Meniu

Ecografie mamara sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printr-o ecografie mamara in sector 4 pot fi depistate numeroase afectiuni sau anomalii de functionare de la nivelul sanilor: chisturi, tumori, calcificari, leziuni anormale in tesutul mamar. Aceasta metoda se utilizeaza in combinatie cu alte metode de diagnostic, cum ar fi examenul clinic al sanului si mamografia, pentru o imagine completa a starii de sanatate a sanului.

In acest articol poti descoperi unde sa mergi pentru o astfel de investigatie, daca esti din sectorul 4, Bucuresti si vrei sa ai parte de o experienta placuta si de rezultate concludente. Controalele la san trebuie sa se faca preventiv si cu atat mai mult cand apar anumite simptome (anomalii depistate la examenul clinic, secretii mamare, durere sau disconfort la nivelul sanului, modificari ale pielii in aceasta zona).

Cat costa o ecografie mamara in sector 4

Pretul pentru o ecografie mamara in sector 4 variaza in functie de clinica, medic si diversi alti factori. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele percepute pentru acest serviciu, astfel incat sa stii ce buget sa aloci pentru o vizita la medic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
NovaLife
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Ecografii mamare si alte tipuri de ecografii
 • Contract cu CAS pentru majoritatea specialitatilor
 • Personal dedicat si empatic
 • Echipamente noi si performante
 • Nu se respecta programarile
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Medicor
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 170 Ron
 • Personal profesionist si prompt
 • Numeroase specialitati medicale
 • Ecografii mamare si alte tipuri de ecografii
 • Conditii bune in sala de asteptare
 • In contract cu CAS
 • Medici tineri si bine pregatiti
Polimed Tineretului
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 200 Ron
 • Servicii medicale pentru persoane fizice si companii
 • Medici cu experienta
 • Laboratoare proprii
 • Ecografii mamare si alte tipuri de ecografii clasice sau Doppler
 • Contract cu CASMB si OPSNAJ
 • Aglomeratie la receptie
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Discovery Clinic
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Servicii de diagnostic si asistenta medicala
 • Echipamente de ultima generatie
 • Contract cu CASMB
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Se creeaza aglomeratie
Alfa Polyclinics
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii este 220 Ron
 • Diverse cabinete de specialitate
 • Servicii gratuite, decontate de CAS
 • Numeroase tipuri de examene ecografice
 • Nu se respecta orele de programare
 • Spatiu mic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica alegi pentru o ecografie mamara in sectorul 4?

Pentru a efectua o ecografie mamara in Bucuresti, sector 4, te poti orienta catre una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

1. NovaLife

Policlinica NovaLife din sectorul 4, Bucuresti este specializata atat in ecografie mamara, cat si in numeroase alte servicii integrate clinic si paraclinice. Sunt multe specialitati medicale care functioneaza care sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (chirurgie vasculara, neurochirurgie, pneumologie, gastroenterologie, ORL, chirurgie generala, medicina interna, neurologie, endocrinologie etc.), dar ecografiile se realizeaza contra-cost. Specialistul care realizeaza aceste investigatii imagistice este dr. Cosmin-Dragos Humulescu, medic specialist medicina interna.

Ecografia mamara unilaterala costa aici 150 de lei, iar cea bilaterala are un tarif de 250 de lei.

Peste 200 de pareri sunt exprimate in mediul online in legatura cu serviciile acestei policlinici din sectorul 4, iar majoritatea vorbesc la superlativ despre ea. Oamenii declara ca personalul este dedicat si empatic, iar dotarile sunt unele de top, aceste doua motive influentand pozitiv experientele pacientilor. Sunt si cateva persoane nemultumite, acestea motivand ca au asteptat in plus fata de ora la care erau programate sau ca nu li s-a raspuns la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre NovaLife
Vezi Pareri

2. Medicor

Centrul Medical Medicor a fost deschis in anul 2004, functionand ca un centru de diagnostic si tratament dotat cu echipamente moderne. In prezent sunt doua clinici Medicor (in sectorul 4 si in sectorul 5), in care sunt oferite consultatii in toate specialitatile medicale. Tot aici sunt puse la dispozitie servicii complete de medicina muncii pentru companii. Centrul este in relatie contractuala cu CASMB SI CAS-OPSNAJ. La Medicor se efectueaza mai multe tipuri de ecografii, printre care si ecografii mamare.

O ecografie unilaterala de san costa 170 de lei, iar ecografia mamara bilaterala are un tarif de 270 de lei.

Majoritatea opiniilor exprimate in legatura cu Medicor Sector 4 sunt laudative. Oamenii spun ca desi este o clinica „de cartier”, adica nu foarte mare si nici de lux, reuseste sa ofere servicii medicale esentiale pentru sanatate, la preturi accesibile si in conditii bune. In plus, personalul este catalogat ca bine pregatit, profesionist si prompt. 

3. Polimed Tineretului

Pentru o ecografie mamara in sectorul 4 poti opta si pentru serviciile Polimed Tineretului. Centrul Medical Polimed este recunoscut pentru activitatea medicala la standarde inalte, in Bucuresti fiind doua policlinici din cadrul grupului, care se afla in contract cu CASMB si OPSNAJ, dar care ofera si servicii cu plata pentru persoane fizice si companii. Polimed este pe piata de 24 de ani si dispune si de laboratoare proprii, in care se efectueaza peste 2000 de analize din toate domeniile medicale. Ecografiile mamare, precum si celelalte tipuri de ecografii, sunt realizate de catre dr. Dragos Dorin.

Pretul unei ecografii mamare bilaterale este de 200 de lei.

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de aceasta policlinica din sectorul 4. Unii pacienti spun ca au asteptat mult la coada la receptie sau ca nu li se raspunde la telefon cand incearca sa faca o programare. Sunt si persoane care spun ca au fost multumite, pentru ca au avut parte de servicii de calitate si care apreciaza ca unele consultatii si investigatii sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere.

4. Discovery Clinic

Discovery Clinic este o institutie privata de diagnostic si asistenta medicala ce activeaza in mai multe specialitati. Echipa de profesionisti utilizeaza aparatura si echipamente de ultima generatie pentru evaluarea corecta a starii de sanatate. Clinica este in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, astfel ca pacientii care au nevoie de analize si consult ginecologic beneficiaza de ele gratuit, daca prezinta bilet de trimitere de la medic. La Discovery se efectueaza si ecografii mamare unilaterale si bilaterale, dar si alte tipuri de ecografii: de glanda tiroida, transvaginale, abdominale, de sarcina.

Pretul pentru o ecografie mamara unilaterala este de 150 de lei, iar pentru o ecografie mamara bilaterala, tariful este de 200 de lei.

In legatura cu serviciile puse la dispozitie de aceasta clinica din Bucuresti, pacientii au pareri destul de diferite. Unii subliniaza ca personalul este foarte amabil si ca analizele decontate de casa de sanatate se fac fara programare, ceea ce este un lucru bun pentru cei care au bilet de trimitere. Altii sustin ca nu ar mai opta pentru serviciile de aici din cauza ca au avut parte de experiente neplacute: aglomeratie, lipsa de profesionalism la receptie, asistente fara empatie.

5. Alfa Polyclinics

Poti merge si la Alfa Polyclinics pentru o ecografie mamara in sectorul 4 din Bucuresti. In aceasta policlinica functioneaza mai multe cabinete: medicina de familie, recuperare medicala, medicina de laborator etc. Pentru ca cele opt policlinici Alfa Polyclinics se afla in contract cu CASMB, si in clinica din sector 4 se ofera gratuit diverse servicii (analize medicale, ecografii, examen Babes Papanicolau, EKG, consultatiile la diversi medici specialisti etc.). Medicii realizeaza o serie de examene ecografice, de la ecografie mamara, la ecografie tiroidiana, cerebrala, venoasa, arteriala.

Pentru o ecografie mamara, tariful este de 220 de lei.

Desi sunt multe recenzii negative in cazul acestei clinici, sunt si persoane care apreciaza medicii de aici, curatenia si igiena. In schimb, foarte multi spun ca au avut de asteptat pe la usi, pentru ca nu se respecta orele de programare, avand nemultumiri si in ceea ce priveste modul cum se prezinta clinica, despre care spun ca se afla „intr-o cladire mica si inghesuita”.

Concluziile noastre

Daca vrei sa mergi la o clinica medicala pentru a efectua o ecografie mamara in sectorul 4, fie ca este in baza unei recomandari de la medic sau ca este o examinare de rutina, poti opta pentru serviciile clinicilor de langa locuinta. 

In aceasta zona a Bucurestiului ai de ales dintre cinci clinici in care se efectueaza astfel de investigatii relevante pentru evaluarea starii de sanatate a sanilor.