Ecografie genunchi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe persoane se adreseaza medicilor pentru a face ecografie la genunchi in Cluj. Care este motivul? Acestia se confrunta cu dureri persistente si disconfort la nivelul genunchiului, care pot fi motivate de producerea unei leziuni traumatice sau de existenta unei afectiuni despre care pacientul nu stie.

Cu ajutorul acestei investigatii, se pot depista afectiuni ca leziunile de meninsc, rupturile de tendon, hemartroza si multe alte probleme ale genunchiului. Daca simti dureri puternice de genunchi, nu trebuie sa amani vizita la medic. Judetul Cluj gazduieste multe centre specializate pe imagistica, unde poti merge pentru o astfel de investigatie.

Unde se poate face ecografie la genunchi in Cluj?

In Cluj, exista numeroase centre de imagistica unde se face ecografia genunchiului la preturi bune. Daca medicul ti-a recomandat sa faci o investigatie de acest tip, te poti orienta catre serviciile celor mai reputate centre medicale unde se fac si ecografii. Tabelul de mai jos prezinta, pe scurt, cateva informatii utile despre cele mai bune unitati medicale dintre care poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie genunchi
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 150 Ron
 • Cadre medicale cu experienta
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii si implicare
EcoDiagnost
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Locatie curata
 • Echipamente moderne
 • Ambianta placuta
Medsan
130 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 130 Ron
 • Act medical de calitate
 • Comunicare eficienta cu personalul
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Parcare privata
 • Unii pacienti au notat negativ timpul de asteptare
Asteco
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Colectiv dedicat si profesionist
 • Cativa pacienti au fost dezamagiti de comunicarea cu personalul de la receptie
Medimages
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 350 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal amabil si atent
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timpul de asteptare se poate prelungi foarte mult
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ecografie genunchi in Cluj: clasamentul celor mai bune clinici si centre medicale

Ecografia genunchiului nu este dureroasa si nu are efecte adverse, iar locuitorii judetului Cluj au la dispozitie numeroase centre medicale unde se folosesc tehnologii de ultima ora, ce asigura un confort superior si un disconfort minim in timpul procedurii.

Ai nevoie de o ecografie musculo-scheletala in zona genunchiului? Urmatorul clasament informeaza cu privire la cele mai reputate clinici si centre unde se efectueaza investigatii de acest fel, sintetizand informatii de interes cu privire la tarifele practicate si calitatea serviciului:

1. Cuore Medical

Cuore Medical ocupa prima pozitie in topul clasamentului clinicilor din Cluj unde se face, printre altele, si ecografie de genunchi. Obiectivul acestei clinici este de a preveni si trata patologiile care se incadreaza in specialitati precum reumatologia, cardiologia, dermatologia si altele. Ecografiile sunt realizate de o echipa cu experienta, care mizeaza pe o colaborare armonioasa in vederea diagnosticarii precise si asigurarii unui tratament corect.

Pretul unei ecografii la genunchi este de 150 lei la aceasta clinica.

Pacientii care au scris despre serviciile clinicii in mediul online s-au declarat multumiti de calitatea acestora. Colectivul este descris ca fiind profesionist si atent la detalii. Rabdarea si implicarea sunt alte doua calitati ce definesc personalul medical din aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. EcoDiagnost

O optiune foarte buna a pacientilor din Cluj in vederea efectuarii unei ecografii a genunchiului este Eco Diagnost. Activitatea sa consta in asigurarea unei rezolutii inalte a evaluarilor ecografice si in calitatea consultatiilor complementare. Standardele inalte ale serviciilor sunt asigurate de experienta personalului si de echipamentele folosite.

Pretul ecografiei la genunchi are tariful de 250 lei.

Pacientii au foarte multe cuvinte de lauda la adresa clinicii si personalului, pe care le-au exprimat prin intermediul recenziilor online. Cadrele medicale sunt caracterizate de profesionalism, rabdare si empatie. Serviciile sunt de inalta calitate, locatia este curata si dotata cu echipamente moderne, iar ambianta este placuta.

3. Medsan

Un centru medical recunoscut pentru serviciile de inalta calitate, inclusiv in cazul ecografiei pentru genunchi si altor parti ale organismului, este Medsan din Cluj. De peste 18 ani, asigura un act medical de calitate si reuneste o echipa formata din 60 de cadre medicale, specializate pe diferite ramuri medicale. Obiectivul sau este de a oferi excelenta in materie de servicii medicale pentru comunitatea clujeana.  

Pentru o ecografie de genunchi, pacientii vor plati 130 lei.

Foarte multi pacienti recomanda serviciile clinicii si spun ca au avut o experienta foarte buna. Acestia noteaza pozitiv atitudinea personalului, care este profesionist, amabil, rabdator si competent. Un alt aspect apreciat il reprezinta comunicarea eficienta atat cu medicii, cat si cu personalul de la receptie. In plus, centrul medical dispune de parcare privata. Unii pacienti au mentionat ca exista ceva probleme cu birocratia si timpul de asteptare.

4. Asteco

Persoanele din Cluj care vor sa beneficieze de investigatii inalt calitative in cazul ecografiei de genunchi pot alege centrul medical multidisciplinar Asteco. Acesta a fost deschis in anul 2010, cand a oferit in premiera consultatii cu echipa completa de medici din specialitatile nutritie-diabetologie-endocrinologie. In cadrul sau profeseaza un colectiv format din 35 de cadre medicale dedicate unei abordari integrate si moderne in preventia si tratarea afectiunilor medicale non-chirurgicale.

Pretul ecografiei in cadrul acestui centru medical este de 150 lei.

Pe internet, au fost exprimate multe pareri pozitive, in care pacientii care au trecut pragul centrului si-au manifestat aprecierea fata de serviciile de care au beneficiat. Colectivul este dedicat, profesionist si grijuliu. Sunt apreciate modul in care medicii comunica si pregatirea profesionala a acestora. Exista si cativa pacienti care spun ca au intampinat neplaceri in comunicarea cu personalul de la receptie.

5. Medimages

Medimages este un centru situat in Cluj, dedicat imagisticii senologice, in cadrul caruia se efectueaza si ecografie de genunchi. Cu o activitate de peste 10 ani, acest centru gazduieste un colectiv medical a carui performanta este recunoscuta inclusiv pe plan international. Calitatea serviciilor este asigurata de experienta personalului si de folosirea unor tehnologii de varf.

Pretul unei ecografii pentru genunchi este de 350 lei.

Serviciile medicale sunt de calitate, lucru mentionat de mai multi pacienti care si-au relatat experienta in mediul online. Comunicarea cu personalul medical este foarte buna, acesta oferind explicatii pacientilor si fiind caracterizat de profesionalism, empatie si rabdare. Tot personalul este descris ca fiind amabil si extrem de atent. Conditiile din clinica sunt excelente, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Cu toate acestea, timpul de asteptare este uneori foarte mare, ceea ce indica o organizare defectuoasa.

Concluzii

Cluj este un judet cu numeroase optiuni cand vine vorba despre servicii de imagistica, astfel ca ecografia genunchiului se poate face la un numar mare de clinici si centre medicale specializate, ce au in dotare echipamente moderne.

Este recomandat sa te adresezi medicilor in timp util atunci cand durerea de genunchi devine tot mai intensa si nu poti identifica motivul. Cu ajutorul investigatiilor detaliate, acestia vor putea pune un diagnostic si recomanda tratamentul potrivit.