Meniu

Ecografie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda importanta de investigatie medicala, deoarece ofera imagini ale structurilor interne ale corpului fara a fi necesara o interventie chirurgicala sau administrarea de radiatii ionizante, ecografia in Deva se poate efectua la una dintre clinicile dotate cu aparatura necesara unor investigatii temeinice de acuratete si personal specializat. Pentru ca nu ai nici timpul, nici energia de a cerceta piata serviciilor de sanatate din orasul tau, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare cu ajutorul caruia vei putea identifica cele mai bune cabinete de imagistica la care sa mergi pentru o ecografie.

Parcurge textul pana la capat pentru a-ti face o idee despre standardele la care se realizeaza examinarile ultrasonografice in Deva si pentru a decide care este clinica sau cabinetul cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Cat costa o ecografie in Deva?

In decizia de a opta pentru un anumit serviciu de ecografie in Deva sunt implicate mai multe considerente, printre care si raportul calitate-pret. In tabelul de mai jos au fost incluse cele mai bune clinici din oras si tarifele practicate de acestea pentru investigatiile imagistice prin ultrasunete.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Eco Med
Clinica-Verificata
150-250 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie este 150-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Aparatura moderna
CM Promed
150-250 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie este 150-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Maxim Serv
150-300 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie este 150-300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Explicatii amanuntite in timpul consultatiilor si examinarilor
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ecografie din Deva

Criteriile de alegere a clinicii pentru o ecografie in Deva pot fi diferite in functie de persoana si de nevoile ei ca pacient. In randurile ce urmeaza vei gasi informatii importante despre calitatea serviciilor centrelor medicale din top, despre ce tipuri de ecografie ofera, ce performante la nivel de aparatura inregistreaza, care sunt competentele medicilor de la cabinetul de ultrasonografie si ce parere au pacientii despre interactiunea cu centrele medicale din clasament. Sunt amanunte relevante necesare unei decizii responsabile si bine argumentate rational, aceea de a selecta clinica spre care te vei indrepta pentru investigatia de care ai nevoie.

1. Eco Med

Centrul Medical Eco Med este alegerea numarul 1 pentru mii de pacienti din judetul Hunedoara atunci cand este vorba despre ecografie. Clinica din Deva a fost infiintata in anul 2005 de catre dr. Mihaela Rinder, medic primar radiologie imagistica medicala, avand competente pentru senologie imagistica, tomografie computerizata si ecografie generala. Pe parcurs s-au adaugat cabinetului de ecografie si alte specialitati medicale precum ginecologie, pediatrie, neunatologie, cadiologie, urologie si un punct de rezoltare analize medicale. In 2021 s-a finalizat o investitie considerabila intr-un sediu nou, dotat cu aparatura de ultima generatie.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o ecografie vei plati intre 150 de lei si 250 de lei, in functie de zona investigata.

Centrul Eco Med inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor. In recenziile de pe Google, acestia apreciaza serviciile de calitate, medicii profesionisti si empatici fara de pacienti, caldura cu care au fost intampinati de personalul medical si dotarile cu aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Eco Med
Vezi Pareri

2. CM Promed

Infiintat in anul 2007 drept continuatoare a unui alt nume de traditie pe piata medicala din Deva (Promedica 2000), Centrul Medical Promed a debutat cu servicii de medicina de familie, extinzandu-se pana in prezent la 27 de cabinetele specializate, in care hunedoreni au acces la consultatii in diverse ramuri medicale, medicina muncii, fise medicale si ecografie. La Promed, pacientii pot fi investigati ecografic cu urmatoarele tipuri de ecografii: abdominala, pelvina, transvaginala 2D, de sarcina (trimestrele I, II, III), mamara, testiculara, tiroidiana, de parti moi (tesut adipos, muschi, tendoane), Doppler cardiovascular, Doppler color arterial si Doppler color venos. La cabinetul de ultrasonografie vei putea conta pe competentele si experienta dr. Dan Florea, medic primar radiologie si imagistica medicala, si ale dr. Laura Schemp, medic specialist in acelasi domeniu.

Pretul ecografiilor variaza in acest centru medical de la 150 la 250 de lei.

O mare parte dintre pacienti declara in recenziile de pe Google ca serviciile CM Promed sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar consultatiile, investigatiile si tratamente recomandate sau aplicate au fost eficiente. Pe de alta parte, sunt si multi pacienti care reclama timpul de asteptare mare si un comportament arogant al personalului de la receptie.

3. Maxim Serv

Centrul medical Maxim Serv este o unitate privata de sanatate din Deva, in care pacientii pot accesa consultatii in 13 ramuri medicale diverse si investigatii cu aparatura moderna: EKG, EEG, eco Doppler, ecografie generala adulti, ecografie abdominala si endoscopie digestiva, ecografie tiroidiana, oscilometrie, osteodensitometrie. Centrul este dotat si cu un aparat de elastografie, cu ajutorul caruia se obtin informatii suplimentare care completeaza ecografiile. 

Tariful pentru o ecografie variaza intre 150 si 300 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in privinta activitatii Maxim Serv. Unii dintre ei spun ca au beneficiat aici de servicii de calitate si de medici profesionisti, care au oferit explicatii amanuntite in timpul consultatiilor si examinarilor. Pe de alta parte, pacientii sunt nemultumiti de preturile ridicate si de timpul de asteptare mare.

Concluzii

Atunci cand vrei sa faci o ecografie in Deva, iar imaginile si informatiile obtinute in urma examinarii sa fie caracterizate de acuratete si precizie, in vederea intocmirii unui diagnostic corect de catre medicul care te trateaza, iti stau la dispozitie centrele medicale de top din clasamentul de mai sus. Vei gasi aici aparatura performanta, standarde ridicate de calitate si medici profesionisti, dispusi sa explice pacientilor rezultatul examinarilor amanuntite pe care le efectueaza.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs, vei avea posibilitatea sa iei o decizie inspirata in ceea ce priveste sanatatea ta si sa mergi la clinica din Deva pe care o consideri cea mai potrivita pentru investigatia imagistica necesara.