Meniu

Ecografie gat Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In urma simptomelor pe care le-ai experimentat in ultima vreme, medicul specialist iti recomanda sa faci o ecografie la gat in Constanta? Cunoscuta si sub denumirea de ecografie tiroidiana, scopul investigatiei este de a depista prezenta nodulilor sau formatiunilor suspecte la tiroidei. Metoda ultrasonografica ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, pacientii bucurandu-se de un punct semnificativ de plecare in procesul de tratare. Datorita faptului ca tehnologia folosita in medicina este din ce in ce mai avansata, medicii pot stabili un diagnostic cu o acuratete ridicata. Cu ajutorul aparaturii ecografice se poate depista si prezenta cancerului tiroidian, chiar daca este in faza incipienta. In cazul in care ai predispozitie genetica la cancerul tiroidian, specialistii recomanda sa repeti investigatia o data pe an.

Parcurge articolul pana la sfarsit si afla care este unitatea medicala din Constanta catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. De asemenea, afla care este si pretul practicat pentru investigatia ultrasonografica pentru a sti ce buget sa pregatesti inainte de a merge la clinica.

Cat costa o ecografie la gat in Constanta? 

Stim cat de mult iti doresti sa fii la curent cu cele mai noi informatii cu privire la clinicile la care urmeaza sa mergi, asa ca te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos pentru a afla cat costa o ecografie la gat in Constanta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie gat
Rating
Website
Pro Diagnostic
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret Ecografie gat 70 Ron
  • Acuratetea ridicata a rezultatelor
  • Echipamente de ultima generatie
  • Medici implicati
  • Buna pregatire
  • Competenta si profesionalism
  • Atmosfera primitoare
  • Asteptarea indelungata a rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru a beneficia de o ecografie la gat in Constanta?

Pentru depistarea nodulilor tiroidieni se recomanda desfasurarea unei ecografii la gat. In Constanta, din fericire, exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia, pe care ti-o vom prezenta in cele ce urmeaza. Iata ce trebuie sa stii despre aceasta:

Pro Diagnostic

Pro Diagnostic, cu sediul social in strada Farului, nr. 30, este un laborator medical acreditat din Constanta, infiintat in 2001, care utilizeaza o tehnologie avansata, unde poti beneficia de o ecografie la gat cu rezultate precise si rapide. In perioada 2004 si 2011 s-a decis extinderea activitatii punctelor de recoltare, prevazute astfel: unul pe strada Principala, nr. 40 si unul pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 40. Echipa de medici desfasoara o activitate multidisciplinara si are la dispozitie aparaturi moderne, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de investigatii precise. 

Pretul pentru o ecografie la gat (tiroida) este de 70 lei. La pachet cu aceasta, ai putea sa iti indrepti atentia si catre o consultatie, unde vei primi indicatii de specialitate. Pretul sau este de 120 lei.

Unitatea medicala este apreciata pentru acuratetea rezultatelor obtinute, dar si pentru echipamentele de ultima generatie de care dispune. Echipa de medici este intotdeauna implicata, bine pregatita, competenta si profesionista, depunand toate eforturile necesare pentru a asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare persoana in parte. Cu toate acestea, durata de asteptare pana la primirea rezultatelor poate fi destul de ridicata in unele cazuri.

Vezi parerile pacientilor despre Pro Diagnostic
Vezi Pareri

Concluzii

Medicul specialist te incurajeaza sa faci o ecografie la gat in Constanta, asa ca vrei sa te asiguri ca gasesti o clinica de incredere la care poti apela? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am pregatit mai sus. Nu amana vizita la medic, mai ales daca ai o predispozitie catre afectiunile tiroidiene, asa ca mergi la cabinetul de specialitate periodic si efectueaza investigatiile recomandate.