Meniu

Ecografie genunchi Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerea de genunchi este, potrivit statisticilor, a doua cauza pentru durerile cronice, iar diagnosticul acesteia include in principal investigatia cu ultrasunete, in cazul tau o ecografie genunchi in Constanta. Daca nu stii inca unde sa mergi pentru efectuarea acesteia, articolul de fata iti  sta la dispozitie cu informatii utile despre centrul medical care detine aparatura necesara pentru examinare.

Citeste textul pana la final si vei afla unde in Constanta ai putea sa accesezi o ecografie de genunchi si in ce conditii se desfasoara aceasta.

Cat costa o ecografie de genunchi in Constanta?

Chiar daca pretul serviciului nu este cel mai important aspect, vrei sa iti pregatesti bugetul din timp pentru o ecografie de genunchi in Constanta. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tariful practicat pentru investigatia ultrasonografica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie genunchi
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Ecografie genunchi 200 Ron
  • Spital modern cu standarde ridicate
  • Act medical de calitate
  • Personal profesionist
  • Medici bine pregatiti, cu experienta
  • Solutii eficiente de tratament
  • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru ecografie de genunchi in Constanta?

Inainte de a suna la clinica pentru o programare la o ecografie de genunchi in Constanta, trebuie sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si pentru a obtine un diagnostic imagistic de calitate, care sa ii foloseasca medicului tau curant pentru stabilirea unui tratament corect. Ai nevoie deci de informatii suplimentare despre activitatea clinicii, despre echipamentele de care dispune, despre competentele medicilor si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanuntele necesare pentru a-ti putea forma o parere despre standardele de lucru ale centrului medical.

Ovidius Clinical Hospital

La Ovidiul Clinical Hospital poti beneficia de o ecografie de genunchi in Policlinica spitalului privat din Constanta. Ecografele din centrului medical sunt GE Volusan S8 S8 și SIUI Apogee 5300, cu performante excelente in examinarea pacientilor. Te vei adresa pentru ultrasonografie unuia dintre cei patru medici primari, specializati in radiologie si imagistica medicala, cu o vasta experienta. De asemenea, investigatia la genunchi se poate efectua si in cadrul cabinetului de reumatologie. Ovidius Hospital din Constanta este cel mai mare si modern spital privat din sud-estul tarii, dotat cu aparatura de ultima generatie, care implinește 10 ani de activitate la standarde inalte, in peste 30 de specializari medicale, chirurgicale si nechirurgicale, puse la dispozitia pacientilor in regim de spitalizare de zi, spitalizare continua si in ambulatoriu.

Pretul unei ecografii de genunchi este aici de 200 de lei. Pentru afectiunile genunchiului, poti solicita si o consultatie la reumatologie, la pretul de 275 de lei la medic specialist si 295 de lei la medic primar.

Ovidius Clinical Hospital este un brand medical deosebit de apreciat de pacienti, pentru standardele inalte de lucru, pentru calitatea actului medical, pentru profesionalismul personalului, pregatirea de exceptie si experienta medicilor, precum si pentru solutiile eficiente de tratament. Unele persoane reclama o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

Concluzii

Investigatia ultrasonografica este esentiala pentru verificarea tesuturilor moi si a articulatiilor si poti beneficia de calitate si acuratete, daca alegi sa faci o ecografie de genunchi in Constanta la centrul medical privat prezentat in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici un colectiv de medici bine pregatiti, atat in radiologie si imagistica medicala, cat si la reumatologie, cu ajutorul carora vei putea beneficia de un diagnostic corect si de un tratament adecvat pentru afectiunile genunchiului.