Meniu

Ecografie gat Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca ti-a fost recomandata de medicul endocrinolog, fie de orelist, ai nevoie sa afli unde poti face un investigatie cu ultrasunete in Capitala si sa te asiguri ca alegi cea mai buna clinica pentru o ecografie de gat in Bucuresti. Pentru ca nu ai nici timpul, nici energia sa intreprinzi pe cont propriu o cercetare a serviciilor de imagistica de pe o piata atat de vasta, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pentru identificarea celei mai bune solutii pentru sanatatea ta, din acest domeniu.

In Bucuresti, investigatiile ultrasonografice se pot realiza in clinici si centre medicale de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si medici specialisti, fie in imagistica medicala, fie in diverse ramuri medicale, avand insa competente in ecografia generala sau in ecografia de organ.

Cat costa o ecografie de gat in Bucuresti?

Zona gatului poate fi investigata cu ultrasunete atat din perspectiva structurii si functionarii glandei tiroide, cat si in legatura cu structurile moi care se regasesc in componenta acestei parti a corpului, deci o ecografie de gat in Bucuresti poate insemna atat ecografie tiroidiana, fie o ecografie de parti moi in regiunea respectiva a corpului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care poti efectua examinarea, cat si preturile practicate pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie gat
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii de gat porneste de la 170 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Explicatii oferite pe tot parcursul examinarii
 • Punctualitate in onorarea programarilor
NovaLife
300 Ron
 • Pret Ecografie de gat 300 Ron
 • Clinica de exceptie
 • Medici profesionisti, care inspira siguranta si incredere
 • Personal dedicat si empatic
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
Donna Medical
285 Ron
 • Pretul unei Ecografii de gat porneste de la 285 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii medicale integrate in acelasi spatiu
 • Curatenie ireprosabila
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Rosana Medical
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de gat porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Programarile nu sunt respectate
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Eurosanity
195 Ron
 • Pret Ecografie de gat 195 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Medici profesionisti
 • Organizare deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se poate face ecografie de gat in Bucuresti

Vrei, desigur, o investigatie de acuratete, cu aparatura performanta si o interpretare competenta la o ecografie de gat in Bucuresti, astfel incat medicul tau curant sa poata puna un diagnostic exact si sa stabileasca un tratament eficient. Pentru o alegere in cunostinta de cauza, pe care sa nu o regreti ulterior, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care au apelat la experienta si competenta lor.

1. Dr. Roxana Tanasache

Cabinetul individual privat Dr. Roxana Tasanache din Bucuresti este specializat pe imagistica ultrasonografica si ofera pacientilor servicii de ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie parti moi, ecografie gat. Dr. Roxana Tasanache este medic specialist in medicina nucleara, cu o experienta de peste 15 ani in imagistica medicala si o preocupare constanta pentru perfectionare, prin participarea la numeroase cursuri si conferinte in domeniul sau de interes. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, de la producatori renumiti pe plan international, si permite realizarea de investigatii cu ultrasunete la standarde inalte.

Pentru o ecografie de gat la cabinetul dr. Roxana Tanasache vei plati, in functie de zona de interes clinic, 170 de lei pentru examinarea de parti moi si 220 pentru examinarea tiroidei.

Pacientii apreciaza ca serviciile cabinetului sunt ireprosabile, ca medicul este de un profesionalism desavarsit, care stie sa comunice excelent si trateaza persoanele suferinde cu empatie si rabdare, oferind explicatii pe tot parcursul examinarii, legate de procedura si de imaginile obtinute la ecograf. Persoanele care au apelat la dr. Tasanache declara ca programarile se respecta cu punctualitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. NovaLife

Brandul NovaLife a luat fiinta in urma cu 15 ani pe piata de sanatate privata din Timisoara si a dezvoltat recent si o clinica in Bucuresti, care pune la dispozitia locuitorilor Capitalei consultatii si tratamente intr-o mare varietate de ramuri medicale, interventii chirurgicale, analize, investigatii diverse si o paleta larga de ecografii: ecografie abdominala, ecografie tiroidiana, ecografie de parti moi, ecografie completa de gat, ecografie Doppler vasculara, ecografie mamara si altele. Examinarile cu ultrasunete sunt efectuate de dr. Cosmin-Dragos Humulescu, medic specialist medicina interna, avand competente in ecografia generala.

Pe site-ul NovaLife poti gasi lista de preturi pentru consultatii si investigatii. Pentru o ecografie completa de gat, care include tiroida, ganglioni, glande salivare si carotida vei achita suma de 300 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de prestatiile centrului medical. Acestia considera ca Nova Life este o clinica de exceptie, cu medici profesionist, cu personal dedicat si empatic si dotari moderne. De asemenea, din marturiile acestora reiese ca medicii inspira incredere si siguranta. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama o slaba organizare a programarilor, care genereaza timp de asteptare.

3. Donna Medical Center

Dona Medical Center dispune un Centru de excelenta in ecografie in care se pot realiza ecografii la standarde inalte pe diverse zone ale corpului: ecografie mamara, sonoelastografie de san, ecografie musculoscheletala sau de parti moi, ecografie de gat, ecografie tiroidiana, ecografie abdominala, ecografie transvaginala, ecografie pelvina si ecografie pediatrica. Pacientii pot conta aici pe experienta medicilor imagisti, fiecare dintre ei avand in portofoliul de lucru zeci de mii de examene ecografice efectuate de-a lungul a 15-30 de ani de specializare in aceasta tehnica de diagnostic. Donna Medical Center este o clinica medicala privata dedicata femeilor, cu servicii integrate din toate ramurile medicale, fondata in anul 2011 in Bucuresti de catre dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar radiologie si imagistica medicala, expert in senologie.

Lista ampla de servicii si tarifele practicate la aceasta clinica se poate consulta pe site-ul web. Pretul unei ecografii de gat este cuprins intre 285 de lei si 490 de lei, in functie de medic si de zona gatului supusa examinarii.

Pacientii Donna Medical Center marturisesc ca au avut experiente diferite la aceasta clinica. Printre plusurile din activitatea ei se numara profesionalismul medicilor, curatenia ireprosabila din interior si posibilitatea accesarii de servicii diferite de investigatii si tratament in cadrul aceluiasi centru. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie nu are un comportament caracterizat de amabilitate si ca preturile practicate de clinica sunt mari.

4. Rosana Medical

Policlinica Rosana Medical din Valea Oltului este unul dintre cele patru centre medicale din Bucuresti sub umbrela acestui brand de servicii medicale private, catre care te poti indrepta pentru o ecografie de gat. Ai la dispozitie aici un centru medical cu servicii integrate, amplasat intr-un spatiu modern, curat si bine dotat din punct de vedere al echipamentelor medicale si in care se pot rezolva majoritatea problemelor de sanatate: medicina de familie, analize, consultatii de specialitate, investigatii, fizioterapie, imagistica medicala de inalta fidelitate – tomografie computerizata, radiologie, osteodensitometrie DEXA, ecografie. Pentru ultrasonografie te poti adresa unuia dintre cei doi medici specialisti in imagistica medicala, dr. Catalin Ignat sau dr. Roxana Lupa, ambii avand competente in ecografia generala.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Preturile pentru ecografie de gat se situeaza in intervalul 150 de lei – 200 de lei.

Opiniile pacientilor fata de prestatiile clinicii sunt diferite in functie de cabinetul la care au apelat. O buna parte a acestora mentioneaza ca Rosana Medical Valea Oltului are servicii de calitate si medici profesionisti si empatici. Pe de alta parte, multi pacienti reclama faptul ca au avut de asteptat mult peste ora programarii, ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine si raspunde foarte greu la telefon.

5. Eurosanity

Inca din anul 2008, Centrul Medical Eurosanity se adreseaza pacientilor din Bucuresti cu servicii de medicina de familie, medicina muncii, consultatii, diagnostic si tratament in 12 ramuri medicale, laborator de analize, investigatii ecografice de acuratate: ecografie abdominala, ecografie tiroidiana, ecografie de parti moi, ecografie de gat, ecografie mamara, ecografie musculo-scheletala, ecografie transvaginala, ecografie de sarcina si ecografie Doppler. La cabinetul specializat de ultrasonografie vei gasi doi medici bine pregatiti: dr. Roxana Lupa, medic primar medicina generala, medic de familie, avand competente in ecografie generala, si dr. Dan Paulian, medic primar chirurgie generala, cu competente in ultrasonografie generala.

Pretul pentru o ecografie de gat este de 195 de lei in aceasta clinica.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu modul in care activitatea clinicii le-a satisfacut nevoile. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, sunt acuzate mari deficiente in gestionarea programarilor si mult timp pierdut in sala de asteptare.

Concluzii

Daca te adresezi unei clinici de top prezentate in clasamentul de mai sus, ai toate sansele sa beneficiezi de conditii excelente pentru o ecografie de gat in Bucuresti, fie ca ai nevoie de ecografie de parti moi, de ecografie de tiroida, de ecografie Doppler pentru carotida sau de o examinare completa a acestei zone a corpului. Iti stau la dispozitie aparatura de ultima generatie, pentru investigatii performante, si medici profesionisti, competenti si experimentati pentru interpretarea imaginilor obtinute prin ultrasonografie.

Centrele si cabinetele de imagistica din Bucuresti functioneaza la standarde inalte de calitate si, oricare ar fi alegerea ta, vei avea parte de un rezultat ecografic precis, pe care medicul curant il poate folosi cu succes la diagnosticarea si tratamentul pentru problemele tale de sanatate.