Meniu

Ecografie genunchi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe persoane se adreseaza medicilor pentru a face ecografie la genunchi in Cluj. Care este motivul? Acestia se confrunta cu dureri persistente si disconfort la nivelul genunchiului, care pot fi motivate de producerea unei leziuni traumatice sau de existenta unei afectiuni despre care pacientul nu stie.

Cu ajutorul acestei investigatii, se pot depista afectiuni ca leziunile de meninsc, rupturile de tendon, hemartroza si multe alte probleme ale genunchiului. Daca simti dureri puternice de genunchi, nu trebuie sa amani vizita la medic. Judetul Cluj gazduieste multe centre specializate pe imagistica, unde poti merge pentru o astfel de investigatie.

Unde se poate face ecografie la genunchi in Cluj?

In Cluj, exista numeroase centre de imagistica unde se face ecografia genunchiului la preturi bune. Daca medicul ti-a recomandat sa faci o investigatie de acest tip, te poti orienta catre serviciile celor mai reputate centre medicale unde se fac si ecografii. Tabelul de mai jos prezinta, pe scurt, cateva informatii utile despre cele mai bune unitati medicale dintre care poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie genunchi
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Ecografie genunchi 350 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Rezultate precise si rapide
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala implicata
 • Atmosfera primitoare
 • Tratament personalizat
Cuore Medica
2
200 Ron
 • Pret Ecografie genunchi 200 Ron
 • Cadre medicale cu experienta
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii si implicare
 • Servicii calitative
EcoDiagnost
3
300 Ron
 • Pret Ecografie genunchi 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Locatie curata
 • Echipamente moderne
 • Ambianta placuta
Medsan
225 Ron
 • Pret Ecografie genunchi 225 Ron
 • Act medical de calitate
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Parcare privata
 • Programari nerespectate
Asteco
200 Ron
 • Pret Ecografie genunchi 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Colectiv dedicat si profesionist
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Medimages
350 Ron
 • Pret Ecografie genunchi 350 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal amabil si atent
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ecografie genunchi in Cluj: clasamentul celor mai bune clinici si centre medicale

Ecografia genunchiului nu este dureroasa si nu are efecte adverse, iar locuitorii judetului Cluj au la dispozitie numeroase centre medicale unde se folosesc tehnologii de ultima ora, ce asigura un confort superior si un disconfort minim in timpul procedurii.

Ai nevoie de o ecografie musculo-scheletala in zona genunchiului? Urmatorul clasament informeaza cu privire la cele mai reputate clinici si centre unde se efectueaza investigatii de acest fel, sintetizand informatii de interes cu privire la tarifele practicate si calitatea serviciului:

1. Centrokinetic

Esti in cautarea unei unitati medicale in cadrul careia sa efectuezi o ecografie de genunchi in Cluj-Napoca, dar nu stii care varianta este cea mai potrivita? Atunci iti poti indrepta atentia catre Centrokinetic, o unitate medicala cu specific multidisciplinar, care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Departamentul de imagistica este coordonat de medici cu o buna pregatire in domeniu care asigura servicii de inalta calitate si posibilitatea tuturor pacientilor de a beneficia de un diagnostic corect si de un tratament pe masura. Pentru ca acestia au la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performanta, rezultatele primite sunt intotdeauna exceptionale. De asemenea, in cazul pacientilor care au nevoie de recuperare si terapie prin miscare, unitatea medicala este echipata si cu o sala de kinetoterapie, in cadrul careia isi desfasoara activitatea terapeuti experimentati. Astfel, fiecare persoana primeste ajutorul de care are nevoie pentru a-si recapata sanatatea. 

Pretul pentru o ecografie la genunchi este de 350 lei. 

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de interactiunea cu personalul medical. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide, gratie aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii. De asemenea, echipa medicala depune toate eforturile necesare pentru ca pacientii sa se bucure de o atmosfera primitoare si de un tratament corespunzator de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Cuore Medical

Cuore Medical ocupa prima pozitie in topul clasamentului clinicilor din Cluj unde se face, printre altele, si ecografie de genunchi. Obiectivul acestei clinici este de a preveni si trata patologiile care se incadreaza in specialitati precum reumatologia, cardiologia, dermatologia si altele. Ecografiile sunt realizate de o echipa cu experienta, care mizeaza pe o colaborare armonioasa in vederea diagnosticarii precise si asigurarii unui tratament corect.

Pretul unei ecografii la genunchi este de 200 lei la aceasta clinica.

Pacientii care au scris despre serviciile clinicii in mediul online s-au declarat multumiti de calitatea acestora. Colectivul este descris ca fiind profesionist si atent la detalii. Rabdarea si implicarea sunt alte doua calitati ce definesc personalul medical din aceasta clinica.

3. EcoDiagnost

O optiune foarte buna a pacientilor din Cluj in vederea efectuarii unei ecografii a genunchiului este Eco Diagnost. Activitatea sa consta in asigurarea unei rezolutii inalte a evaluarilor ecografice si in calitatea consultatiilor complementare. Standardele inalte ale serviciilor sunt asigurate de experienta personalului si de echipamentele folosite.

Pretul ecografiei la genunchi are tariful de 300 lei.

Pacientii au foarte multe cuvinte de lauda la adresa clinicii si personalului, pe care le-au exprimat prin intermediul recenziilor online. Cadrele medicale sunt caracterizate de profesionalism, rabdare si empatie. Serviciile sunt de inalta calitate, locatia este curata si dotata cu echipamente moderne, iar ambianta este placuta.

4. Medsan

Un centru medical recunoscut pentru serviciile de inalta calitate, inclusiv in cazul ecografiei pentru genunchi si altor parti ale organismului, este Medsan din Cluj. De peste 18 ani, asigura un act medical de calitate si reuneste o echipa formata din 60 de cadre medicale, specializate pe diferite ramuri medicale. Obiectivul sau este de a oferi excelenta in materie de servicii medicale pentru comunitatea clujeana.  

Pentru o ecografie de genunchi, pacientii vor plati 225 lei.

Foarte multi pacienti recomanda serviciile clinicii si spun ca au avut o experienta foarte buna. Acestia noteaza pozitiv atitudinea personalului, care este profesionist, amabil, rabdator si competent. Un alt aspect apreciat il reprezinta comunicarea eficienta atat cu medicii, cat si cu personalul de la receptie. In plus, centrul medical dispune de parcare privata. Unii pacienti au mentionat ca exista ceva probleme cu birocratia si timpul de asteptare.

5. Asteco

Persoanele din Cluj care vor sa beneficieze de investigatii inalt calitative in cazul ecografiei de genunchi pot alege centrul medical multidisciplinar Asteco. Acesta a fost deschis in anul 2010, cand a oferit in premiera consultatii cu echipa completa de medici din specialitatile nutritie-diabetologie-endocrinologie. In cadrul sau profeseaza un colectiv format din 35 de cadre medicale dedicate unei abordari integrate si moderne in preventia si tratarea afectiunilor medicale non-chirurgicale.

Pretul ecografiei in cadrul acestui centru medical este de 200 lei.

Pe internet, au fost exprimate multe pareri pozitive, in care pacientii care au trecut pragul centrului si-au manifestat aprecierea fata de serviciile de care au beneficiat. Colectivul este dedicat, profesionist si grijuliu. Sunt apreciate modul in care medicii comunica si pregatirea profesionala a acestora. Exista si cativa pacienti care spun ca au intampinat neplaceri in comunicarea cu personalul de la receptie.

6. Medimages

Medimages este un centru situat in Cluj, dedicat imagisticii senologice, in cadrul caruia se efectueaza si ecografie de genunchi. Cu o activitate de peste 10 ani, acest centru gazduieste un colectiv medical a carui performanta este recunoscuta inclusiv pe plan international. Calitatea serviciilor este asigurata de experienta personalului si de folosirea unor tehnologii de varf.

Pretul unei ecografii pentru genunchi este de 350 lei.

Serviciile medicale sunt de calitate, lucru mentionat de mai multi pacienti care si-au relatat experienta in mediul online. Comunicarea cu personalul medical este foarte buna, acesta oferind explicatii pacientilor si fiind caracterizat de profesionalism, empatie si rabdare. Tot personalul este descris ca fiind amabil si extrem de atent. Conditiile din clinica sunt excelente, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Cu toate acestea, timpul de asteptare este uneori foarte mare, ceea ce indica o organizare defectuoasa.

Concluzii

Cluj este un judet cu numeroase optiuni cand vine vorba despre servicii de imagistica, astfel ca ecografia genunchiului se poate face la un numar mare de clinici si centre medicale specializate, ce au in dotare echipamente moderne.

Este recomandat sa te adresezi medicilor in timp util atunci cand durerea de genunchi devine tot mai intensa si nu poti identifica motivul. Cu ajutorul investigatiilor detaliate, acestia vor putea pune un diagnostic si recomanda tratamentul potrivit.