Meniu

Ecografie mamara Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa-ti faci o ecografie mamara in Deva? Daca te confrunti cu diverse simptome care nu par sa aiba o explicatie logica, o investigatie de acest fel iti poate oferi informatiile de care ai nevoie pentru a obtine un diagnostic concret. Mai mult decat atat, efectuarea periodica a unei ecografii te ajuta sa-ti monitorizezi starea de sanatate.  

Clinicile din Deva iti pun la dispozitie un portofoliu impresionant de ecografii, efectuate prin intermediul unor aparate medicale moderne. Tehnologia este utilizata de specialisti cu experienta in domeniu, care dispun de cunostintele necesare pentru a interpreta rezultatele obtinute si totodata, pentru a elabora un plan de tratament cat mai eficient. 

Cat costa o ecografie mamara in Deva? 

In ceea ce priveste pretul ecografiei mamare in Deva, el poate sa fie mai mare sau mai mic, in functie de clinica pe care te decizi sa o vizitezi. Ideal este sa consulti lista de preturi inainte de a te programa la consultatie, astfel incat sa nu te confrunti cu surprize neplacute mai tarziu. Pentru a vedea suma de la care porneste acest tip de serviciu in oras, consulta tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Eco Med
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara porneste de la 180 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de ecografii
 • Atmosfera placuta
CM Promed
180 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara porneste de la 180 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Zona accesibila
 • Conditii optime confort si siguranta
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care iti poti face o ecografie mamara in Deva 

Poate ca optiunile pe care le ai in vederea obtinerii unei ecografii mamare in Deva nu sunt numeroase, dar acest lucru nu inseamna ca nu poti obtine niste imagini de calitate. Uita-te peste descrierile celor doua clinici din oras la care poti apela si alege-o pe cea mai potrivita: 

1. Eco Med

Dr. Rinder Mihaela, medic primar in radiologie imagistica medicala, a pus bazele centrului Eco Med in 2005, iar de atunci si pana in prezent a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, inclusiv in ceea ce priveste ecografia mamara din Deva. Tot pe partea de imagistica, pacientii il pot gasi aici pe Dr. Georgescu George, medic primar radiolog. Inca de la bun inceput, scopul centrului a fost de a ridica nivelul serviciilor medicale din judet, datorita experientei si dedicarii personalului. Tot cu scopul de a oferi servicii de calitate, la standarde europene, centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie. Pacientii pot opta si pentru alte tipuri de ecografii, pe langa cea mamara, precum cea tiroidiana, abdominala, musculo-scheletala, oculo-orbitara, de parti moi etc. Atat adultii, cat si copiii au acces la serviciile medicale de la centru. 

Costul unei ecografii mamare incepe de la 180 de lei. 

In recenziile pe care le-au lasat pe pagina centrului, pacientii au apreciat in mod deosebit atitudinea medicilor care fac parte din echipa: amabili, punctuali si comunicativi. Atat medicii, cat si asistentele dau dovada de profesionalism si stiu cum sa se comporte cu pacientii, astfel incat sa le asigure cu experienta cat mai placuta cu putinta. 

Vezi parerile pacientilor despre Eco Med
Vezi Pareri

2. CM Promed

Incepand cu anul 2007, Centrul Medical Promed a preluat activitatea CMI Promedica, extinzandu-si in acelasi timp gama de servicii pentru a include cat mai multe investigatii, inclusiv ecografii mamare in Deva. Centrul este amplasat intr-o zona accesibila si dispune de un laborator de analize proprii si de suport tehnologic de ultima generatie. Mai mult decat atat, personalul centrului face tot posibilul sa asigure conditii optime de confort si siguranta. Medicii care se ocupa de efectuarea ecografiilor sunt Dr. Florea Dan si Dr. Schemp Laura, iar pe langa ecografia mamara, in portofoliul lor se de servicii se afla si cea abdominala, pelvina, transvaginala, de sarcina, testiculara, tiroidiana, de parti moi, Doppler cardiovascular etc.  

Pretul ecografiei mamare incepe de la 180 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, Centrul Medical Promed a strans peste o suta de recenzii, dintre care o buna parte din ele sunt pozitive. Personalul medical este amabil si ofera servicii de calitate. Din pacate, mai multi pacienti au sesizat faptul ca programarile nu se respecta mereu. 

Concluzii

In concluzie, ai doua optiuni in ceea ce priveste ecografia mamara in orasul Deva si ambele dispun de tehnologie de ultima generatie si medici cu experienta in domeniu. Dupa ce te-ai decis asupra uneia dintre ele, tot ce ramane de facut este sa te programezi pentru investigatie!