Meniu

Ecografie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unor clinici pentru a efectua o ecografie in sector 5, afla ca sunt mai multe optiuni disponibile, pe care le vei descoperi in acest articol. Este important ca in cazul acestei investigatii sa alegi o clinica buna, renumita pentru serviciile de calitate si in care sa functioneze aparatura ultramoderna.

In clinicile pe care ti le prezentam mai jos, poti opta pentru ecografii contra cost sau gratuite, pe baza biletului de trimitere, acolo unde se specifica faptul ca respectivul serviciu este decontat prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Descopera, asadar, care sunt centrele bune din sector 5 pentru o ecografie. 

Ce pret are o ecografie in sector 5?

Pretul unei ecografii in sectorul 5 variaza in functie de segmentul anatomic analizat, dar si de alte criterii. Consulta tabelul de mai jos si vezi ce tarife se practica in clinicile din acest sector, pentru a sti de ce buget ai nevoie!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Exmed Malcoci 
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 300 Ron
 • Numeroase servicii pentru copii si adulti
 • Clinica moderna si spatioasa
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Se respecta orele programarilor
Prof. Dr. Th. Burghele
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Camera de garda urologie
 • Oferta vasta de investigatii ecografice
 • Servicii decontate CAS
 • Timp mare de asteptare la camera de garda
Spitalul Hipocrat
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Furnizor de top de servicii medicale private
 • Numeroase specialitati medicale
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Aparatura moderna
 • Medici cu experienta vasta, inclusiv la Radiologie si Imagistica Medicala
 • Nu se respecta programarile
 • De multe ori nu se raspunde la telefon
Clinica Sf. Spiridon
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Ecografii si servicii gratuite, dar si cu plata
 • Oferta variata de investigatii imagistice
 • Echipa de medici cu experienta
 • Nu se raspunde la telefon
 • Nu se respecta programarile
MedicalES Izvor
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 350 Ron
 • Servicii complexe de imagistica medicala
 • Numeroase investigatii ecografice
 • Aparate de ultima generatie
 • Se respecta, in general, programarile
 • Trebuie insistat la telefon pana se poate face o programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti adresa pentru o ecografie in sectorul 5?

Poti efectua diverse tipuri de ecografie in sectorul 5 din Bucuresti, la diverse clinici. Iata un top al celor mai bune dintre ele in cele ce urmeaza:

1. Clinica Exmed Malcoci 

Indiferent de tipul de ecografie pe care il vizezi, ia in calcul Clinica Exmed Malcoci din sectorul 4, o clinica medicala moderna, destinata pacientilor din capitala si din imprejurimi. Clinica se axeaza pe mai multe servicii: pediatrie, obstetrica-ginecologie, cardiologie, oftalmologie, boli infectioase, ecografie, neurologie, diabetologie, dermatologie, medicina interna, gastroenterologie. Din acest motiv si tipurile de ecografii care se realizeaza sunt variate: ecografii transvaginale, cardiace, abdominale, de pelvis.

Tariful pentru o ecografie variaza in functie de tipul sau. O ecografie abdominala totala are un tarif de 300 de lei, iar o ecografie transvaginala are pretul de 200 de lei.

In recenziile de pe internet sunt numeroase cuvinte de lauda la adresa clinicii Exmed Malcoci. Pacientii sustin ca personalul isi face treaba cu profesionalism si ca inspira incredere si siguranta. In plus, bucurestenii mai spun ca locatia este spatioasa si moderna, dar si ca se respecta programarile. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Exmed Malcoci 
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele”

Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” s-a numit, la infiintare, „Sf. Iosif”, iar din 1948 Spitalul Panduri. Cel care a infiintat acest spital a fost profesorul Theodor Burghele, iar numele fondatorului a fost luat de spital in 1991. Spitalul cuprinde, la momentul actual, trei sectii de urologie, o sectie ATI, terapie intensiva pentru coronarieni, spitalizare de zi pentru oncologie, laboratoare, blocuri operatorii, diverse compartimente si ambulatorii cu cabinete de specialitate, printre acestea din urma numarandu-se si cel de ecografie, unde activeaza dr. Adriana Cotirta.

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei, acelasi pret fiind valabil si in cazul ecografiilor mamare.

In numeroasele opinii postate in mediul online sunt relatate experiente placute si mai putin placute pe care pacientii le-au trait in acest spital. Spre exemplu, unele persoane spun ca au avut mult de asteptat la camera de garda pentru a fi preluate de un medic, altele sustin ca au fost consultate cu superficialitate. Sunt si oameni care lauda calitatea medicilor de aici, mai ales in privinta serviciilor de urologie, declarand ca isi dau tot interesul pentru a rezolva problemele de sanatate ale pacientilor.

3. Spitalul Hipocrat

Clinica Medicala Hipocrat este pe piata din anul 1996, iar in toti acesti ani a devenit un furnizor de top de servicii medicale private, cu spital, ambulator si laborator. Pentru a veni in sprijinul pacientilor sai, clinicile Hipocrat au fost dotate cu echipamente moderne, inclusiv cu aparate ecograf. Mai multe tipuri de investigatii imagistice se pot realiza in Spitalul Hipocrat Rahova din sectorul 5: ecografii (abdominale, transvaginale, mamare, de tiroida, de parti moi, de confirmare sarcina si de sarcina in fiecare trimestru), computer tomograf, RMN, mamografii, radiografii. Dr. Mihail Magureanu este medic primar radiologie si imagistica la Hipocrat Rahova, avand o experienta vasta in acest domeniu.

Costul unei ecografii abdominale este de 200 de lei, iar o  ecografie mamara bilaterala are un pret de 350 de lei.

Serviciile acestui spital privat din Rahova, sectorul 5, sunt notate si cu note mari, dar si cu note mici de catre cei care au beneficiat de ele. Cei care sunt multumiti au punctat ca medicii sunt bine pregatiti si ca au fost tratati cu amabilitate de intreg personalul. In schimb, bucurestenii care si-au manifestat nemultumirea au subliniat ca nu se respecta programarile sau ca au fost reprogramati, dar si ca de multe ori nu se raspunde la telefon.

4. Centrul Medical Sfantul Spiridon

Centrul Medical Sfantul Spiridon ofera servicii medicale de asistenta primara si de specialitate in mai multe specialitati medicale. Medicii de aici au competente de: ecografii mamare si transvaginale, colposcopie, ecografii vene si artere, ecografii Doppler, ecocardiologie, EKG. Centrul medical se afla in relatie contractuala cu CNAS, astfel ca unele consultatii si servicii sunt oferite gratuit, pe baza biletului de trimitere. O gama vasta de ecografii se efectueaza in aceasta locatie, de la ecografii mamare si de sarcina, la ecografii de tiroida, abdominale si cardiace, prin intermediul celor trei aparate ecograf de inalta performanta.

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei, la dr. Laura Brinzoi-Nuta sau la dr. Ioana Ghibanescu, dar cei care au bilet de trimitere o pot efectua gratuit.

Activitatea medicala din acest centru medical este apreciata, in cea mai mare parte, oamenii spunand ca personalul este bine pregatit, incepand de la receptie si pana in cabinetele medicilor. Faptul ca sunt puse la dispozitie si servicii pentru copii face ca aceasta unitate medicala sa fie potrivita pentru intreaga familie, dupa cum mai spun pacientii. Unii dintre pacienti spun si ca s-au confruntat aici cu o lipsa de organizare, avand in vedere ca nu se raspunde la telefon si ca nu se respecta programarile.

5. MedicalES Izvor

MedicalES este o retea de servicii complexe de imagistica medicala, punand la dispozitie investigatii precum: computer tomograf, rezonanta magnetica, ecografie, osteodensitometrie. Centrele, printre care si MedicalES Izvor, din sectorul 5,  dispun de tehnologie noua si aparatura ultramoderna, cum sunt echipamentele General Electric cu care se fac explorari ecografice complexe asupra a numeroase segmente anatomice: ecografie abdominala, cardiaca, ecografie mamara, ecografie vasculara, de parti moi, morfologie fetala etc.

Pretul unei ecografii abdominale totale este de 350 de lei. O ecografie mamara bilaterala are un tarif de 370 de lei.

Se spune in recenziile de pe internet ca personalul acestui centru de imagistica este amabil si atent la nevoile pacientului, incepand de la receptie si pana la medici. De asemenea, se mai subliniaza si ca se respecta, in general, programarile, fata de alte clinici. La capitolul „nemultumiri” este repetat in mai multe recenzii faptul ca se asteapta mult la telefon pana se poate face o programare.

Concluziile noastre

In momentul in care ai nevoie sa faci o ecografie in sectorul 5 trebuie sa stii care sunt clinicile in care se realizeaza investigatia imagistica, pentru a o alege pe cea mai buna dintre ele si a te bucura de o experienta placuta cu un bun raport calitate-pret.

Dupa cum ai putut sesiza din acest articol, ai la dispozitie, in sectorul 5, mai multe centre medicale din care sa alegi, unele mai mari si mai cunoscute, altele mai mici, dar dotate cu echipamente moderne. Inainte de a lua o decizie, poti suna la clinica sa vezi daca efectueaza ecografia de care ai nevoie si care este tariful pentru aceasta.