Meniu

Ecografie mamara Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe paciente si-au manifestat interesul de a se programa la ecografie mamara in Baia Mare, fie pentru ca experimenteaza anumite simptome care ar putea indica existenta unei afectiuni mamare, fie ca parte din controlul de rutina. Investigatia este neiradianta si nedureroasa, astfel ca poate fi repetata de cate ori este nevoie. 

Dupa varsta de 40 de ani, ecografia mamara devine o metoda complementara pentru mamografie. Ecografia de san poate fi necesara inclusiv pentru a urmari evolutia unui nodul, fiind o tehnica imagistica prin care se depisteaza mai multe anomalii ale sanilor. Pentru a afla unde poti face ecografie mamara in Baia Mare la pret accesibil, continua sa citesti acest articol si sa afli mai multe despre clinicile de top specializate in acest domeniu. 

Care este tariful pentru o ecografie mamara in Baia Mare?

Pretul este unul dintre primele detalii pe care vor sa le cunoasca pacientele care se programeaza la ecografie mamara, Baia Mare fiind un oras in care investigatia poate fi efectuata la pret accesibil. Tariful variaza usor de la o clinica la alta, iar din tabelul de mai jos poti afla ce costuri implica ecografia la san in cadrul celor mai apreciate centre medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Lese Mihaela
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Ecografie mamara 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si grija pentru pacient
 • Medic cu experienta
Euromedica Hospital
240 Ron
 • Pret Ecografie mamara 240 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie pentru pacient
 • Amabilitate si comunicare eficienta
 • Conditii foarte bune
Multicare Clinic
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Demian Grad
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Solutii medicale eficiente
 • Profesionalism
 • Aparatura moderna
Fortis Diagnosis
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate
 • Curatenie
 • Apelurile sunt preluate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ecografie mamara in Baia Mare: clasamentul celor mai bune clinici

Experienta personalului si performanta echipamentelor folosite sunt doua criterii indeplinite de mai multe clinici din Baia Mare, care au devenit optiuni principale pentru persoanele care vor sa se programeze la ecografie mamara.

Iata clasamentul celor mai bune clinici si centre medicale unde se fac si ecografii de san:

1. Dr. Lese Mihaela

Dr. Lese Mihaela este unul dintre medicii la care poti apela in Baia Mare pentru ecografia mamara. Activitatea acestui cabinet se centreaza pe consultatii si servicii din sfera chirurgiei generale si a ecografiei, lista de investigatii fiind extinsa pe masura ce a fost achizitionata aparatura performanta. Activitatea cabinetului medical a inceput in anul 2002, fiind locul in care profeseaza dr. Lese Mihaela. Aceasta are un parcurs academic si profesional remarcabil, fiind medic primar chirurg si doctor in stiinte medicale. Aceasta a beneficiat de burse de studii in Belgia si Olanda, participand ulterior la numeroase cursuri postuniversitare. 

Ecografia mamara costa 180 lei.

Dintre pacientii care si-au relatat experienta avuta la acest cabinet si in mediul online, cei mai multi spun ca o apreciaza pe dr. Lese Mihaela pentru profesionalism si amabilitate. In lista avantajelor intra atat calitatea serviciilor, cat atentia la nevoile pacientului si grija fata de acesta.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Lese Mihaela
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Pentru servicii medicale integrate, inclusiv pentru ecografii mamare, pacientele din Baia Mare se pot orienta catre Euromedica Hospital. Spitalul a fost deschis in anul 2006 si marcheaza primul spital privat din judetul Maramures, a carui misiune este de a oferi ingrijiri medicale intr-o locatie dotata la standarde europene. Se foloseste aparatura medicala de ultima generatie si este acoperita o gama completa de servicii, fiind disponibile 20 de specialitati. Colectivul centrului este alcatuit din 32 de medici specialisti, care asigura consultatii, investigatii si tratamente dintre cele mai complexe. 

La Euromedica Hospital, pretul unei ecografii mamare este de 240 lei.

Numerosi pacienti si-au relatat experienta avuta la acest spital, avand cuvinte de lauda pentru medici si asistente. Majoritatea dintre ei spun ca au fost tratati foarte bine si ca au beneficiat de atentie din partea personalului, care da dovada de profesionalism si amabilitate. Medicii sunt bine pregatiti, comunicativi si dedicati meseriei. De asemenea, conditiile de la Euromedica Hospital sunt foarte bune. 

3. Multicare Clinic

Pentru ecografii mamare in Baia Mare, o alta optiune foarte buna este Multicare Clinic. Pacientii care aleg aceasta clinica beneficiaza de servicii medicale din mai multe discipline, puse la dispozitie de o echipa formata din medici inalt calificati. Corpul medical si-a propus inca de la infiintarea clinicii sa asigure o calitate superioara a serviciilor si sa ofere solutii eficiente, iar pentru a reusi sa atinga acest obiectiv foloseste aparatura de ultima generatie. 

Pentru o ecografie mamara, vei plati 200 lei.

Pe diverse platforme online, cativa pacienti si-au exprimat opinia despre serviciile acestei clinici, pe care le recomanda mai departe. Cadrele medicale dau dovada de profesionalism si amabilitate. De asemenea, atmosfera din clinica este placuta. Serviciile sunt de inalta calitate, iar clinica este curata si moderna.

4. Demian Grad

Clinica medicala Demian Grad din Baia Mare ofera servicii din mai multe specialitati, fiind o alegere populara pentru ecografia mamara. Printre disciplinele medicale acoperite se mai numara dermatologia si chirurgia pediatrica, fiind o locatie unde se fac inclusiv analize medicale. Colectivul reuneste medici cu experienta, care asigura calitatea serviciilor si care sunt la curent cu ultimele tehnologii din domeniul lor de activitate. 

Tariful ecografiei mamare este de 200 lei. 

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor si recomanda aceasta clinica. Cativa dintre ei spun ca la Demian Grad au gasit solutia pentru problemele lor medicale si ca au beneficiat de profesionalism din partea medicilor. Eficienta tratamentelor si faptul ca se utilizeaza aparatura moderna sunt alte puncte forte.

5. Fortis Diagnosis Center

La Fortis Diagnosis Center din Baia Mare se fac mai multe tipuri de ecografii, printre care si ecografia mamara. Este un centru medical de diagnostic si tratament unde activeaza un corp medical format din specialisti, acestia punand accent pe precizia diagnosticului si pe eficienta tratamentului. Pentru a oferi ingrijiri complexe pacientilor, centrul a reunit de-a lungul anilor mai multe specialiati medicale. 

Pentru ecografie mamara, pacientele vor achita pretul de 200 lei.

Potrivit opiniilor exprimate in mediul online de cativa dintre cei care au trecut pragul acestui centru medical, personalul trateaza pacientii cu profesionalism, amabilitate si seriozitate. Majoritatea pacientilor afirma ca au beneficiat de servicii de calitate si ca un alt avantaj il reprezinta curatenia. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, exista si persoane care se declara nemultumite de faptul ca trebuie sa sune de foarte multe ori pentru a li se raspunde la telefon.

Concluzii

Ecografia mamara este una dintre investigatiile medicale cu ajutorul careia un spectru larg de afectiuni pot fi depistate in stadiul incipient, iar Baia Mare ofera optiuni avantajoase la capitolul de imagistica medicala. Poti alege una dintre clinicile moderne, unde se foloseste aparatura performanta si unde activeaza medici bine pregatiti. Astfel, vei beneficia de confort in timpul investigatiei si de precizie in diagnostic, datorita imaginilor calitative.