Meniu

Ecografie mamara Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cancerul de san este o afectiune foarte raspandita in randul femeilor, motiv pentru care nu trebuie sa fie subestimata sub nicio forma efectuarea ecografiilor mamare. In sectorul 3, ai ocazia de a alege dintr-o varietate de clinici specializate in astfel de investigatii pentru a despista in timp util problemele de sanatate de care suferi, dar si pentru a le trata in mod corespunzator. Stiai ca 90% dintre cazurile de cancer de san care sunt depistate in faza incipienta sunt mult mai usor de tratat decat cele in stadii mai avansate? 

Astfel, te incurajam sa iti efectuezi toate investigatiile necesare in Sectorul 3, locul in care ai la dispozitie o paleta generoasa de clinici cu aparaturi si echipamente performante, ca cele folosite si in strainatate. Realizeaza investigatiile necesare la un anumit interval de timp recomandat si de medicii specialisti, astfel incat sa te asiguri ca totul este in regula. 

Cat costa o ecografie mamara in sector 3?

Pretul aplicat pentru o ecografie mamara in sectorul 3 reflecta calitatea aparaturilor utilizate si a experientei medicale. Din fericire, in capitala se folosesc, in cele mai multe cazuri, echipamente de ultima generatie, iar medicii au competenta necesara de a interpreta corect rezultatele si de a stabili un diagnostic. Pentru a afla care sunt preturile intalnite in unele dintre cele mai frecventate clinici din Bucuresti, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 150 Ron
 • Raport calitate-pret excelent
 • Ambianta placuta
 • Medic specializat in ecografie mamara
 • Varietate de servicii
 • Aparaturi de ultima generatie
Interclinic
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 170 Ron
 • Personal empatic, amabil si experimentat
 • Atmosfera primitoare
 • Investigatii complexe de calitate
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Timpul de asteptare este mult prea indelungat
Echo Medica
165 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 165 Ron
 • Medic cu experienta medicala vasta
 • Investigatii profesionale si multiple
 • Aparatura performanta
 • Servicii de calitate
 • Pacientii nu sunt pe deplin multumiti de prestatia medicala
Veridia
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 300 Ron
 • Policlinica activa in domeniul sanatatii de peste 15 ani
 • Investigatii complexe si profesionale
 • Specialitati multiple
 • Servicii calitative
 • Echipa medicala atenta la nevoile pacientului
 • Personalul de la receptie este amabil
CDT Victor Babes
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 250 Ron
 • Aparaturi performante si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii, examene clinice si proceduri ireprosabile
 • Curatenie impecabila
 • Posibilitatea de decontare a serviciilor prin CAS
 • Preturi mult mai mari decat la alte clinici
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografia mamara in sectorul 3

Daca intentionezi sa apelezi la o clinica specializata in ecografia mamara in sectorul 3, vei descoperi ca ai o multime de variante din care sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Pentru ca stim ca acest lucru poate fi de-a dreptul dificil, ne-am hotarat sa iti selectam cinci cele mai apreciate clinici pe care le poti lua in considerare si care sunt aproape de domiciliul tau. Citeste in continuare si descopera-le: 

1. Dr. Roxana Tanasache

Dr. Roxana Tanasache si-a conturat experienta profesionala in cadrul unor clinici prestigioase, dar si in cadrul cursurilor de specialitate si conferintelor la care a participat, specializandu-se in ecografii, printre care se numara si ecografiile mamare in Sectorul 3. De-a lungul timpului, medicul a dezvoltat competente si in medicina nucleara, osteodensitometrie, utilizatea izotopilor radioactivi, evaluarea neinvaziva a hepatopatiilor difuze. Cabinetul sau medical individual iese in evidenta prin intermediul aparatului GE, General Electric, fiind cunoscut ca cel mai bun aparat folosit in prezent pe piata medicala. Prin intermediul sau, medicul poate sa realizeze investigatii ca ecografiile mamare, abdominale, de parti moi si tiroidiene la o calitate superioara.

Pretul pentru o ecografie mamara unilaterala este de 150 lei, in timp ce o ecografie mamara bilaterala costa 250 lei.

Conform parerilor pacientilor exprimate prin intermediul recenziilor din mediul online, cabinetul dr. Roxana Tanasache raspunde tuturor nevoilor acestora prin servicii superioare, dar si prin echipamentele de ultima generatie utilizate. Ambianta este placuta, datorita atitudinii pozitive abordate de doamna doctor, iar pretul este competitiv.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. Interclinic

Fondat in 2006, centrul de diagnostic imagistic Interclinic a fost acreditat ISO 9001:2015 datorita serviciilor de inalta calitate de care pacientii au beneficiat, printre care se numara si ecografia mamara in sectorul 3. Datorita faptului ca echipa medicala are o experienta vasta domeniul imagisticii, pacientii au ocazia de a beneficia de investigatii complexe corect realizate, care sa ii ajute sa descopere in timp util afectiunile de care sufera. Pe langa ecografia la san, centrul medical mai pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele investigatii: ecografie Doppler, tiroidiana, musculoscheletala, generala etc. Aparatura performanta si echipamentele de ultima generatie isi spun cuvantul in ceea ce priveste rezultatele obtinute in urma investigatiilor. 

Pretul pentru o ecografie mamara este de 170 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, personalul medical din cadrul clinicii Interclinic din Bucuresti isi desfasoara activitatea ireprosabil, avand un comportament empatic si adecvat fata de pacienti. Pe langa toate acestea, persoanele sunt primite intr-un cabinet modern, curat, multe dintre acestea spunand ca atmosfera este prietenoasa. Datorita echipamentelor de ultima generatie, investigatiile imagistice sunt realizate la o calitate superioara. Din pacate, exista si nemultumiri in ceea ce priveste timpul de asteptare. 

3. Echo Medica

In cadrul clinicii Echo Medica isi desfasoara activitatea conf. dr. Adrian Costache, cunoscut pentru functia sa de coordonator al Centrului de formare in ultrasonografie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, competent in efectuarea ecografiilor mamare in Sectorul 3. De asemenea, este sef al Unitatii de ultrasonografie al Spitalului clinic „Dr. I. Cantacuzino” din Bucuresti, dar si lector al scolii europene de ultrasonografie Euroson School. Datorita experientei de peste 27 de ani, acesta este considerat expert international in ecografia partilor moi, printre care se numara si: ecografia mamara, scrotala, musculoscheletala, tiroidiana. Astfel, pacientii care apeleaza la ajutorul medicului Adrian Costache, au ocazia de a beneficia de rezultate exacte si de un diagnostic corect intr-un timp scurt. 

Pretul pentru o ecografie mamara la Echo Medica incepe de la 165 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, parerile sunt impartite. Unii pacienti sustin ca activitatea medicilor din cadrul cabinetului este ireprosabila, ca echipamentele utilizate sunt performante si ca rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt exacte. Pe de alta parte, exista si persoane care sustin ca au fost tratate cu superficialitate.

4. Veridia

Activand in domeniul sanatatii de peste 15 ani in capitala, Veridia este un centru medical care raspunde nevoilor tuturor pacientilor prin efectuarea investigatiilor complexe, printre care se numara si ecografia mamara. In Sectorul 3, Veridia este una dintre clinicile catre care pacientii isi indreapta atentia datorita serviciilor de inalta calitate, dar si datorita prestatiei medicale ireprosabile. Avand specialitati multiple, policlinica abordeaza si urmatoarele ramuri medicale, pe langa cele imagistice: diabet si boli de nutritie, dermatovenerologie, pediatrie, cardiologie, alergologie, pneumologie, neurologie, endocrinologie etc.

Pretul pentru o ecografie mamara totala este de 300 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online in legatura cu policlinica Veridia sunt pozitive, datorita prestatiei medicale ireprosabile, dar si datorita aparaturilor performante folosite de medicii profesionisti. Multi dintre pacientii care viziteaza frecvent acest centru medical sunt incantati de servicii, investigatii si proceduri, evidentiind faptul ca atat personalul medical, cat si cel de la receptie este amabil si atent la nevoile lor.

5. CDT Victor Babes

CDT Victor Babes este o clinica privata de diagnostic si tratament fondata in 1999 in cadrul careia se pot efectua si ecografii mamare in Sectorul 3. Principalul sau obiectiv este sa promoveze cultura pentru sanatate, prin investigatiile si examenele clinice pe care le pune la dispozitia tuturor persoanelor. Acuratetea diagnosticului este redata de echipamentele performante utilizate in cadrul clinicii, dar si de expertiza medicala generoasa. Datorita mamografului Mammomat Inspiration, pacientele au posibilitatea de a beneficia de o examinare radiologica precisa a sanului, depistand cancerul inca din stadiul incipient, fiind mult mai usor de tratat. 

Pretul pentru o ecografie mamara bilaterala la CDT Victor Babes este de 400 lei, ecografia mamara unilaterala este de 250 lei.

Aproape toti pacientii sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat la CDT Victor Babes, apreciind in mod special urmatoarele aspecte: curatenia impecabila, posibilitatea de decontare a interventiilor medicale prin CAS, profesionalismul si disponibilitatea doctorilor. De asemenea, rezultatele obtinute sunt precise. Cu toate acestea, exista si pacienti care mentioneaza ca programarile nu sunt respectate, iar preturile sunt mult prea mari.

Concluzii

Vrei sa mergi la o clinica de specialitate pentru efectuarea unei ecografii mamare in Sectorul 3? Atunci poti lua in considerare variantele prezentate anterior in articol, unde ti-am selectat unele dintre cele mai frecventate cabinete medicale, datorita serviciilor calitative, dar si datorita experientei vaste a cadrelor medicale.