Meniu

Ecografie mamara Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pana la implinirea varstei de 40 de ani pentru o femeie, principala metoda de screening al cancerului si de examinare a modificarilor de structura a tesuturilor sanilor este ecografia mamara, in Botosani aceasta putand fi realizata la unul dintre centrele de imagistica de top din oras, pentru rezultate concludente in intocmirea unui diagnostic corect si sigur. Orice nodul sau formatiune straina aparuta in corpul sanului si care nu depinde de transformarile periodice lunare trebuie examinata pentru a se depista natura ei si a lua masurile necesare pentru sanatate, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa amani programarea la ecograf.

In acest sens, pentru urgentarea vizitei la medic, articolul de fata tine locul unei cercetari a pietei serviciilor de imagistica din Botosani si te ajuta sa identifici cele mai bune cabinete in care sa poti beneficia de o ecografie la san.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Botosani?

Vrei, desigur, cele mai bune servicii de ecografie mamara din Botosani si este de la sine inteles motivul, atunci cand este vorba despre sanatatea ta si posibilitatea existentei unei probleme delicate la san. La centrele de imagistica incluse in tabelul de mai jos vei gasi atat aparatura necesara, cat si medici competenti pentru o investigatie de calitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Ecomed
Clinica-Verificata
75-150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 75-150 Ron
 • Clinica de calitate
 • Investigatii temeinice si complexe
 • Medici profesionisti, dedicati 100% pacientilor
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Receptia raspunde greu la numarul de telefon afisat
Antares Clinic
75-150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 75-150 Ron
 • Toate tipurile de investigatii imagistice
 • Medici profesionisti
 • Personal empatic
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie mamara in Botosani

Pentru a lua decizia de a te indrepta catre una dintre unitatile medicale din clasament pentru ecografie mamara in Botosani, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, performantele aparaturii, calificarea personalului, tarifele percepute si parerile pacientilor care s-au aflat candva in aceeasi situatie cu tine si azi si-au impartasit experientele in cadrul recenziilor.

1. Ecomed

Ecomed este un centru medical cu o traditie de aproape 20 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Botosani, timp in care a facilitat accesul pacientilor la analize medicale efectuate in laboratorul propriu, la consultatii clinice de medicina muncii si pentru avize medicale si la investigatii imagistice de calitate: ecografie cardiaca, ecografie mamara, ecografie vasculara, ecografie ginecologica, endovaginala, ecografie sarcina 2D, 3D, 4D, ecografie abdominala si pelvina si ecografie tiroida. Centrul dispune de un numar de 6 ecografe, apartinand unor branduri de renume ca General Electric, Philips, Siemens, Esaote. La cabinetul specializat o vei intalni pe dr. Mona Husac Mona, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Preturile practicate de centrul medical sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie mamara unilaterala vei plati suma de 75 de lei, iar pentru examinarea ultrasonografica a ambilor sani vei achita 150 de lei.

Pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile Ecomed Botosani, apreciind ca este o clinica de calitate, in care se efectueaza investigatii complexe si temeinice, ca medicii sunt profesionisti si concentrati 100% pe binele pacientilor si ca se respecta cu punctualitate programarile. Sunt si pacienti care spun ca receptia raspunde greu la numarul de telefon afisat.

Vezi parerile pacientilor despre Ecomed
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

Antares Clinic desemneaza in domeniul serviciilor de sanatate din Moldova reteaua de centre de imagistica de ultima generatie cu puncte de lucru in Botosani, Piatra Neamt si Onesti, in fiecare dintre aceste orase pacientii putand accesa investigatii prin rezonanta magnetica, tomografie computerizata, radiografie, mamografie si ecografii diverse – ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografii Doppler, elastografie, ecografii 3D/4D. Vei conta la Antares pe experienta dr. Dorel Cosma, medic primar radiologie – imagistica medicala, avand competente in radiologie, ecografie generala, senologie imagistica, CT si RMN.

Potrivit site-ului web, pe care sunt publicate tarifele percepute de clinicile Antares, pretul pentru o ecografie mamara unilaterala este de 75 de lei, in timp ce pentru o ecografie mamara bilaterala vei achita 150 de lei.

Pacientii din Botosani sunt multumiti de faptul ca exista in orasul lor o clinica in care pot efectua toate tipurile de investigatii imagistice, conform recenziilor de pe Google. Ei mai spun ca au avut aici experienta de a intalni medici profesionisti, personal empatic si aparatura de ultima generatie.

Concluzii

Realizarea investigatiei de ecografie mamara in Botosani se poate face cu succes la unul dintre centrele de imagistica de top, prezentate in articolul de fata. Clinicile incluse in clasament fac parte din categoria liderilor de piata in ceea ce priveste investigatiile imagistice performante, dispunand de toata gama de tehnologii pentru obtinerea de imagini din corpul uman necesare diagnosticarii corecte si sigure a afectiunilor de care sufera pacientii. 

In Botosani, se imbina traditia si experienta pe piata medicala cu modernitatea, centrele prezentate in textul de mai sus avand dotari de ultima generatie, aparatura de calitate, pentru examinari performante si complete, ecografia mamara putand fi combinata aici cu elastrografia.