Meniu

Ecografie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa faci ecografie in Baia Mare si vrei sa alegi un centru medical unde raportul calitate-pret este convenabil, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni. O ecografie poate fi necesara pentru a examina organele interne, pentru a urmari o sarcina sau pentru a monitoriza anumite afectiuni, inclusiv pentru evaluarea unui nodul.

Prin ecografie se obtin imagini detaliate ale organelor interne si tesuturilor, fiind o metoda rapida de diagnostic. Medicii au nevoie de aceste imagini pentru a examina structurile anatomice si pentru a depista eventuala afectiune. Persoanele din Baia Mare pot alege serviciile mai multor centre medicale specializate in ecografie, indiferent de zona corpului care trebuie examinata (glanda tiroida, abdomen, san etc.)

Care este intervalul de pret pentru o ecografie in Baia Mare?

Daca urmeaza sa faci o ecografie si locuiesti in Baia Mare, urmatorul tabel iti poate fi de ajutor. Acesta prezinta, pe scurt, numele celor mai apreciate unitati medicale specializate in ecografie si intervalul de preturi pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Lese Mihaela
Clinica-Verificata
150-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 150-300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Grija pentru pacient
Euromedica Hospital
60-240 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 60-240 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Rabdare si amabilitate
 • Medici bine pregatiti
 • Conditii foarte bune
Multicare Clinic
150-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 150-300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Grija pentru pacient
 • Ambient placut
Demian Grad
150-330 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 150-330 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Echipa numeroasa de medici cu experienta
 • Amabilitate
Fortis Diagnosis
100-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 100-300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Personal amabil
 • Curatenie
 • Apelurile sunt preluate foarte greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face ecografie in Baia Mare?

Baia Mare este unul dintre orasele in care poti beneficia de un act medical de calitate, inclusiv la capitolul ecografiilor. Multe dintre centrele medicale specializate in aceasta ramura au in dotare tehnologii de ultima ora, ce asigura obtinerea unor imagini clare si detaliate.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care locuiesc in Baia Mare si carora li s-a recomandat sa faca o ecografie, am alcatuit un clasament in care sunt prezentate cele mai bune optiuni si cateva dintre motivele pentru care au castigat aprecierea unui numar mare de pacienti:

1. Dr. Lese Mihaela

Cabinetul dr. Lese Mihaela din Baia Mare este una dintre cele mai apreciate unitati medicale atunci cand vine vorba despre ecografii. Acesta a fost infiintat in anul 2002 si este specializat in chirurgie generala si ecografie. Sute de pacienti trec an de an pragul acestui cabinet, unde isi desfasoara activitatea dr. Lese Mihaela, medic primar chirurg si doctor in stiinte medicale, ce detine competente in domeniul ecografiei. Aceasta si-a consolidat experienta prin intermediul numeroaselor cursuri postuniversitare la care a participat. 

Pentru o ecografie, pacientii vor plati intre 150 si 300 lei, in functie de zona corpului care este examinata. 

Dr. Lese Mihaela este foarte apreciata de catre pacienti, lucru dovedit inclusiv de numeroasele recenzii pozitive pe care le-a primit in mediul online. Cei mai multi se declara multumiti de calitatea serviciilor si recomanda acest cabinet. Grija si atentia pentru pacient sunt alte doua aspecte pozitive. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Lese Mihaela
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Euromedica Hospital, primul spital privat din Maramures, face parte din variantele de top ale pacientilor din Baia Mare care doresc sa se programeze la ecografie. Cei care aleg acest spital beneficiaza de servicii medicale integrate, fiind disponibile 20 de specialitati. Unitatea medicala si-a inceput activitatea in  2006, cu scopul de a oferi o alternativa la serviciul public de ingrijiri medicale. Obiectivul principal al personalului este de a oferi servicii la standarde europene si de a asigura confort fiecarui pacient. 

Referitor la tarife, o ecografie costa intre 60 si 240 lei, in functie de zona examinata si de medicul ales. 

Mai multi pacienti si-au exprimat recunostinta pentru cadrele medicale de la Euromedica Hospital prin recenzii online. Acestia apreciaza atentia de care au beneficiat, profesionalismul medicilor, rabdarea acestora si faptul ca sunt dedicati meseriei. Personalul este bine pregatit si conditiile din spital sunt foarte bune. 

3. Multicare Clinic

La Multicare Clinic din Baia Mare poti beneficia de o gama variata de servicii medicale, inclusiv de ecografii. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa numeroasa de medici, fiecare cu specializare pe o anumita ramura a medicinei. Acestia au o experienta vasta in domeniu si pun accent pe calitatea actului medical. Se foloseste aparatura medicala performanta, ceea ce contribuie la performanta serviciilor, la precizia diagnosticului si la reusita tratamentelor. 

Preturile pentru o ecografie variaza intre 150 si 300 lei.

Personalul acestei clinici este foarte bine pregatit, iar clinica este curata si moderna. Asa reiese din recenziile oferite de pacienti in mediul online, unde acestia au punctat faptul ca serviciile sunt de inalta calitate. Echipa este formata din profesionisti dedicati meseriei, iar ambientul din clinica este placut. 

4. Demian Grad

Clinica Demian Grad din Baia Mare este o alta optiune buna daca ti s-a recomandat sa faci ecografie. Lista de servicii acopera mai multe discipline, intre care dermatologia, chirurgia pediatrica, urologia si ecografia. Medicii pun la dispozitie o gama variata de consultatii si tratamente din aceste ramuri medicale, folosind aparatura de ultima generatie. Pe primul loc sta calitatea actului medical, misiunea clinicii fiind de a o imbunatati constant. 

In ceea ce priveste tariful unei ecografii, acesta porneste de la 150 lei si ajunge pana la 330 lei.

Mai multe persoane recomanda serviciile acestei clinici, oferindu-i calificative maxime. Calitatea actului medical este principalul motiv pentru care majoritatea pacientilor se declara multumiti, la care se adauga si profesionalismul cadrelor medicale. De asemenea, tratamentele recomandate sunt eficiente.  

5. Fortis Diagnosis Center

Locuitorii din Baia Mare interesati de o clinica buna unde se fac si ecografii pot alege Fortis Diagnosis Center. In cadrul acestui centru medical de tratament si diagnostic sunt reunite mai multe specialitati medicale, astfel incat pacientii sa primeasca ingrijiri calitative. Depistarea prompta a afectiunii si identificarea unui tratament eficient sunt obiectivele principale ale intregului personal care profeseaza aici. 

Pentru o ecografie, tariful este cuprins in intervalul de pret 100-300 lei. 

Mai multe persoane si-au exprimat parerea despre Fortis Diagnosis Center pe internet, unde au afirmat ca au avut parte de o experienta placuta si ca au beneficiat de servicii calitative. Centrul este foarte curat, iar pacientii sunt tratati cu profesionalism, seriozitate si amabilitate de catre personal. Desi majoritatea opiniilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti mentioneaza ca nu li se raspunde la telefon. 

Concluzii

In Baia Mare, optiunile de clinci si centre medicale cu specializare in ecografie sunt generoase, motiv pentru care iti va fi usor sa o identifici pe cea potrivita pentru tine. Aspectele de care trebuie sa tii cont sunt experienta personalului si performanta aparaturii, acestea fiind criteriile care definesc calitatea imaginilor obtinute in urma examinarii. 

Clinicile prezentate anterior se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care le-au ales pentru diverse consultatii si ingrijrii medicale, declarandu-se ulterior multumiti. Ele bifeaza criterii privitoare la experienta personalului si la dotarile de ultima ora.