Meniu

Ecografie mamara Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci ecografie mamara in Buzau? Ecografia de san este o investigatie imagistica efectuata cu ajutorul ultrasunetelor, fiind prima metoda de diagnostic in cazul existentei unei afectiuni mamare. Ecografia nu este dureroasa si nu foloseste radiatii, astfel ca poate fi repetata de cate ori este nevoie.

Ecografia mamara poate fi recomandata de catre medic ca parte a unui examen de rutina sau daca pacientele prezinta simptome precum sensibilitatea unui san, scurgeri mamelonare sau aparitia unui nodul care trebuie monitorizat. Citeste in continuare pentru a vedea care este pretul acestei investigatii in Buzau si care sunt clinicile considerate a fi de top.

Ecografie mamara in Buzau: tarife practicate in cadrul celor mai apreciate clinici

Daca locuiesti in Buzau si medicul ti-a recomandat sa faci ecografie mamara, in urmatorul tabel poti identifica numele celor mai apreciate centre medicale si pretul pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Ecografie mamara 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Promptitudine
Razedent
180 Ron
 • Pret Ecografie mamara 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Empatie
 • Personal bine pregatit si orientat spre pacient
 • Aparatura performanta
Centromedica
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si promptitudine
 • Atmosfera calda
 • Curatenie
Centrul Ovidius
220 Ron
 • Pret Ecografie mamara 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura moderna
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Dr. Stanculea Dana
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si comunicativ
 • Amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi un centru medical pentru ecografie mamara in Buzau?

In general, pacientele care locuiesc in Buzau si care trebuie sa se programeze la ecografie mamara tin cont de raportul calitate-pret, dar si de parerea celor care au ales in trecut serviciile clinicii respective. Din acest motiv, am alcatuit un clasament si o scurta prezentare a unitatilor medicale care sunt amplasate in acest oras si care se bucura de o reputatie foarte buna.

Mai jos, poti afla detalii importante despre experienta personalului, performanta echipamentelor si feedback-ul pacientilor:

1. New Medical

Clinica New Medical din Buzau reprezinta varianta principala a unui numar mare de paciente care merg periodic la ecografie mamara. Infiintata in 2012, clinica ofera o gama variata de servicii, din 33 de specialitati medicale, avand 4 puncte de lucru in acest oras. In toate locatiile, personalul este format din medici cu experienta vasta, intre care se afla si medici care au profesat in marile spitale din capitala. Investitia in pregatirea personalului si in aparatura de ultima generatie sunt doua dintre aspectele responsabile de inalta calitate a actului medical.

Pentru o ecografie mamara, pacientele vor plati 180 lei.

Mai multi pacienti si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica prin intermediul recenziilor online. Cei mai multi dintre ei declara ca au avut o experienta placuta si ca sunt incantati de calitatea serviciilor. Examinarile decurg foarte rapid, iar personalul da dovada de profesionalism, amabilitate si promptitudine.

Vezi parerile pacientilor despre New Medical
Vezi Pareri

2. Razedent

Pacientele din Buzau isi pot face programare la clinica Razedent in vederea efectuarii unei ecografii mamare. La aceasta clinica se fac investigatii imagistice de mai multe feluri si analize medicale, lista de servicii aflandu-se intr-o continua dezvoltare. Alte specialitati acoperite sunt medicina interna, pneumologia, ortopedia, reumatologia si urologia. Pe parcursul anilor de activitate, s-au facut investitii considerabile in aparatura performanta, astfel ca pacientii pot benficia in prezent de examinari complexe si tratamente medicale moderne. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti care pun pe primul loc siguranta pacientului.

Ecografia mamara costa 180 lei la Razedent.

Zeci de pacienti recomanda Razedent, spunand ca este cea mai buna clinica din Buzau si declarandu-se impresionati de modul in care au fost abordati de personal. Medicii din colectivul acestei clinici sunt laudati pentru profesionalism, amabilitate, empatie si blandete. Serviciile clinicii sunt de calitate, iar personalul este bine pregatit si orientat spre pacient. Clinica este moderna si dotata cu aparatura performanta, iar pacientii apreciaza inclusiv faptul ca sunt asigurate facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Desi nu contesta profesionalismul medicilor, cativa pacienti spun ca ora programarii se decaleaza uneori.

3. Centromedica

Pentru ecografia mamara, persoanele care locuiesc in Buzau se pot adresa centrului medical Centromedica. In cadrul acestei unitati profeseaza o echipa numeroasa, din care fac parte medici primari si medici specialisti cu pregatire complexa in anumite discipline medicale. Aici poti beneficia de o gama variata de investigatii medicale, efectuate cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie din dotarea centrului.

Pretul unei ecografii mamare la acest centru este de 200 lei.

Clinica este foarte buna, potrivit pacientilor care si-au exprimat parerea despre aceasta in mediul online. Primirea este calduroasa, iar personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea. De asemenea, in lista avantajelor este amintita si curatenia.

4. Centrul Medical Ovidius

Centrul Medical Ovidius din Buzau pune la dispozitia pacientilor mai multe servicii, printre care si ecografia mamara. Sunt disponibile investigatii si consultatii de specialitate din mai multe ramuri medicale, iar echipa este alcatuita din 8 medici care pun accent deosebit pe calitatea serviciilor. Se foloseste tehnologie de ultima ora si se asigura acuratete in diagnostic. Pacientii pot face inclusiv analize la acest centru medical.

Tariful unei ecografii mamare este de 220 lei.

Dintre pacientii care au trecut pragul acestui centru medical, cei mai multi se declara multumiti. Acestia spun ca serviciile sunt de calitate si ca personalul este amabil si atent cu pacientii. Desi parerile sunt in mare parte pozitive, cativa pacienti spun ca nu se respecta programarile.

5. Dr. Stanculea Dana

Clasamentul celor mai bune unitati medicale din Buzau spre care te poti orienta pentru ecografii mamare este completat de cabinetul Dr. Stanculea Dana. Medic primar radiolog, aceasta detine competente in ecografia generala, domeniu in care activeaza de peste 25 de ani. Infiintat in anul 1993, acest cabinet este primul specializat in ecografie din oras si pune la dispozitia pacientilor mai multe tipuri de investigatii imagistice.

Pretul unei ecografii mamare este de 200 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, majoritatea dintre ei se declara multumiti. Dr. Stanculea Dana este descrisa ca fiind profesionista, amabila si comunicativa. Serviciile sunt de calitate si medicul da dovada de grija pentru pacient.

Concluzii

Asadar, experienta personalului si prezenta aparaturii de ultima generatie sunt doua criterii de luat in calcul la alegerea unei clinici pentru ecografia mamara, Buzau fiind un oras care gazduieste unitati medicale apreciate pentru calitatea serviciilor.

Aceasta investigatie este utila in depistarea a numeroase afectiuni ale sanului, iar in unele cazuri este necesara pentru a completa rezultatele obtinute la mamografie. In orice caz, este important sa alegi o clinica unde se foloseste aparatura performanta, astfel incat imaginile sa aiba o calitate inalta.