Meniu

Ecografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ecografie in Iasi te poate ajuta sa afli mai multe despre starea ta de sanatate, astfel incat sa poti beneficia de un tratament cat mai potrivit. In functie de simptomele prin care treci, investigatia se poate face in mai multe zone ale corpului; spre exemplu, daca te confrunti cu o durere in abdomen care nu-ti da pace, o ecografie abdominala poate sa-ti ofere mai multe informatii.

Serviciile din Iasi sunt efectuate de medici cu experienta in domeniu, care prioritizeaza calitatea actului medical. Dupa obtinerea rezultatelor, ei te vor indruma catre un alt specialist, care te poate sprijini in rezolvarea problemei de sanatate cu care te confrunti.

Cat costa o ecografie in Iasi?

Pretul ecografiei in Iasi poate sa fie mai mare sau mic, in functie de tipul de investigatie efectuat: abdominala, tiroidiana, mamara etc. Cu ajutorul tabelului de mai jos, poti vedea suma de la care pornesc serviciile de ecografie in oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Dr. Panaite
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de ecografii
 • Colaborare CAS
 • Promptitudine
Copou Center
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 150 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Personal de specialitate
 • Diverse specializari
 • Reduceri periodice
 • Pachete speciale pentru cei mici
Medimagis
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Organizare slaba
 • Lipsa de comunicare
HermaMed Center
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Organizare slaba
Stefania Medical
60 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 60 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Preturi accesibile
 • Diverse promotii
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie in Iasi

Intrucat optiunile pe care le ai la dispozitie in vederea obtinerii unei ecografii in orasul Iasi sunt numeroase, este important sa te gandesti la cateva criterii de la bun inceput, al caror scop este de a-ti face alegerea mai usoara. Pentru unele persoane, tarifele nu pot fi ignorate, in timp ce pentru altele, comportamentul medicilor trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor. In lista de mai jos sunt prezentate informatii care te pot ajuta sa iei o decizie:

1. Dr. Panaite Iulia Vaida

Primul loc in care se pot duce oamenii pentru a avea acces la o gama variata de ecografii in Iasi, este cabinetul de radiologie al Dr. Panaite Iulia Vaida. Misiunea cabinetului este de a intampina fiecare pacient in parte cu grija si de a se asigura ca diagnosticul pe care il primeste este unul corect. Pacientii pot opta pentru o ecografie abdominala, mamara, tiroidiana, pelvina, Doppler vasculara, la artere, vene membre inferioare, glande salivare si parti moi. Investigatiile se pot efectua cu bilet de trimitere CAS, in limita fondului disponibil sau contra cost.

Costul unei ecografii incepe de la 100 de lei.

In recenziile pozitive acordate cabinetului Dr. Panaite Iulia Vaida, utilizatorii scot in evidenta profesionalismul si amabilitatea personalului medical. Aceste doua caracteristici, care descriu activitatea cabinetului de radiologie, ii determina pe pacienti sa se intoarca de fiecare data cand au nevoie de o investigatie de acest tip.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Panaite Iulia Vaida
Vezi Pareri

2. Copou Medical Center

Una din specializarile Centrului Medical Copou din Iasi este ecografia, iar portofoliul de servicii pe care medicii il pun la dispozitia pacientilor este unul variat, de la examinare ecografica in Doppler, la examinare ecografica abdominala sau abdomino-pelviana. Mai mult decat atat, la centru exista colaboratori care pot efectua ecografii specifice, precum ecocardiografia, ecografia tiroidiana, ecografia endovaginala etc. Investigatia este complet inofensiva, ceea ce inseamna ca poate fi repetata de cate ori este nevoie pentru a-i oferi pacientului un diagnostic clar. Activitatea Centrului se caracterizeaza prin pasiune, profesionalism si calitate, iar in ceea ce priveste dotarile, aparatura medicala si laboratorul de ultima generatie sunt extrem de utile medicilor de specialitate in procesul de diagnosticare si tratament.

Costul pentru o ecografie la acest centru este de 150 de lei.

Pacientii care au apelat la serviciile Copou Medical Center au fost atat de multumiti de rezultate, incat au decis sa lase recenzii pozitivii centrului. Experienta placuta pe care au descris-o, i-a determinat si pe altii sa aleaga sa-si faca o ecografie la centrul respectiv.

3. Medimagis

Un alt centru la care se pot duce persoanele care-si doresc sa aiba acces la o gama variata de ecografii si alte examene imagistice in Iasi este Medimagis. Din echipa centrului fac parte medici cu experienta in domeniu, precum Dr. Haba Danisia, medic primar in radiologie, dar si Dr. Dobrovat Bogdan-Ionut, medic primar in radiologie si imagistica medicala. Oamenii pot opta pentru o ecografie la abdomen, pelvis, tiroida, san etc. Investigatiile se realizeaza prin intermediul aparatului Esaote MyLab50 Xvision. Pe langa acestea, pacientii mai au la dispozitie si radiografiile digitale 2D, dar si serviciile de tomografie volumetrica in diferite campuri de examinare.

Pentru o ecografie efectuata la Medimagis, pretul este de 150 de lei.

Majoritatea recenziilor acordate centrului Medimagis sunt pozitive, iar oamenii apreciaza faptul ca personalul medical este implicat. Chiar si asa, unii utilizatori au fost dezamagiti de organizarea slaba, care a dus la un timp de asteptare mai lung. Mai mult decat atat, exista persoane care au sesizat o diferenta intre pretul care le-a fost comunicat initial si cel pe care au trebuit sa-l plateasca.

4. HermaMed Center  

Clinica medicala HermaMed are o activitate de peste 15 ani vechime, lucru ce i-a permis sa-si perfectioneze si sa-si extinda serviciile, iar una din specializarile sale este ecografia in Iasi. Misiunea principala a centrului este de a diminua pe cat posibil si chiar suprima suferinta oamenilor, iar realizarea ei este posibila datorita echipei formate din medici specialisti. Un alt obiectiv al centrului este corectarea si prevenirea erorilor medicale. Orice pacient poate avea acces la servicii de calitate, indiferent ca are sau nu asigurare. Centrul dispune de tehnologie de ultima generatie, care-i sprijina pe medici pe tot parcursul actului medical.

Costul unei ecografii incepe de la 100 de lei.

Medicii care fac parte din echipa HermaMed Center dau dovada de profesionalism si implicare, dupa cum observa mai mult utilizatori in recenziile pe care le-au lasat pe pagina clinicii. Din pacate, nu s-a putut trece cu vederea peste organizarea slaba, iar in unele cazuri, comportamentul asistentelor a lasat de dorit, motiv pentru care unii pacienti au dat un rating mic serviciilor clinicii.

5. Stefania Medical

Lista se incheie cu Stefania Medical, o clinica medicala la care se pot efectua diverse investigatii de ecografie si alte analize medicale in Iasi. Activitatea clinicii a inceput in anul 2004, iar dupa aproape doua decenii, ea continua sa furnizeze servicii de calitate tuturor pacientilor interesati. Tarifele practicate sunt accesibile, iar pe langa acestea, clinica ofera si promotii in mod periodic, pentru ca oamenii sa poata beneficia de serviciul de care au nevoie, indiferent de starea lor materiala. Printre ecografiile ce pot fi efectuate la aceasta clinica se numara ecografia abdomenului superior, cea a abdomenului inferior, ecografia la tiroida, Doppler etc.

Pretul unei ecografii incepe de la 60 de lei.

Pe de-o parte, unii pacienti au avut parte de o experienta placuta, caracterizata prin promptitudine si o buna organizare. Pe de-alta parte, alti pacienti au sesizat o lipsa de profesionalism din partea personalului centrului: rezultatele pe care trebuiau sa le primeasca au intarziat, iar in unele cazuri, pacientii n-au reusit nici macar sa-si faca o programare.

Concluzii

In final, decizia cu privire la clinica unde iti vei face ecografie in Iasi iti apartine. In functie de nevoile pe care le ai, poti alege una din optiunile prezentate mai sus pentru a te programa, iar dupa aceea, tot ce ramane de facut este sa te prezinti la sediu in ziua respectiva. Pe baza rezultatelor obtinute, poti face rost de tratamentul de care ai nevoie.