Meniu

Ecografie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Realizand o ecografie in Bucuresti sector 1, ai numeroase beneficii, ca pacient care se confrunta cu diferite simptome si are nevoie de un diagnostic sau pentru urmarirea unor probleme si afectiuni deja cunoscute. Ecografia are un rol foarte important in diagnostic si monitorizare, in diferite specialitati medicale, datorita capacitatii sale de a furniza, in timp real, date despre structurile interne. In acest mod, medicii primesc informatii esentiale despre starea pacientilor intr-un mod sigur si neinvaziv. Sunt diverse tipuri de ecografii ce se pot realiza in clinicile din acest sector al Bucurestiului: monitorizarea sarcinii, ecografii abdominale, tiroidiene, ecocardiografii, examinari imagistice de evaluare a organelor reproductive, musculo-scheletale, pulmonare sau abdominale.

Citeste acest articol pana la final pentru a afla unde te poti adresa pentru a realiza o ecografie in Bucuresti, sectorul 1! Vei afla ce tipuri de ecografii se executa in cele mai apreciate clinici din zona si cat costa aceste servicii. In unele dintre aceste unitati medicale, ecografiile pot fi gratuite, dupa cum vei descoperi in continuare.

Cat costa o ecografie in Bucuresti sector 1?

O ecografie efectuata in clinicile din Bucuresti, sector 1 poate avea diverse tarife, la fel cum este foarte posibil, daca locuiesti in acest sector, sa beneficiezi gratuit de o astfel de investigatie. In tabelul de mai jos poti vizualiza tarifele care se practica pentru o ecografie in acest sector al Capitalei. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
UpMedical
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Ecografie abdominala totala 300 Ron
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Servicii pentru toata familia
 • Aparatura si tehnologii in acord cu cerintele actuale
 • Personal amabil si bine instruit
 • Locatie moderna si curata
 • Buna organizare a activitatii
 • Programari rapide
 • Pensionarii beneficiaza de reduceri la toate tipurile de ecografii
Dr. Daniela Maris
300 Ron
 • Pret Ecografie abdominala totala 300 Ron
 • Medic cu experienta in ecografie
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Consultatii
 • Planuri personalizate de nutritie
 • Diverse proceduri terapeutice
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Tarife accesibile
 • Promptitudine si profesionalism
Complexul Caraiman
Gratuit
 • Ecografia abdominala este gratuita
 • Departament de radiologie si imagistica medicala
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Ecografii gratuite sau cu plata
 • Buna organizare si curatenie
 • Locatie centrala
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Lotus-Med
350 Ron
 • Pret Ecografie abdominala totala 350 Ron
 • Se pot efectua numeroase ecografii, pentru toate varstele
 • Medici cu experienta
 • Clinica se afla in contract cu CAS
 • Bun raport calitate-pret
 • Programari rapide la investigatii imagistice
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Specialitati medicale diverse
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici pe care le poti avea in vedere pentru o ecografie in Bucuresti, sectorul 1

Daca esti in cautarea unei clinici moderne din Bucuresti, cu servicii de ecografie in sectorul 1, afla chiar acum unde te poti programa pentru a beneficia de acest serviciu!

1. UpMedical

Pentru efectuarea unei ecografii in Bucuresti, sector 1, o prima optiune ar putea fi UpMedical Centrul Medical Domenii, un centru de excelenta in ecografie. O gama variata de ultrasonografii se efectueaza aici, vizand numeroase afectiuni, probleme medicale sau sarcina. Iata care sunt ecografiile pe care le poti realiza la UpMedical: ecografie abdominala totala sau partiala, ecografii Doppler de vene sau artere membre superioare sau inferioare, Doppler artere carotide sau artere renale, ecografie cardiaca, mamara, transvaginala, testiculara, de tiroida, de prostata si de aparat urinar. Atat adultii, cat si varstnicii sau copiii pot beneficia de aceste servicii de imagistica, precum si de multe alte investigatii. Ecografiile sunt realizate de medici specializati in radiologie si imagistica, dar si de medici specialisti din diverse domenii (obstetrica si ginecologie, medicina interna, urologie, endocrinologie, cardiologie) cu competenta in ecografie.

Pretul pentru o ecografie abdominala totala este de 300 de lei, iar o ecografie de tiroida are tariful de 220 de lei. Pensionarii beneficiaza de reduceri de pret la toate tipurile de ecografii.

Au fost punctate numeroase aspecte pozitive in recenziile postate de pacienti pe internet, printre  are: cadrele medicale cu experienta, personalul amabil de la receptie, serviciile diversificate, echipamentele medicale performante, locatia moderna si curata, programari rapide, buna organizare a activitatii.

Vezi parerile pacientilor despre UpMedical
Vezi Pareri

2. Dr. Daniela Maris

Dr. Daniela Maris ofera servicii de ecografie si medicina generala, in cadrul cabinetului privat pe care il conduce si care se afla in Bucuresti, sectorul 1. Dr. Maris este medic specialist medicina de familie, ecografist si consilier de nutritie Metabolic Balance. Printre ecografiile executate de catre acest medic se numara: ecografia mamara, ecografia abdominala, ecografia tiroidiana, ecografia de sarcina si ecografia de parti moi. Unele dintre ecografii sunt Doppler color, cum sunt ecografiile de san sau de tiroida. Pe langa ecografii, dr. Daniela Maris mai ofera si consultatii, efectueaza electrocardiograma si diverse proceduri terapeutice, elibereaza adeverinte medicale si elaboreaza planuri personalizate de nutritie. 

O ecografie abdominala totala are un pret de 300 de lei, iar o ecografie de tiroida costa 200 de lei. 

Despre acest cabinet de ecografie si medicina generala, bucurestenii au numeroase cuvinte de lauda, in special pentru aceste aspecte: profesionalismul, amabilitatea si modul deschis de comunicare ale medicului, promptitudinea in ceea ce priveste programarile, diversitatea serviciilor de ultrasonografie, preturile decente fata de marile clinici.

3. Complexul Multifunctional Caraiman

Acest complex medical multifunctional este localizat in mijlocul sectorului 1 din Bucuresti si ofera si servicii de ecografie, printre multe altele. Este primul centru medical ce a fost deschis in Romania de o autoritate publica locala si este finantat din bugetul Primariei Sectorului 1. Serviciile medicale deservesc locuitorii acestui sector, indiferent de varsta acestora. Unitatea medicala dispune si de un departament de radiologie si imagistica, unde sunt puse la dispozitie atat investigatii CT, cat si de radiologie, ecografie, mamografie. In ceea ce priveste ecografiile, se realizeaza aici urmatoarele tipuri: abdominala, mamara, tiroidiana, pelvina. Aceste investigatii se realizeaza strict la recomandarea medicului de familie sau a medicului specialist din cadrul Complexului Multifunctional Caraiman. Ecografiile sunt gratuite, in anumite conditii, dar se pot realiza si contra cost.

Ecografiile sunt gratuite la Complexul Multifunctional Caraiman, pentru pacientii domiciliati in sectorul 1.

Sunt bucuresteni care spun ca, pentru ei, acest complex medical este de un real ajutor, pentru ca au beneficiat de servicii medicale gratuite, indiferent ca a fost vorba de consultatii, investigatii sau alte proceduri. In plus, calitatea serviciilor este una ridicata, iar personalul medical este bine pregatit si amabil. De asemenea, pacientii au mai precizat in mediul online ca diversitatea specialitatilor medicale, curatenia si buna organizare sunt motive pentru care vor reveni in aceasta locatie la nevoie. In schimb, sunt si lucruri de care bucurestenii se declara nemultumiti, cum ar fi dificultatea de a face o programare, pentru ca se raspunde cu greu la telefon. 

4. Lotus-Med

Printre serviciile medicale disponibile la Clinica Lotus-Med din Bucuresti, sector 1 se numara si ecografiile. Aparatura medicala performanta si personalul medical cu experienta sunt motive pentru care investigatiile realizate aici sunt de finete si cu un rol hotarator in diagnosticarea si monitorizarea numeroaselor afectiuni, din diferite specialitati medicale. Ecografiile care sunt puse la dispozitie in aceasta locatie sunt: abdominale, ginecologice, de sarcina, Doppler arterial, Doppler carotide, Doppler venos, ecografie cardiaca, de tiroida, de pelvis, de articulatii. Fiecare dintre aceste investigatii se realizeaza in cabinetele medicilor din respectivele specialitati, care au competente in ultrasonografie (ginecologie, gastroenterologie, cardiologie, endocrinologie, urologie etc.) sau la un medic specializat in imagistica medicala.

Pretul pentru o ecografie abdominala generala este de 350 de lei, iar pentru o ecografie de tiroida se plateste suma de 200 de lei.

Pentru multi dintre pacientii acestei clinici, experientele au fost unele pozitive, incepand de la personalul de la receptie amabil si bine instruit si pana in cabinete, unde au intalnit medici cu experienta, care le-au oferit toate informatiile necesare si tot suportul pentru tratarea sau vindecarea afectiunilor, in cadrul unor consultatii amanuntite. Alte lucruri pe care oamenii le-au considerat in avantajul lor in aceasta clinica ar fi: serviciile decontate de CAS, programarile rapide la investigatiile imagistice, curatenia, un raport bun calitate-pret. Sunt si persoane care nu sunt in asentiment cu aceste aprecieri si care spun ca sunt si aspecte negative care trebuie punctate, cum ar fi durata mare de asteptare la receptie sau nerespectarea programarilor.

Concluziile noastre

Cabinetele de ecografie din Bucuresti, sector 1 sunt dotate cu echipamente moderne, care fac ca examinarile sa ofere imagini concludente pentru diagnosticare sau monitorizare. In plus, medicii primari si specialisti au o pregatire temeinica in domeniul ultrasonografiei si isi pot ajuta pacientii sa beneficieze, la nevoie, de cele mai eficiente tratamente. 

In aceste clinici se pot executa diverse tipuri de ecografii: de la ecografii abdominale totale, pana la ecografii de: tiroida, cord, parti moi, articulatii, vene si artere, aparat urinar, glanda mamara,  sarcina. Nu ezita sa te programezi la una dintre aceste clinici din sectorul 1, Bucuresti, pentru a beneficia de o ecografie ultramoderna, pe baza careia sa primesti ajutorul de care ai nevoie in tratarea afectiunilor sau problemelor descoperite.