular. De asemenea, in clinica se efectueaza si mamografii in doua planuri. Toate investigatiile necesita programare, pentru a nu se crea aglomeratie.

Tarifele ecografiilor sunt cuprinse intre 130 si 260 de lei.

In review-urile postate pe internet, oamenii au remarcat mai multe lucruri pozitive: medici cu experienta, aparate performante, punctualitate, atentie la detalii. In plus, oamenii spun ca noua locatie a cabinetului, situata peste drum de vechiul cabinet, este mai primitoare si mai frumoasa.  

5. Terra Aster

Centrul Medical Terra Aster din Alba Iulia este de asemenea o alegere inspirata pentru o ecografie in acest municipiu. Centrul are contract cu CJAS Alba pentru diverse servicii: consultatii interne, ecografie generala, analize medicale, consultatii alergologie, consultatii diabet si boli de nutritie. Terra Aster este pe piata de peste 20 de ani, acoperind numeroase specialitati medicale, de la medicina muncii si medicina de laborator, pana la dermatologie, endocrinologie, hematologie, medicina interna, neurologie si multe altele. O echipa numeroasa de medici activeaza in cadrul departamentului de imagistica medicala, printre care: dr. Oana Maier, dr. Dan Silviu Crainic, dr. Maria Radulescu si dr. Nicoleta Caia, de aceea, si gama de ecografii este destul de variata.

Ecografiile costa, la Terra Aster, intre 100 si 300 de lei.

In legatura cu activitatea medicala de la acest centru medical, pacientii au pareri impartite. Unii spun ca este foarte dificil sa iei legatura cu clinica, pentru ca foarte rar raspunde cineva la telefon. Sunt insa si persoane care nu pot contesta profesionalismul medicilor si faptul ca acest centru este unul modern si cu servicii de calitate.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa faci o ecografie in Alba Iulia, acest articol iti este de un real folos, avand in vedere ca acum stii care sunt locatiile spre care sa-ti indrepti atentia si care sunt plusurile si minusurile lor, in ochii pacientilor.

Dupa cum ai putut vedea, in Alba Iulia se efectueaza o gama vasta de ecografii, atat pentru adulti, cat si pentru copii si nou-nascuti. Preturile difera in clinicile din municipiu in functie de mai multi factori, dar in general se incadreaza in limitele de preturi din toata tara, pentru acest serviciu.