Meniu

Ecografie mamara Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientele care se programeaza la ecografie mamara Constanta fac acest lucru la recomandarea medicului, ca parte a controlului de rutina sau ca urmare a aparitiei unor simptome specifice unor afectiuni ale sanului. In orice caz, aceasta investigatie este recomandata femeilor cu varsta sub 40 de ani, fiind prima metoda de examinare a sanilor. 

Ecografia sanului se face de 3 ori pe an, in cazul femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. Ulterior, medicii recomanda ca investigatia sa fie efectuata anual. Acuratetea imaginilor depinde atat de experienta specialistului care efectueaza ecografia, cat si de performanta aparaturii. Exista clinici unde se fac ecografii la san in Constanta folosindu-se cele mai noi echipamente din domeniu. 

Care este tariful pentru o ecografie mamara in Constanta?

Daca iti doresti sa afli mai rapid care este pretul ecografiei mamare in Constanta, la clinicile considerate a fi cele mai bune, tabelul urmator iti va fi de folos. Acesta prezinta numele celor mai apreciate unitati medicale specializate in ecografie, precum si tariful aferent ecografiei de san:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Imamed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si rabdatori
 • Personal amabil
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Raport bun calitate-pret
 • Atmosfera placuta
ABC Medical Center
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Empatie si amabilitate
 • Buna organizare
 • Uneori programarile nu se respecta
Sammarina Medical
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si grija pentru pacient
 • Curatenie
MedStar
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie
 • Echipa bine pregatita
 • Conditii foarte bune
Heka Hospital
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Personal amabil la receptie
 • Preturi bune
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde poti face ecografie mamara in Constanta

Ecografia mamara este o examinare pe care o poti face la mai multe clinici din Constanta. De regula, pacientele aleg in functie de pret, tinand cont si de reputatia clinicii. In cele ce urmeaza, poti vedea care sunt principalele optiuni ale persoanelor care locuiesc in acest oras si care vor sa isi faca programare la ecografie de san:

1. Imamed

In Constanta, foarte multe paciente carora li s-a recomandat sa faca ecografie mamara aleg Imamed. Acest centru multidisciplinar acopera mai multe specialitati medicale, intre care si radiologia si imagistica. Colectivul este format din medici cu experienta, care urmaresc sa atinga performanta si care folosesc tehnologie de ultima ora, ceea ce le permite sa ofere o expertiza completa. In departamentul de ecografie se folosesc echipamente 3D/4D de ultima generatie, care asigura o inalta calitate a imaginilor. De asemenea, Imamed este membru institutional al Societatii Internationale pentru Telemedicina si e-Sanatate. 

La centrul medical Imamed, o ecografie mamara costa 250 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, Imamed se bucura de foarte multe pareri pozitive. Pacientii spun ca au au avut parte de o experienta placuta si de servicii de calitate. Medicii sunt profesionisti, disponibili, rabdatori si devotati. Acestia transmit incredere si siguranta pacientilor, comunicarea fiind un punct forte. De la receptie pana la medici, tot personalul este laudat pentru amabilitate. Clinica este frumoasa, iar atmosfera placuta. Mai sunt punctate ca avantaje curatenia si raportul bun calitate-pret. 

Vezi parerile pacientilor despre Imamed
Vezi Pareri

2. ABC Medical Center

ABC Medical Center din Constanta a fost deschis in anul 2003 si reprezinta una dintre variantele principale in randul persoanelor interesate sa faca ecografie mamara. Prezenta de doua decenii pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica incurajeaza pacientii mearga frecvent la medic si le asigura un act medical de inalta calitate. Echipa este formata din medici profesionisti, care au experienta vasta in mai multe specializari si care mizeaza pe dezvoltare continua. De asemenea, la ABC Medical Center poti beneficia de servicii medicale complete. 

Ecografia mamara are tariful de 300 lei.

Serviciile sunt de calitate impecabila, conform pacientilor care si-au relatat experienta postand recenzii online. Colectivul este profesionist, empatic, amabil si atent la nevoile pacientului. Medicii ofera explicatii detaliate, sfaturi utile si sunt responsabili. Clinica este bine organizata si curata. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa un numar mic de persoane spun ca programarile nu se respecta.

3. Sammarina Medical

Pentru ecografie mamara in orasul Constanta, te poti adresa policlinicii Sammarina Medical. In componenta acesteia se afla cabinete specializate in ecografie, laborator clinic si cabinete pentru consultatii de specialitate. Calitatea serviciilor este sustinuta, pe de o parte, de experienta intregului personal, iar pe de alta parte, de folosirea unor tehnologii de ultima ora din specialitatile medicale disponibile.

Pentru ecografie la san, pacientele vor plati 150 lei. 

Din recenziile acestei policlinici reiese ca personalul este bine pregatit, amabil si atent la nevoile pacientului. Persoanele care au trecut pragul unitatii medicale se declara impresionate de amabilitatea personalului. De asemenea, sunt amintite ca avantaje curatenia si folosirea aparaturii moderne.

4. MedStar General Hospital

Cu peste 20 de ani de activitate pe piata serviciilor medicale din Constanta si peste 20 de specialitati medicale acoperite, MedStar este una dintre locatiile pe care le poti alege pentru efectuarea ecografiei mamare. Din momentul infiintarii, clinica a continuat sa se extinda si a ajuns sa aiba o echipa numeroasa, din care fac parte medici cu experienta, ce ofera tratamente moderne si folosesc tehnologii performante. Performanta reprezinta una dintre prioritatile acestei clinici, unde se depun constant eforturi pentru imbunatatirea calitatii serviciilor. 

La MedStar, ecografia mamara costa 220 lei. 

Numerosi pacienti mentioneaza ca la aceasta clinica au intalnit medici atenti, empatici si profesionisti. Asistentele si personalul de la receptie sunt apreciati pentru amabilitate. Serviciile sunt de foarte buna calitate, iar intreaga echipa este bine pregatita. De asemenea, conditiile din clinica sunt foarte bune. 

5. Heka Hospital

Heka Hospital este un spital privat din Constanta pe care il poti alege pentru ecografii mamare si pentru servicii din 26 de specialitati medicale. Spitalul este dispus pe 4 niveluri si are in componenta mai multe cabinete medicale. Obiectivul acestei unitati este de a oferi asistenta medicala de inalta calitate, de a contribui la calificarea la cel mai inalt grad a personalului si investitia permanenta in aparatura de ultima generatie. 

Ecografia mamara costa 300 lei la Heka Hospital.

In mediul online, foarte multi pacienti si-au exprimat parerea despre Heka Hospital. Personalul de la receptie este amabil, iar cativa dintre medici sunt caracterizati de profesionalism, implicare, empatie si atentie la nevoile pacientului. Preturile sunt bune si se foloseste aparatura moderna. Cu toate acestea, mai multe persoane spun ca programarile nu se respecta si reclama atitudinea unor medici.

Concluzii

Ecografia mamara este o investigatie imagistica pe care o poti face si in Constanta, la pret accesibil, in cadrul unor clinici medicale apreciate pentru calitatea serviciilor si pentru abordarea profesionista. Multe dintre ele sunt dotate cu aparatura moderna, ceea ce inseamna ca medicul va obtine imagini de inalta acuratete si va putea sa puna rapid un diagnostic corect.