Meniu

Ecografie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o investigatie medicala cu ultrasunete si cauti ecografie in sector 4 pentru a putea realiza examinarea cu un minim consum de timp si energie, undeva in proximitatea ta, indiferent ca este vorba despre apropierea de locuinta, de serviciu sau de medicul care ti-a recomandat-o si care va face interpretarea. In Bucuresti, diversitatea si multitudinea de clinici si cabinete, precum si concurenta si standardele ridicate de calitate asigura existenta unor centre specializate in diverse ramuri in toate sectoarele, insa iti lipsesc resursele sa faci o cercetare pentru a le identifica pe cele de care ai nevoie, situate cat mai aproape de tine.

Articolul de fata se constituie ca un ghid util de orientare pe piata serviciilor medicale din sectorul 4, cu ajutorul caruia vei afla incotro ai putea sa te indrepti pentru o ecografie de calitate, la un cabinet de imagistica pentru care nu va trebui sa strabati distante mari.

Unde mergi pentru ecografie in sector 4?  

Investigatia cu ultrasunete are un rol deosebit in diagnosticarea multor afectiuni, pentru stabilirea tratamentului adecvat, de aceea vrei sa mergi pentru ecografie in sector 4 la o clinica cu standarde ridicate, apreciata pentru calitatea serviciilor si pentru rezultatele concludente ale examinarilor. Ai toate sansele unei experiente multumitoare, daca alegi una/unul dintre clinicile sau cabinetele din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Marconescu
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Calm si rabdare in relatie cu pacientii
 • Explicatii pe intelesul pacientilor, ale imaginilor obtinute la ecograf
NovaLife
120-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 120-250 Ron
 • Clinica de exceptie
 • Medici profesionisti
 • Personal dedicat si empatic
 • Dotari moderne
 • Siguranta, confort si incredere
 • Uneori timpul de asteptare este mare
Medicor
120-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 120-200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici buni, tineri si bine pregatiti
 • Seriozitate si profesionalism
 • Contract cu CAS
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Polimed Tineretului
160-300 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 160-300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si competenti
 • Solutii eficiente pentru probleme de sanatate diverse
 • Timp de asteptare mare
 • Organizare deficitara
Discovery Clinic
150-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii variaza intre 150-200 Ron
 • Medici profesionisti si atenti fata de pacienti
 • Rabdare si intelegere
 • Comportament amabil al receptionerei
 • Unii pacienti spun ca au fost tratati cu superficialitate
 • Amenajarea clinicii lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor unde poti face ecografie in sector 4

Nu este dificil de inteles ce iti doresti de la o ecografie in sector 4 Bucuresti: calitate inainte de toate, aparatura performanta, un pret accesibil si un medic bun, care sa iti consemneze minutios rezultatele si sa fie dispus sa iti ofere explicatii in timpul procedurii. Te vei convinge care dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos este potrivita/potrivit pentru tine dupa ce vei parcurge sectiunea urmatoare a articolului.

1. Dr. Paun Marconescu

Nu mai este necesar sa iti spunem ca experienta unui medic bun este deosebit de importanta in ceea ce priveste realizarea investigatiilor imagistice, acesta fiind motivul includerii in topul cabinetelor si clinicilor cu servicii de ecografie in sector 4, a Cabinetul Dr. Paun Marconescu. Unitatea medicala privata este locul in care ai putea sa obtii o investigatie riguroasa si o interpretare temeinica a rezultatelor acesteia, efectuate de un medic primar in medicina interna si competente in ecografie cu peste 30 de ani de experienta in lucrul cu pacientii si aproximativ 100.000 de ecografii realizate in cadrul Spitalului „N. Malaxa”, in care activeaza si in prezent. Cabinetul privat functioneaza in sectorul 4 al Capitalei,  Bd. Constantin Brancoveanu, nr. 65-71, din anul 2015, si realizeaza ecografii abdominale, ecografii de parti moi, ecografii tiroidiene, ecografii scrotale, ecografie reno-vezico-prostatica si rezidiu vezical si ecografie de confirmare sarcina trimestrul 1.

Preturile cabinetului sunt afisate pe site-ul web si variaza intre 50 de lei, pentru confirmarea unei sarcini in trimestrul 1, si 150 de lei, pentru o ecografie abdominala. 

Pacientii scriu in recenziile de pe Google ca sunt multumiti de prestatiile cabinetului, apreciind ca serviciile sunt de calitate, medicul Paun Marconescu este un profesionist, caracterizat de calm si rabdare in relatie cu pacientii. De asemenea, se mentioneaza faptul ca doctorul explica amanuntit, pe intelesul pacientului, imaginile obtinute cu ajutorul ecografului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paun Marconescu
Vezi Pareri

2. NovaLife

Serviciile de sanatate NovaLife, cu peste 15 ani de experienta in sistemul medical privat in Timisoara, pot fi gasite mai recent si in Bucuresti, in noul centru din sectorul 4, str. Izvorul rece, nr. 12, in care bucurestenii pot beneficia de consultatii si tratamente intr-o mare varietate de ramuri medicale, interventii chirurgicale, analize si investigatii diverse, ecografie. Examinarile cu ultrasunete includ o mare diversitate de ecografii, in diferite zone ale corpului, si sunt efectuate aici de dr. Cosmin-Dragos Humulescu, medic specialist medicina interna.

Preturile pentru servicii sunt afisate pe site-ul clinicii din Bucuresti. Pentru o ecografie renala, vei plati 120 de lei, in timp ce pretul cel mai ridicat este pentru o ecografie abdominala + pelvina, de 250 de lei.

Din experientele consemnate de pacienti in recenziile scrise pe Google reiese ca Nova Life este o clinica de exceptie, cu medici profesionist, cu personal dedicat si empatic, dotari moderne, in care atmosfera  si maniera de abordare a pacientului de catre personalul medical ofera siguranta, confort si incredere. Unii pacienti sustin ca au avut de asteptat peste ora programarii, pana sa intre in cabinetul medicului.

3. Medicor

Serviciile Medicor pot fi accesate in sectorul 4 al Bucurestiului la Clinica Obregia, din Bld. Alexandru Obregia, nr. 20, in care pacientii au acces la consultatii in toate specialitatile medicale, medicina muncii, analize de sange si ecografii. Aparatura permite realizarea de investigatii cu ultrasunete la cabinetele de medicina interna, nefrologie, cardiologie, ginecologie si endocrinologie, prin ecografie clasica sau Doppler color. Clinicile Medicor din Bucuresti realizeaza, de asemenea, ecografii cu substanta de contrast. 

Pretul pentru ecografie variaza intre 120 (ecografie mamara unilaterala) si 200 de lei (ecografie abdominala), in functie de investigatie.

Pacientii clinicii se declara multumiti de experiente avuta aici si considera ca serviciile sunt de calitate, medicii buni, tineri si bine pregatiti, caracterizati de seriozitate si profesionalism. Un alt punct forte mentionat in comentarii este existenta contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate. Sunt si pacienti care spun ca s-ar putea imbunatati serviciul de receptie, care nu are un comportament caracterizat de amabilitate si solicitudine. 

4. Polimed Tineretului

Sub umbrela brandului Polimed, cu peste 25 de ani de experienta pe piata privata de sanatate din Bucuresti, se regasesc o clinica in sector 4,  Centrul Medical Polimed Tineretului, din Calea Vacaresti, nr. 280, si una in sectorul 5, Centrul Medical Polimed Electromagnetica, ambele constituite ca policlinici de familie cu servicii integrate in numeroase ramuri medicale, medicina muncii, medicina de familie, ecografie, analize medicale, certificate medicale prenuptiale si altele. Centrul realizeaza toata gama de ecografii clasice si ecografii Doppler vasculare. La cabinetul specializat il vei gasi pe dr. Dorin Dragos, medic primar medicina interna, competente in ecografie.

Tarifele practicate pot fi verificate pe site-ul web. Pentru o ecografie abdominala, superioara sau inferioara, vei plati la aceasta clinica 160 de lei. Ecografia Doppler vascular se realizeaza la pretul de 300 de lei.

Ca orice clinica in care se regasesc multe servicii medicale, parerile pacientilor sunt diferite in functie de experienta avuta. Sunt multe recenzii care vorbesc despre servicii de calitate, medici profesionisti si competenti, care ofera solutii eficiente pentru problemele de sanatate ale oamenilor. Pe de alta parte, sunt pacienti care sustin ca timpul de asteptare la Polimed este mare, iar organizarea este deficitara.

5. Discovery Clinic

Discovery Clinic, situata in sectorul 4 al Bucurestiului, Sos. Oltenitei, nr. 38 A, are o oferta de servicii care include: ginecologie, medicina interna, dermatologie, ecografie si analize medicale. La acest centru se pot realiza ecografie abdominala, ecografie de sarcina, ecografie transvaginala, ecografie mamara si ecografie tiroidiana. Echipa care sta la dispozitia pacientilor este alcatuita din 11 medici, 2 biologi medical, 1 biochimist, 1 chimist si asistente medicale. Clinica din sectorul 4 are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Tariful perceput pentru o ecografie abdominala este de 150 de lei. O ecografie mamara bilaterala il va costa pe pacient 200 de lei.

In ceea ce priveste serviciile de la Discovery Clinic, parerile pacientilor sunt impartite. Unii spun ca au avut o experienta pozitiva, cu medici profesionisti si atenti fata de pacienti, cu rabdare si intelegere si un comportament amabil al receptionerei. Pe de alta parte, sunt pacienti care spun ca au fost tratati cu superficialitate si ca amenajarea clinicii lasa de dorit.

Concluzii

Atunci cand calitatea serviciilor si proximitatea sunt criterii in alegerea clinicii sau cabinetului in care sa beneficiezi de o ecografie, in sector 4 poti conta pe unitatile medicale din clasamentul de mai sus, dotate cu tehnologie necesara pentru efectuarea unor investigatii concludente, de catre personal specializat in imagistica prin ultrasunete. 

Nu este usor sa te decizi atunci cand ai la indemana mai multe optiuni, insa, in urma lecturii materialului de prezentare a clinicilor si cabinetelor de top din sector 4 Bucuresti, in care poti avea parte de o ecografie de calitate, cu rezultate concludente, precum si pe baza rezenziilor pacientilor, sintetizate in articol, ai la dispozitie toate informatiile cu ajutorul carora ai putea sa iti construiesti argumentele alegerii celui mai bun cabinet pentru investigatia care te intereseaza.