Ecografie mamara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La o anumita perioada de timp, este necesar ca orice femeie sa se prezinte la cabinetul medical pentru realizarea unei ecografii mamare. In Cluj, exista o multime de clinici care ofera servicii complete in ceea ce priveste realizarea investigatiilor amanuntite la nivelul glandei mamare, pentru identificarea eventualelor afectiuni sau probleme de sanatate.

Procedura de ecografie trebuie sa fie realizata in primele 3-10 zile ale menstruatiei, astfel incat aparaturile utilizate sa aiba capacitatea de a depista eventualele modificari de la nivelul structurii mamare. Vestea buna este ca exista multi medici specialisti in Cluj care au capacitatea de a interpreta in mod corect rezultatele obtinute. Se recomanda ca pacientele sa efectueze o ecografie mamara o data la trei ani, daca au varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani; o data pe an, daca au intre 30 si 40 de ani si o data la doi ani, daca au peste 40 de ani.

3 top clinici specializate in folosirea aparatelor de ecografie mamara in Cluj

In judetul Cluj, ecografiile mamare efectuate la clinicile de specialitate sunt profesionale, avand capacitatea de a obtine rezultate precise, exacte, pe baza carora medicii pot oferi un diagnostic corect urmat de un tratament adecvat. Iata cateva dintre clinicile la care poti apela pentru a beneficia de o ecografie realizata in conditii sigure:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Clinica Pro Vita
Clinica-Verificata
190 Ron
 • Pret Ecografie mamara 190 Ron
 • Clinica medicala moderna si bine dotata
 • Personal medical profesionist si empatic
 • Aparatura de ultima generatie
 • Pacienti nemultumiti de anumiti medici
Medsan
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cadre medicale cu experienta
 • Aparat ecograf performant
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta, de multe ori
Deak Medical
300 Ron
 • Pret Ecografie mamara 300 Ron
 • Oferta vasta de servicii medicale
 • Aparat ecograf performant
 • Pacientii sunt tratati cu respect si amabilitate
 • Se creeaza aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o ecografie mamara in Cluj?

Pacientele care apeleaza la o clinica de ecografie mamara din Cluj pentru realizarea tuturor investigatiilor necesare si pentru obtinerea unor rezultate precise, isi pot indrepta atentia catre una sau mai multe dintre variantele prezentate in randurile de mai jos:

1. Clinica Pro Vita

Clinica Pro Vita este un centru medical amplasat in Cluj, care ofera posibilitatea tuturor pacientelor de a beneficia de ecografii mamare exacte. Datorita faptului ca intregul cabinet este dotat cu aparatura moderna, la standarde inalte de calitate, atunci si pacientii vor avea ocazia sa beneficieze de servicii profesioniste.

La Centrul medical  Pro Vita o ecografie mamara costa 190 lei. Specialistii de aici spun ca ecografia mamara se poate face in orice perioada a ciclului menstrual.

Pacientele care au beneficiat de aceasta procedura in cadrul clinicii Pro Vita s-au declarat a fi extrem de multumite. Sunt mentionate in review-uri mai multe aspecte pozitive sesizate la personalul medical de aici: pregatirea, profesionalismul, empatia si rabdarea. Sunt si opinii in care este manifestata nemultumirea in legatura cu anumiti medici de la aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Pro Vita
Vezi Pareri

2. Medsan

Medsan este un centru medical in cadrul caruia iti poti realiza investigatiile necesare, printre care se numara si ecografia mamara in judetul Cluj. Infiintat in 2004, Medsan insumeaza 22 de specialitati si 64 de cadre medicale cu experienta vasta in domeniile pe care le practica, avand posibilitatea de a le oferi tuturor pacientilor servicii la standarde inalte de calitate.

Pretul unei ecografii mamare este aici de 200 de lei, iar rezultatele se obtin intr-un timp scurt. Medicii cu experienta au capacitatea de a interpreta in mod corect imaginile ecografiei mamare, reusind sa ofere un diagnostic exact si un tratament corespunzator in functie de problema cu care pacienta se confrunta.

Majoritatea parerilor exprimate pe internet in legatura cu acest centru medical sunt unele pozitive. Oamenii sunt multumiti de profesionalismul cadrelor medicale, de amabilitatea personalului de la receptie si de atmosfera placuta. Sunt si pacienti care spun ca mai este loc de imbunatatiri, pentru ca s-au izbit de aroganta si comportament expeditiv, iar sistemul de programarile trebuie mai bine pus la punct.

3. Deak Medical

Deak Medical Center este o clinica particulara amplasata in judetul Cluj, care ofera un numar generos de servicii pentru pacientii sai, printre care se numara si ecografia mamara. Avand peste 25 de ani de experienta in domeniul medical, clinica Deak Medical se dovedeste a fi o varianta de top pentru pacientii care sunt in cautarea unor servicii premium. Datorita profesionalismului de care da dovada, Deak Medical este prezent in mai multe orase in regiunea Ardealului: Turda, Campia Turzii, Cluj-Napoca si Satu Mare.

Pretul unei ecografii mamare este de 300 de lei, la Deak Medical.

Pacientii care au optat sa mearga la aceasta clinica au fost incantati de modul de abordare al medicilor, considerand ca i-au tratat cu respect, cu amabilitate si cu profesionalism. Din acest motiv, multi dintre acestia aleg sa revina. La polul opus, sunt si persoane care spun ca nu se respecta programarile, ceea ce creeaza nemultumiri si frustrare in randul oamenilor care asteapta la usile cabinetelor.

Concluziile noastre

Daca si tu iti doresti sa iti efectuezi o ecografie mamara in Cluj, la una dintre clinicile specializate, care ofera servicii la standarde inalte de calitate, pentru a verifica starea de sanatate a glandei mamare, poti lua in considerare una sau mai multe dintre clinicile mentionate anterior in articol. Desi serviciile prestare sunt premium, preturile acestora sunt accesibile pentru toata lumea. De asemenea, exista si posibilitatea apelarii la investigatiile ecografice mamare in mod gratuit prin intermediul biletelor de trimitere oferite de medicul de familie, in cazul clinicilor care au contract incheiat cu CAS.